Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κινηματογραφική ληστεία στη Λεμεσό



Police-Voice blog ➤Σκηνές που θα μπορούσαν να ήταν από κινηματογραφική ταινία, εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στη Λεμεσό της Κύπρου.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο χρηματαποστολής μεγάλης υπεραγοράς εμβολίστηκε από άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και τα οποία έφεραν μαζί τους κοντόκανο κυνηγετικό όπλο.

Αφού κατάφεραν να χτυπήσουν τα δύο άτομα της χρηματαποστολής, άρπαξαν τσάντα με χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, η οποία δεν έφερε πινακίδες εγγραφής.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, το αυτοκίνητο της χρηματαποστολής παρέλαβε από την υπεραγορά τις εισπράξεις της, οι οποίες ανέρχονταν στις €178.000.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ληστεία σημειώθηκε περίπου στις 12:15μ.μ. στη Λινόπετρα, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τον εμβολισμό του αυτοκινήτου της χρηματαποστολής κάηκε ολοσχερώς αφού το περιέλουσαν με βενζίνη.

Το σημείο αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη, άνδρες της οποίας άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Οι δυο φρουροί ασφαλείας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για να τους παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες και όπως διαπιστώθηκε, η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, οι δράστες κάλυπταν τα πρόσωπα τους με μαντίλια, ενώ ο ένας μίλησε με κυπριακή διάλεκτο όταν κάλεσε τους φρουρούς ασφαλείας να βγουν από το όχημα.






Δεν αποκλείεται να πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που στις 12 Μαΐου επιχείρησαν ανεπιτυχώς να ληστέψουν τη χρηματαποστολή της συγκεκριμένης υπεραγοράς, πυροβολώντας και τραυματίζοντας στο δεξιό μηρό έναν από τους φρουρούς ασφαλείας.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η χρηματαποστολή χρησιμοποιούσε ένα απλό ιδιωτικό αυτοκίνητο, ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε πως «σίγουρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις τις οποίες έχει θέσει ο Αρχηγός Αστυνομίας, όσον αφορά την άδεια που δίδεται στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και είναι ένα θέμα το οποίο θα εξετάσουμε στη συνέχεια».


Πηγή ➤ .zougla.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου