Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Λίγο έλειψε να πληρώσει ακριβά τον έρωτά του Στο νοσοκομείο Βουλγαρος για τα μάτια της ανήλικης γειτόνισσας!



Police-Voice blog ➤

Δέχθηκε επίθεση με σιδερολοστό από τον εξάδελφο της 14χρονης

Λίγο έλειψε να πληρώσει ακριβά τον έρωτά του για την 14χρονη γειτόνισσά του ένας νεαρός Βούλγαρος, που δέχθηκε επίθεση με σιδερολοστό από τον εξάδελφο της ανήλικης κοπέλας και τραυματίστηκε στο κεφάλι! Ο δράστης έχει εξαφανιστεί μαζί με την οικογένειά του και αναζητούνται.

Το επεισόδιο συνέβη στην περιοχή του Τραγανού Ηλείας, όταν η οικογένεια της κοπέλας πολιόρκησε με άγριες διαθέσεις το σπίτι του αλλοδαπού υποστηρίζοντας ότι βίασε την 14χρονη! Παρά τις αντιρρήσεις του νεαρού που, σύμφωνα με το patrisnews.com, υποστήριζε ότι δεν είχε αγγίξει το ανήλικο κορίτσι κι ότι απλώς φλέρταρε μαζί του, ο εξάδελφος της μικρής του κατάφερε ένα γερό χτύπημα από το οποίο κατέληξε σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Το χτύπημα δεν ήταν σοβαρό και ο νεαρός συνήλθε γρήγορα. Είχε, όμως, να αντιμετωπίσει και  την… οφειλή του προς το νοσοκομείο για τα έξοδα της νοσηλείας, στην οποία δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθεί και ζήτησε βοήθεια από την… οικογένεια της 14χρονης, αφού ο εξάδελφος της κοπέλας είχε τραυματίσει! Όλοι, όμως, ήταν άφαντοι…
Πηγή ➤ http://www.protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου