Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Πρωτοχρονιά με "άρωμα" τρομοκρατίας στο Μόναχο! Τζιχαντιστές "εκκένωσαν" δύο σταθμούς τραίνων! ΦΩΤΟ



Police-Voice blog ➤
Πρωτοχρονιά 2016: Ακυρώθηκαν εορτασμοί σε Βρυξέλλες και Μόσχα! "Κόκκινος συναγερμός" στο Λονδίνο!

Στο Μόναχο υποδέχθηκαν το 2016 "παρέα" με τις τρομοκρατικές απειλές!
- Η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση δύο σταθμών τραίνων το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, μετά από "βάσιμες απειλές" για χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους!
- 5 έως 7 οι ύποπτοι που φέρονται να σχεδίαζαν επίθεση αυτοκτονίας!
- Ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης το Λονδίνο θύμιζε 'αστακό" με περισσότερους από 2.000 ένοπλους αστυνομικούς επί ποδός!
- Ακυρώθηκαν οι εορτασμοί για την... υποδοχή του 2016 στο Βέλγιο και την "κόκκινη πλατεία" της Μόσχας!

Ηαστυνομία στο Μόναχο εκκένωσε δύο σταθμούς τραίνων την Πέμπτη το βράδυ, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Αυτό έγινε μετά από "πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες" από τις μυστικές υπηρεσίες φιλικής χώρας ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε επιθέσεις στη νότια αυτή πόλη της Γερμανίας!

Αργά χθες, η αστυνομία είχε αναρτήσει μήνυμα στον κοινωνικό ιστότοπο Twitter, που έλεγε, "Πραγματική ένδειξη ότι στο Μόναχο σχεδιάζεται τρομοκρατική επίθεση. Παρακαλούμε αποφύγετε ανοιχτές συγκεντρώσεις καθώς και τον κεντρικό σταθμό τραίνων, και τον σταθμό τραίνων Pasinger", έλεγε η ανάρτηση στα γερμανικά, προσθέτοντας, "Ο σταθμός Pasinger και οι κεντρικοί σταθμοί έχουν εκκενωθεί. Τα τραίνα δεν λειτουργούν. Παρακαλούμε ακολουθείστε τις υποδείξεις της αστυνομίας".Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοακίμ Χέρμαν σε συνέντευξη τύπου σήμερα.








Σε επόμενο μήνυμα είχε προτρέψει τους πολίτες να προσέχουν: "Σημειώνουμε ξανά ξεκάθαρα ότι παίρνουμε την απειλή πολύ σοβαρά. Παρακαλούμε παραμείνετε σε επιφυλακή".








Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μονάχου είπε σήμερα ότι η τρομοκρατική οργάνωση είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει βομβιστές αυτοκτονίας στην επίθεσή της.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτό: Reuters
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου