Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Καταδρομείς έπιασαν ληστές, τους παρέδωσαν σε αστυνομικούς, απέδρασαν και τους ξαναέπιασαν τα κομάντο! Δεν γνωρίζουμε εάν και κατά πόσο έγιναν τα πράγματα όπως περιγράφονται.



Police-Voice blog ➤
Το ρεπορτάζ του Πέτρου Κασιμάτη έχει δημοσιευτεί πριν από αρκετές ημέρες στο hellasforce.com. Δεν το αναδημοσιεύσαμε καθώς υπήρχαν αμφιβολίες για το περιεχόμενο. Πλην όμως, το τελευταίο διάστημα αναπαράγεται από πολλά σάιτ και ως εκ τούτου το αναδημοσιεύουμε  με τη δέσμευση ότι θα το διερευνήσουμε.
"Μια καταδρομική
επιχείρηση που εγινε στο κέντρο της Αθήνας πριν καιρό-αποσιωπήθηκε, γιατί μάλλον τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά- αλλά ανεβάζουν τον ενθουσιασμό μας και δείχνουν πως οι Ενοπλες Δυνάμεις στούς καιρούς της κρίσης, ξέρουν να λειτουργούν σιωπηρά αλλά υπεύθυνα στο ρόλο τους.

Πριν αρκετό καιρό επτά Ελληνες καταδρομείς της περίφημης Ζ ΜΑΚ, ισως της πιο νευραλγικής μονάδας καταδρομών που διαθέτουμε, με Ι.Χ αυτοκίνητα πήγαιναν σε κεντρικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας να δώσουν αίμα σε συμπολίτη μας συγγγενή στρατιωτικού που είχε μεγάλη ανάγκη.

Στη διαδρομή ,συγκεκριμμένα στη Λ.Αλεξάνδρας ακουσαν τις σπαρακτικές κραυγές επιβατών λεωφορείου που εκείνη την ωρα δεχονταν επίθεση με μαχαίρι απο επίδοξους κακοποιούς που απειλώντας τους ζητούσαν τιμαλφή και πορτοφόλια. Ειχαν βγάλει τα χέρια τους απ τα παράθυρα, εκλιπαρούσαν για βοήθεια, αλλά κανείς δεν εσπευδε να βοηθήσει….

Βλέποντας το σκηνικό να εκτυλίγεται αρκετά κοντά τους οι καταδρομείς εγκατέλειψαν το Ι.Χ, εισέβαλλαν στο λεωφορείο και με επιδέξιες κινήσεις ακινητοποίησαν τους δυο κακοποιούς οι οποίοι ήταν δραπέτες φυλακών με πολλά χρόνια ποινής στις πλάτες τους….Ακολούθησαν οι ευχαριστίες των επιβατών μέσα σε κλίμα συγκίνησης για τη βοήθεια που προσέφεραν οι νεαροί κομμαντος της Ζ ΜΑΚ. Μάλιστα, κάποιοι ζήτησαν τα στοιχεία τους για να ευχαριστήσουν το διοικητή τους Λοχαγό Κορέλλη για το αυτονόητο της προσπαθειά τους παρά τους κινδύνους που διέτρεξαν απ τους σκληρούς κακοποιούς.

Οι καταδρομείς που φορούσαν πολιτικά, παρέδωσαν τους δυο ληστές στη ΓΑΔΑ, αφου το περιστατικό εκτυλίχθηκε απέναντι κι εσπευσαν να φύγουν. Τρία λεπτά μετά ακουσαν φωνές και ειδαν τον κόσμο να τρέχει δεξιά κι αριστερά για να αποφύγει τους κακοποιούς που μόλις είχαν …..αποδράσει!!! Καλά διαβάσατε!!…Κατάφεραν μέσα σε τρία λεπτά να ξεφύγουν απ τους αστυνομικούς στην εισοδο της ΓΑΔΑ. Ακούγοντας τη φασαρία και βλέποντας τους να πηδούν προς το μετρό της Πανόρμου , οι επτά νεαροί εκπαιδευμένοι της Ζ ΜΑΚ βγήκαν ξανά απ το αυτοκίνητο και μέσα σε ελάχιστο χρόνο τους ακινητοποίησαν και τούς παρέδωσαν για δευτερη φορά αναμένονταςομως να τους φορέσουν τις χειροπέδες και να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες!

Τα συγχαρητήρια προς το λοχαγό Κορέλλη στη μονάδα του Μεγάλου Πεύκου, – τον επιλοχία Ηρακλή Μπίρμπίλη και τον λοχία Πέτρο Μανιουδάκη που πρωτοστάτησαν κι ακινητοποίησαν τους σκληρούς κακοποιούς- αλλά και τους υπόλοιπους μάχιμους της νευρλαγικής αυτής μονάδας, ηταν η αυτονόητη ικανοποίηση. Η μεγαλύτερη , ομως, ικανοποίηση ηταν αυτή που ενοιωσαν απ τα δάκρυα ευγνωμοσύνης των επιβατών του λεωφορείου που αντίκρυσαν τους δικούς τους ήρωες!!!

Αυτά να τα μαθαίνει ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος που στούς καιρούς της καταγίδας, κάποιοι ανώνυμοι στρατιώτες της πατρίδας, ζούν στο πετσί τους το αυτονόητο του καθήκοντος. Ενός καθήκοντος που κείται πέραν της δόξας."

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
hellasforce.com
Πηγή ➤http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου