Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΝΤΡΟΠΗ: Δείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ θα πάρουν τα κόμματα ως κρατική χρηματοδότηση



Police-Voice blog ➤
Ενώ ο κλοιός των δανειστών μοιάζει πλέον με... βρόγχος και η οικονομική κρίση είναι στο ζενίθ - Τι εισπράττουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΧΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, Ποτάμι με βάση την απόφαση Βούτση

Μπορεί χρήματα να αναζητούνται για την καταβολή των συντάξεων, μπορεί να υπάρχει ο κίνδυνος Grexit, μπορεί οι Τράπεζες να μην έχουν ρευστό χρήμα, μπορεί οι επιχειρήσεις να κλείνουν η μια μετά την άλλη, μπορεί ο αριθμός των αυτοκτονιών να αυξάνεται καθημερινά, μπορεί η πώληση των ψυχοφαρμάκων να αυξάνεται ραγδαία, χιλιάδες επί χιλιάδων άλλων πραγμάτων μπορεί να μην υπάρχουν, ένα μόνο βέβαιο είναι ότι υπάρχει.

Αυτό που είναι βέβαιο ότι υπάρχει είναι τα χρήματα για την χρηματοδότηση των κομμάτων, κάτω από τις όποιες αντίξοες συνθήκες και αν υπάρχουν σήμερα, κάτω από όποια οικονομικά βάρη και αν σηκώνει ο Ελληνικός λαός που στην κυριολεξία έχει λυγίσει.



Και για του λόγου του αληθούς.

Τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας κρέμονται σε μια τρίχα και έχουν ανάψει όλα τα «κόκκινα λαμπάκια» εκπέμποντας σήμα κινδύνου, ο υπουργός Εσωτερικών Νικόλαος Βούτσης πριν δύο ημέρες, στις 27 Μαΐου 2105, υπέγραψε την υπ΄ αριθμ. 18099/2015 απόφαση.



Με την υπογραφή του αυτή ο κ. Βούτσης κατανέμει την κρατική οικονομική ενίσχυση (α΄ δόση) του 2015 στα πολιτικά κόμματα και τους συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων.

Συνολικά, ως α΄ δόση για το 2015 τα κόμματα και οι συνασπισμοί κομμάτων θα λάβουν το ποσό των 6.330.000 ευρώ.

Το ωραίο είναι ότι η υπουργική απόφαση αναφέρει ότι το ποσό αυτό των 6.330.000 ευρώ, δίνεται στα κόμματα από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών για «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς».



Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία που έχει βρεθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις για να δικαιολογηθεί το ποσό της χρηματοδότησης.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Βούτση η κατανομή της τακτικής χρηματοδότησης και της οικονομικής ενίσχυσής για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, κατανέμεται στα δικαιούχα κόμματα και συνασπισμούς, ως εξής:

                     

Με την ίδια απόφαση του κ. Βούτση γίνεται στην συνέχεια η κατανομή των ποσών της οικονομικής ενίσχυσης στα επί μέρους κόμματα που συναρτούν τους συνασπισμούς κομμάτων.
Πηγή ➤tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου