Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Boeing χτυπήθηκε από τρεις κεραυνούς! (Φωτογραφίες)



Police-Voice blog ➤
«Κυρίες και κύριοι, ίσως προσέξατε πως χτυπηθήκαμε από κεραυνό», ανακοίνωσε με ήρεμο ύφος ο πιλότος του Boeing 737, που εκτελούσε την πτήση Άμστερνταμ-Μπέρμινχαμ, λίγες στιγμές μετά την προσγείωση. Συγκεκριμένα, οι 174 επιβάτες του αεροσκάφους έζησαν μία… τρομερή εμπειρία αφού το Boeing χτυπήθηκε από τρεις κεραυνούς ταυτόχρονα. Ευτυχώς, ο πιλότος διατήρησε την ψυχραιμία του και προσγείωσε ομαλά το αεροσκάφος στο Μπέρμινχαμ στις 16:30, τοπική ώρα, την Παρασκευή.
Ο 51 ετών επιβάτης, Tony Everitt, τονίζει στη Daily Mail: «Ήταν φοβερό – ένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Λίγο νωρίτερα εντόπισα τον μαύρο ουρανό και είπα στον επιβάτη που καθόταν δίπλα μου ότι μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιος κεραυνός ή αστραπή».
Ωστόσο, οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα μία 42χρονη, δείχνουν τη στιγμή που το αεροσκάφος χτυπήθηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Μάλιστα, υποστηρίζει πως: «Δεν είχα δει ότι υπάρχει αεροσκάφος. Απλά έβγαζα φωτογραφίες με το κινητό μου και αργότερα πρόσεξα ότι υπάρχει ένα αεροσκάφος».
Πηγή ➤http://www.kontranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου