Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Η Ρωσία ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: «Τα αμερικανικά μαχητικά να σταματήσουν να πετούν κοντά στα σύνορά μας!» ΕΚΤΑΚΤΟ! «Αόρατα» αμερικανικά αεροσκάφη στην «πόρτα» της Ρωσίας!! (ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤

Κορυφώνεται η ένταση Ρωσίας – ΗΠΑ: Αναχαίτισαν αμερικανικό μαχητικό στη Βαλτική!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι τα αμερικανικά μαχητικά είτε θα πρέπει να σταματήσουν τις πτήσεις τους κοντά στα ρωσικά σύνορα, είτε θα πρέπει να φέρουν ειδικές συσκευές για την αναγνώρισή τους.
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι, η Ρωσία προχώρησε σήμερα σε άμεση απογείωση μαχητικού της αεροσκάφους, προκειμένου ν’ αναχαιτιστεί αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο προσέγγιζε στη συνοριακή γραμμή της στη Θάλασσα της Βαλτικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στη Μόσχα.
Απαντώντας στις καταγγελίες της αμερικανικής πλευράς ότι η αναχαίτιση του αμερικανικού μαχητικού ήταν επικίνδυνη, το ρωσικό ΥΠΑΜ υποστηρίζει ότι όλες οι πτήσεις των μαχητικών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, γίνονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι υπερπτήσεις απο ρώσικα μαχητικά αεροσκάφη στην Βαλτική έχουν σημειώσει σημαντική αύξηση. Πρόσφατα Ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν μια σειρά «επιθετικών» υπερπτήσεων πάνω από ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βαλτικής και ρωσικό Su-27 μαχητικό “πραγματοποίησε επιθετικούς ελιγμούς» σε επικίνδυνη απόσταση από αμερικανικό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια πτήσης ρουτίνας.
onalert.gr
stealth
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ προσγείωσε δύο προηγμένα μαχητικά της στη Λιθουανία για πρώτη φορά στις 27 Απριλίου σε μια επίδειξη υποστήριξης σε μια περιοχή που ανησυχεί για τη ρωσική επιθετικότητα η οποία εκδηλώθηκε στην Ουκρανία.
Οι υπερπτησεις ρωσικών αεροσκάφων έχουν αυξηθεί τις τελευταίες βδομάδες και τα μέλη του ΝΑΤΟ στην Βαλτική έχουν εκφράσει έντονα την ανησυχία τους ειδικά μετα απο κάποια πρόσφατα και επικίνδυνα περιστατικά.
Ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν μια σειρά «επιθετικών» υπερπτήσεων πάνω από ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βαλτικής και ρωσικό Su-27 μαχητικό “πραγματοποεισαι επιθετικούς ελιγμούς» σε επικίνδυνη απόσταση απο αμερικανικό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια πτήσης ρουτίνας
Τα μαχητικά αεροσκάφη F-22, τα οποία προηγουμένως επισκέφθηκαν την Πολωνία, την Εσθονία και τη Ρουμανία, υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Λιθουανίας Dalia Grybauskaite.
«Χωρίς να αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένη χώρα, θα ήθελα να πω ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χώνει την μύτη τους εδώ”, είπε. «Αυτό είναι μια απόδειξη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους και είναι έτοιμες να προστατεύσουν την περιοχή μας με όλα τα πιο σύγχρονα μέτρα.»
Τα F-22s είναι σχεδόν αόρατα στο ραντάρ και είναι τόσο προηγμένα που το Κογκρέσο των ΗΠΑ έχει απαγορεύσει την Lockheed Martin να τα πουλήσει στο εξωτερικό.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε μια συνέντευξη σε σουηδική εφημερίδα που δημοσιεύθηκε στις 28 Απριλίου δήλωσε ότι «η Λιθουανία είναι η πιο ρωσοφοβική χώρα στην περιοχή της Βαλτικής.»
Radio Liberty
anaxaitisi
Η Ρωσία προχώρησε σήμερα σε άμεση απογείωση μαχητικού της αεροσκάφους, προκειμένου ν’ αναχαιτιστεί αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο προσέγγιζε στη συνοριακή γραμμή της στη Θάλασσα της Βαλτικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στη Μόσχα.
Απαντώντας στις καταγγελίες της αμερικανικής πλευράς ότι η αναχαίτιση του αμερικανικού μαχητικού ήταν επικίνδυνη, το ρωσικό ΥΠΑΜ υποστηρίζει ότι όλες οι πτήσεις των μαχητικών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, γίνονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι τα αμερικανικά μαχητικά είτε θα πρέπει να σταματήσουν τις πτήσεις τους κοντά στα ρωσικά σύνορα, είτε θα πρέπει να φέρουν ειδικές συσκευές για την αναγνώρισή τους.
onalert.gr

Κορυφώνεται η ένταση Ρωσίας – ΗΠΑ: Αναχαίτισαν αμερικανικό μαχητικό στη Βαλτική!



Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου