Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η στιγμή της πτώσης του Στέργιου Κωτούλα στην Κεφαλονιά Η ντροπιαστική βεβήλωση του μνημείου του ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
Ήταν 27η Αυγούστου του 2009,  όταν συνέβη στην Κεφαλονιά το συγκλονιστικό ατύχημα  με το αεροσκάφος τύπου PZL  όπου είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Σμήναρχος Στέργιος Κωτούλας.
kotoylas
Το μεσημέρι της 27ης Αυγούστου ο Σμήναρχος Στέργιος Κωτούλας απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς και κινήθηκε  προς  τον Κατελειό μαζί με έναν άλλο συνάδερφο χειριστή παρόμοιου αεροσκάφους, προκειμένου να συμμετέχουν στην κατάσβεση πυρκαγιάς.
Στις 12:45, τα αεροσκάφη εντόπισαν την φωτιά και κινήθηκαν προς αυτήν πετώντας χαμηλά. Όταν ο Σμήναρχος έφτασε σε απόσταση 20 έως 30 μέτρων από την φωτιά, το αεροσκάφος του χτύπησε σε καλώδια υψηλής τάσης, το αριστερό φτερό κόπηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το PZL να καταπέσει σε αυλή ξενοδοχείου, δίπλα σε παραθεριστές που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.
Επτά χρόνια μετά έρχεται στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό VIDEO από τη στιγμή της πτώσης του μοιραίου PZL.
Ο Κωτούλας υπήρξε ένας ήρωας που έπεσε στο καθήκον.
Ο λαός της Κεφαλονιάς σέβεται και τιμά τη μνήμη του.
Η ντροπιαστική βεβήλωση του μνημείου του αποτελεί ένα περιστατικό που δεν εκφράζει κανένα νοήμων Κεφαλονίτη, κανέναν νοήμων άνθρωπο..
Η απώλεια του Κωτούλα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων μας.

Αθάνατος!
inkefalonia.gr

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Κεφαλονιά: Αναρχοαπλυτοι βεβήλωσαν το μνημείο του ήρωα πιλοτου PZL Στέργιου Κωτούλα! 


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου