Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πέλλα: Τον σκότωσε με μπαλτά επειδή τον προσέβαλε σε καφενείο - Λύθηκε το μυστήριο της στυγερής δολοφονίας στην Άψαλο!



Police-Voice blog ➤

Ο 26χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς - Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από το φονικό, αφορμή του οποίου ήταν μια κουβέντα του θύματος σε καφενείο...





Ένας 26χρονος συνελήφθη, ως δράστης της ανθρωποκτονίας που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι στην Άψαλο Πέλλας, με θύμα 65χρονο άνδρα, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος, στο σπίτι όπου ζούσε.

Ο νεαρός, ο οποίος είναι συγχωριανός του θύματος, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής προανάκρισης προκύπτει ότι επρόκειτο για έγκλημα τιμής. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς, ο 26χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο 65χρονος τον προσέβαλε, το προηγούμενο βράδυ, στο καφενείο του χωριού.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, λίγο μετά το παραπάνω περιστατικό, ο κατηγορούμενος ως δράστης επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για όσα είχαν προηγηθεί. Αστυνομικοί εκτιμούν πως ακολούθησε καβγάς, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο νεαρός πιθανολογείται ότι χτύπησε με μικρό μπαλτά τον 65χρονο, με συνέπεια να τον σκοτώσει.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι από την αδελφή του, η οποία ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής ενώ το σπίτι αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς, που προσπαθούσαν να μαζεψουν στοιχεία για το έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αδερφή του 65χρονου ανησύχησε επειδή δεν έβρισκε τον αδερφό της στο τηλέφωνο και αποφάσισε να πάει στο σπίτι και να χτυπήσει το κουδούνι. Ύστερα από λίγο, όταν κατάφερε να μπει μέσα, οι φωνές της ξεσήκωσαν τη γειτονιά...
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου