Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Η πιο συγκινητική υποδοχή για τους ιπτάμενους της ΠΑ απο πολίτες! ΒΙΝΤΕΟ



Police-Voice blog ➤
Στη φωτογραφία ο Αμερικανός Πρόεδρος Barack Obama παρασημοφορεί με το Μετάλλιο της Τιμής τον απόστρατο λοχαγό Florent Α Groberg,για την ανδρεία που επέδειξε σε μάχη στο Αφγανιστάν. Ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.Και πιο "αχνά" η χειραψία Ελλήνων πιλότων μ΄ ένα πολίτη. Οι δυο φωτογραφίες μαζί έχουν τη σημασία τους.

Στην Ελλάδα μπορεί να έχουμε …φορτώσει με πάρα πολλά παράσημα τους στρατιωτικούς μας. Κανείς τους όμως δεν έχει νοιώσει την τιμή που του αναλογεί. Αντιθέτως το μόνο που εισπράττουν είναι η απαξίωση. Τίποτα άλλο!

Ευτυχώς υπάρχει ακόμη και σ΄ αυτό …η ιδιωτική πρωτοβουλία! Είχαμε γράψει για το“ελληνικό υπερόπλο στη Θράκη”. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημήτρη Πολιτόπουλο , ο οποίος παρά τον πόλεμο και τα προβλήματα που του δημιούργησε η Ελλάδα,επέμεινε να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην Θράκη. Και νίκησε…

Ζώντας εκεί ,προερχόμενος όχι από την Αθήνα,αλλά από την μεγαλούπολη του πλανήτη τη Νέα Υόρκη, ο κ.Πολιτόπουλος μάλλον κατανοεί πολύ καλύτερα την σημασία των ΕΔ .Και ειδικά των ανθρώπων τους!

Για να μην πολυλογούμε: πριν μερικά χρόνια ο κ.Πολιτόπουλος προσκάλεσε ιπτάμενους της 110 ΠΜ στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του στη Θράκη. Χωρις άλλα σχόλια παρακολουθήστε στο βίντεο πως το προσωπικό τους υποδέχτηκε!




Πηγή ➤onalert.gr

1 σχόλιο:

  1. τους ευχαριστουμε ολους μεσα απο τα βαθη τις ψυχης μας!!! να τους φιλαει ολους Η Παναγια μας και ο Αρχαγγελος διπλα τους παντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή