Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο ΚΑΙΡΟΣ σημερα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013.



Police-Voice blog ➤
Αμετάβλητο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε σημερα  Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Δυτικό, Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι τοπικά στα βόρεια σε σχεδόν θυελλώδεις, και στο υπόλοιπο Αιγαίο βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ σε ανατολικούς με τάσεις ενίσχυσης.

Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Σαρωνικό μέτριοι και στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Πηγή ➤ http://www.meteo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου