Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αστυνομικοί σε υπηρεσία με «σαράβαλα» περιπολικά – Ποιοι χρησιμοποιούν τα καινούργια οχήματα της ΕΛ.ΑΣ



Police-Voice blog ➤
Συμβατικά οχήματα που ανήκουν στην Τροχαία Πατρών, έχουν περιέλθει προς χρήση σε τουλάχιστον τρεις Ανώτατους Αξιωματικούς  που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας,  με  την ανάληψη των  καθηκόντων τους, μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patratora.gr, τα Ανώτατα στελέχη της τοπικής ΕΛ.ΑΣ χρησιμοποιούν τα οχήματα για την μετακίνηση τους σε 24ωρη βάση…!
Μάλιστα πηγές αναφέρουν πως τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, μέχρι πρότινος ήταν στην διάθεση της Τροχαίας Πατρών  και  εφοδιάζοντας τα με ραντάρ,  έκαναν μπλόκα για τον έλεγχο της υπερβολικής ταχύτητας.

Το γεγονός έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κύκλους της Αστυνομίας, την ώρα που καταγράφονται σημαντικές ελείψεις στον απαρχαιωμένο στόλο των περιπολικών,  που όπως έχει καταγγελθεί κατ” επανάληψη και από τους συνδικαλιστές του κλάδου, θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την σωματική ακεραιότητα των επιβαινόντων σε αυτά.

«Σε λίγο οι μεταγωγές στα Δικαστήρια, θα γίνονται με ταξί», είναι μερικά από τα σχόλια που ψιθυρίζονται στα πηγαδάκια των Αστυνομικών.

Πηγή ➤http://www.politikanet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου