Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Σε έκταση του δήμου Φαιστού Βρήκαν χασισοφυτεία, ψάχνουν τους καλλιεργητές.....



Police-Voice blog ➤

Μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία εντόπισαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς σε χωριό του δήμου Φαιστού, αλλά οι καλλιεργητές πρόλαβαν να εξαφανιστούν πριν τους εντοπίσουν.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν 60 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους ως ενάμισι μέτρο, αλλά και αρκετά σύνεργα καλλιέργειας και άλλα πειστήρια που μπορεί να οδηγήσουν τη Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου στην αποκάλυψη της ταυτότητας των χασισοκαλλιεργητών.

*** Τα 50 χασισόδεντρα ύψους ως δυόμισι μέτρων είχαν φυτρώσει μόνα τους σε ένα θαμνώδες σημείο μέσα σε κοινόχρηστη ακαλλιέργητη έκταση σε χωριό της Πέλλας, αλλά ένας 43χρονος έσπευσε να… εκμεταλλευτεί το έργο της φύσης! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Έδεσσας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, βρήκαν 30 ημιαποξηραμένους κλώνους κάνναβης μήκους 50 εκατοστών ενός μέτρου τους οποίους είχε περισυλλέξει! Έτσι, τους υπέδειξε πού βρισκόταν η φυτεία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

*** Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως και… 4,5 μέτρων (!) καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Ημαθίας ένας 40χρονος Πολωνός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Νάουσας! Στην αποθήκη του βρέθηκε και ένα αποξηραμένο κλαδί κάνναβης ύψους 2,5 μέτρων και στο σπίτι τρία ακόμη ίδιου ύψους και μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 10,5 γραμμαρίων. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

*** Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 ως 0,70 εκατοστών, δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα κατέσχεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 47χρονου που συνελήφθη σε χωριό της Πιερίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Πηγή ➤ .protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου