Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

«SOS» από οδοντιάτρους: Προσοχή στους «μαϊμού» γιατρούς με τις φτηνές υπηρεσίες!



Police-Voice blog ➤
Tην προσοχή των Ελλήνων εφιστά ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής (ΟΣΑ) αναφορικά με τη διενέργεια οδοντιατρικών πράξεων από μη ειδικούς αλλά και την προβολή ελκυστικών ασφαλιστικών οδοντιατρικών προγραμμάτων με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή για τους ασφαλισμένους, τονίζοντας πως τίθεται ζήτημα αξιοπιστίας των ειδικών αλλά και των προγραμμάτων.
«Η οικονομική κρίση, η παντελής έλλειψη κοινωνικής ασφάλισης εκ μέρους της πολιτείας για τις οδοντιατρικές υπηρεσίες και η αναζήτηση από τους ασθενείς οικονομικών λύσεων για την αντιμετώπιση των οδοντιατρικών προβλημάτων τους, έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη δράση κερδοσκοπικών – επιχειρηματικών συμφερόντων και μάλιστα εκτός του χώρου της υγείας» αναφέρει ο ΟΣΑ με ανακοίνωσή του.
Οι οδοντίατροι διαπιστώνουν πως μετά την «λεύκανση» των δοντιών από μη οδοντιάτρους και εκτός οδοντιατρείων, με κινδύνους για την υγεία των πολιτών ακόμη και μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη διαφημιστική καμπάνια «ασφαλιστικών» προγραμμάτων με ιδιαίτερα χαμηλή συμμετοχή των «ασφαλισμένων» στις οδοντιατρικές πράξεις.
«Εφιστούμε την προσοχή του κοινού ως προς την αξιοπιστία των εν λόγω προγραμμάτων, την δυνατότητα υλοποίησης τους και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εκπτώσεις στις συνθήκες παροχής υπηρεσιών, στην ποιότητα και στην ασφάλεια δεν είναι αποδεκτές διότι η στοματική υγεία συνδέεται και με την συνολική υγεία του ατόμου. Η χαμηλή τιμή, ιδίως κάτω του κόστους, μπορεί να φαντάζει ελκυστική, συχνά όμως, οδηγεί σε ιδιαίτερα δαπανηρές λύσεις για την αποκατάσταση των βλαβών που προκαλούνται» συνιστούν οι οδοντίατροι.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου