Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Ο επιδειξίας της Ηλιούπολης συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.!!! – Ήταν σάτυρος το πρωί, «τυπικός» στη δουλειά το μεσημέρι!!!



Police-Voice blog ➤
Ένας 46χρονος επιδειξίας, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τις γυναίκες που κατοικούν στην Ηλιούπολη, συνελήφθη στις 23 Αυγούστου 2016.
Ύστερα από πέντε χρόνια «δράσης» και δεκάδες καταγγελίες στην Αστυνομία από γυναίκες-θύματα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ο 46χρονος συνήθιζε να πηγαίνει απέναντι από σπίτια, στα οποία ζούσαν γυναίκες, και να δείχνει τα γεννητικά του όργανα. Καταγγελίες στην Αστυνομία ανέφεραν, μάλιστα, ότι αρκετές φορές έβριζε χυδαία τα θύματά του. Το πρωί της 23ης Αυγούστου δεν ήταν τυχερό για εκείνον.
Ο επιδειξίας για ακόμη μία φορά μετέβη σε ισόγειο ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη, όπου αυνανιζόταν κοιτώντας το παράθυρο ισογείων διαμερισμάτων γυναικών. Όταν έγινε αντιληπτός, ένοικοι άρχισαν να τον κυνηγούν, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο δράστης είχε τραπεί σε φυγή επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.
Μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης εντόπισαν τα στοιχεία κατόχου του αυτοκινήτου και τον αναζήτησαν στον τόπο κατοικίας του. Ύστερα από αναζητήσεις εντόπισαν τον κατηγορούμενος στο χώρο εργασίας του στη λεωφόρο Μιχαλακοπούλου στους Αμπελοκήπους. Ο 46χρονος συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που στάλθηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.
Από τις καταθέσεις των παθόντων προέκυψε ότι ο συλληφθείς τα τελευταία πέντε χρόνια ανά τακτά χρονικά διαστήματα πήγαινε στο ίδιο σημείο του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας διαπράττοντας κατ’ εξακολούθηση με τον ίδιο τρόπο χυδαίες πράξεις. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν την αιτία και τους λόγους αυτής της εμμονής στο συγκεκριμένο σημείο και στις ενοίκους των διαμερισμάτων, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και ψυχίατρος προκειμένου να εξετάσει τον δράστη και να συντάξει σχετική πραγματογνωμοσύνη.
Δύο ημέρες αργότερα ο 46χρονος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή για την κύρια ανάκριση.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου