Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη η πιο ΚΑΥΤΗ κακοποιός του πλανήτη!! (φωτο)



Police-Voice blog ➤
Ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο «η κούκλα» ( La Muñeca), ήταν καταζητούμενη ως μια από τους βασικότερους διακινητές ναρκωτικών από το El Paso στο Σικάγο, και κατάφερνε να διαφεύγει της σύλληψής της επί σειρά ετών. Η Ana Marie Hernandez εντέλει συνελήφθη την Πέμπτη στο Μεξικό και περιμένει την έκδοσή της στις ΗΠΑ.
Ως μια από τις γοητευτικότερες γυναίκες μέλη των μεξικανικών καρτέλ, η La Muñeca διέφευγε των Αρχών από το 2013, όταν και αποκαλύφθηκε πως διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από το El Paso, μαζί με τον πρώην άντρα της που ήταν συνοριοφύλακας. Θεωρούνταν άλλωστε πάντα υπεράνω πάσης υποψίας εξαιτίας της εντυπωσιακής εμφάνισης της.la muneca2
Η δράση του Daniel Ledezma και της τότε συντρόφου του, ξεκίνησε από Juarez του Μεξικού, από όπου διακινούσαν τα ναρκωτικά. Όταν το 2010 ο Ledezma συνελήφθη, η La Muneca διέφυγε της σύλληψης για να εντοπιστεί τελικά στην Chihuahua City στο Μεξικό.
la muneca4
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 38χρονη ξόδευε υπέρογκα ποσά για την προσωπική της ζωή, ενώ είχε αγοράσει μια βίλα στο Τέξας. Αν και είχε εντοπιστεί αρκετές φορές στο Las Vegas, κατάφερνε να διαφεύγει της σύλληψης λόγω των διασυνδέσεων της. Πλέον, έχει μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα στην πόλη του Μεξικού, μέχρι να εκδοθεί στις ΗΠΑ για να δικαστεί.
la muneca1
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες, εικάζεται ότι οι δραστηριότητες της συνδέονται άρρηκτα με ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ του πλανήτη, το γνωστό Juarez.
la muneca3




Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου