Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Είστε «ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ» με το FACEBOOK; Ήρθε η εφαρμογή που θα σας.. ξεκολλήσει!



Police-Voice blog ➤
Είστε εθισμένοι με το Facebook; Αυτή η νέα «επαναστατική» εφαρμογή θα σας κάνει να το ελαττώσετε και να ζήσετε περισσότερα!Οι περισσότεροι από εμάς μπαίνουμε στο Facebook, αλλά όχι μόνο ξεχνάμε να βγούμε, συχνά ξεχνάμε και τον λόγο για τον οποίο μπήκαμε… Ο εθισμός στο Facebook και στα social media γενικότερα, αυξάνεται καθημερινά και περισσότερο για τους νέους ανθρώπους.
Το Chrome δημιούργησε πρόσφατα μια εφαρμογή, το Focusbook, που αν την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρόνο για να κάνετε και άλλα πράγματα. Η εφαρμογή σας ρωτάει για ποιο λόγο θέλετε να επισκεφτείτε το Facebook κάθε φορά που μπαίνετε στο site και όταν έχει ολοκληρωθεί η περιήγησή σας, το Focusbook σας υπενθυμίζει ότι έχετε τελειώσει με την επίσκεψή σας και ήρθε η ώρα να κάνετε και άλλα πράγματα.
Μια μπλε «ομίχλη» πέφτει στην οθόνη, όταν το Focusbook «βλέπει» ότι ο σκοπός για τον οποίο μπήκατε στο Facebook έχει ήδη επιτευχθεί και έτσι, εσείς μπορείτε να εγκαταλείψετε το αγαπημένο σας site και τον κόσμο του διαδικτύου και να ασχοληθείτε και πάλι με τον πραγματικό κόσμο.
Όμως, το Focusbook δεν είναι η «πανάκεια» που θα θεραπεύσει τους ανά τον κόσμο εθισμένους χρήστες του Facebook, αφού είναι πολύ σημαντικό να επιθυμούν και οι ίδιοι να «απεξαρτηθούν» από την οθόνη του υπολογιστή τους, μπορεί παρόλα αυτά να βοηθήσει τους χρήστες να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ήδη σπαταλήσει αρκετό χρόνο στο διαδίκτυο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου