Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Κόρινθο Ανήλικοι «άνοιξαν» σπίτια και διέρρηξαν μηχανάκια μέσα σε μία ώρα



Police-Voice blog ➤

Πέντε κλοπές και μια αποτυχημένη απόπειρα είχαν στο ενεργητικό τους οι... υπερδραστήριοι πιτσιρικάδες, πριν ο ένας από αυτούς πέσει στα χέρια των αστυνομικών

Έκαναν τα... πάντα μέσα σε μια ώρα δύο ανήλικα τσιγγανόπουλα, μόλις 14 χρόνων, που άνοιξαν σπίτια και διέρρηξαν μηχανάκια και αυτοκίνητα στην Κόρινθο! Πέντε κλοπές και μια αποτυχημένη απόπειρα είχαν στο ενεργητικό τους οι... υπερδραστήριοι πιτσιρικάδες, πριν ο ένας από αυτούς πέσει στα χέρια των αστυνομικών.

Οι άνδρες της Ασφαλείας εντόπισαν τον 14χρονο να οδηγεί ένα  μοτοποδήλατο που είχε μόλις κλέψει από το χώρο στάθμευσης ενός σπιτιού, ενώ ο συνομήλικος συνεργός του που από το ίδιο πάρκινγκ έκλεψε μία μοτοσικλέτα, κατάφερε να διαφύγει.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι λίγη ώρα νωρίτερα οι δύο ανήλικοι είχαν διαρρήξει και δύο σπίτια από τα οποία είχαν αρπάξει χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, είδη ρουχισμού, ακόμη και τρόφιμα.

Ακόμη, διέρρηξαν ένα αυτοκίνητο χωρίς να βρουν κάτι να αρπάξουν, ενώ αποπειράθηκαν να κλέψουν  άλλο ένα μοτοποδήλατο και ένα  αυτοκίνητο. Σε βάρος του 14χρονου και  του συνεργού του που αναζητείται  σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν και άλλες πτυχές της δράσης τους.
Πηγή ➤ http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου