Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Απατημένη σύζυγος τους έπιασε ΓΥΜΝΟΥΣ στο κρεβάτι και δεν έδειξε κανένα ΕΛΕΟΣ! Τους τσάκισε στο ΞΥΛΟ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
Το βίντεο με τίτλο «Σύζυγος προστατεύει την ερωμένη από τη γυναίκα του», όπως ήταν φυσικό, έχει αποσπάσει εκατομμύρια κλικς σε μόλις λίγες ημέρες…
Όσο «καυτές» ήταν και οι επιθυμίες του παράνομου ζευγαριού το οποίο συνελήφθη στα πράσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου αποφάσισε να βγάλει τα μάτια του! Τελικά τα μόνα που βγήκαν ήταν τα μαλλιά της ερωμένης από την κερατού!
Η τελευταία φρόντισε μάλιστα να έχει μαζί της και… ενισχύσεις (άλλες δύο γυναίκες και έναν άνδρα), οι οποίοι ακινητοποίησαν τους παράνομους εραστές, προσπαθώντας να τους χωρίσουν, πάνω στο κρεβάτι της αμαρτωλής ακολασίας!
Αφού έβγαλε έτσι τα παπούτσια της, η απατημένη σύζυγος τα χρησιμοποίησε για να τους βάλει… μυαλό χτυπώντας τους στο κεφάλι με το τακούνι, πριν τεστάρει την… αντοχή των μαλλιών της ερωμένης, την οποία μάταια προσπαθούσε να προστατέψει ο άτακτος Κινέζος, σπαράζοντας στο κλάμα!
Η σύζυγος δεν παρέλειψε να πάρει και κοντινά… πλάνα, τους, ώστε τα πρόσωπά τους να είναι ευδιάκριτα, καθώς ειδικά αυτό του άπιστου άνδρα είχε «παραμορφωθεί» από τους λυγμούς.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου