Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αθώοι επτά αστυνομικοί για ξυλοδαρμό και κλοπή χρημάτων από αλλοδαπούς ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ



Police-Voice blog ➤
Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας επτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν κατηγορηθεί ότι είχαν κλέψει χρήματα κι είχαν κακοποιήσει πέντε αλλοδαπούς ασιατικής καταγωγής, στην διάρκεια ελέγχων στο κέντρο της Αθήνας.
 
Σύμφωνα με
τα δικαστικά έγγραφα οι εν λόγω αστυνομικοί, σε διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν τα μεσάνυκτα και τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Αυγούστου του 2011, χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα τους αλλοδαπούς, ενώ άρπαξαν συνολικά 80 ευρω από τα πορτοφόλια δύο εξ αυτών.
 
Στο δικαστήριο παρουσιάσθηκε και κατέθεσε μόνο ένα από τα θύματα της επίθεσης, ο οποίος επέμεινε στις αρχικές καταγγελίες του.
 
Οι αστυνομικοί που κατηγορούντο για απλές σωματικές βλάβες από κοινού κατά συρροή και για κλοπή, αρνήθηκαν τις κατηγορίες κι υποστήριξαν ότι «οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων ότι ξυλοκοπήθηκαν ή ότι έπεσαν θύματα κλοπής έγιναν προκειμένου να εκμεταλλευθούν το ειδικό νομικό καθεστώς προστασίας - μη έκδοση από την χώρα - για όσους αλλοδαπούς προχωρούν σε τέτοιου είδους αναφορές».
 
 
Το ρεπορταζ δημοσιεύτηκε στο vima.gr στις 28 Μαρτίου

ΣΧΟΛΙΟ ΣΕΛΙΔΑΣ & BLOG Police voice ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ...ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ 1000 
euro
 ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ .....Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ????
Πηγή ➤http://www.bloko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου