Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Στην Κόνιτσα.... Στο δόκανο τέσσερις Αλβανοί με 323 κιλά χασίς!



Police-Voice blog ➤

Οι αλλοδαποί που είχαν παράνομα περάσει στη χώρα, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων 

Η ενέδρα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας στήθηκε αριστοτεχνικά στο χώρο όπου είχαν εντοπίσει την υπαίθρια καβάντζα, μέσα στην οποία υπήρχαν 300 δέματα με χασίς. Έτσι, οι Αλβανοί παραλήπτες έπεσαν στο δόκανο μόλις πήγαν να τα παραλάβουν.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες σε δύσβατη δασική περιοχή στο Μαζαράκι Ιωαννίνων ανακάλυψαν την κρυψώνα και ακροβολίστηκαν σε διάφορα σημεία κρυμμένοι μέσα στην πυκνή βλάστηση. Η πολύωρη αναμονή τους επιβραβεύτηκε όταν έκαναν την εμφάνισή τους τέσσερις Αλβανοί ηλικίας 25, 22, 23 και 22 χρόνων οι οποίοι είχαν κρύψει τα ναρκωτικά και πήγαν να τα πάρουν για να τα διακινήσουν.

Οι αλλοδαποί που είχαν παράνομα περάσει στη χώρα, συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με τις κατηγορίες της εισαγωγής, κατοχής και αποθήκευσης ναρκωτικών. Μέσα στους σάκους κατασχέθηκαν συνολικά 323 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.Πηγή ➤ .protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου