Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

οι Έλληνες κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους,..ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ?? «NA BΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ...



Police-Voice blog ➤
Σαν να μην έφτανε στους Χιώτες η μεγάλη μείωση του τουρισμού, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα.
Την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο άλλοτε ήσυχο νησί του Αιγαίου, περιγράφει με άρθρο του τοπικός δημοσιογράφος, που επιπροσθέτως αναφέρει ότι οι Έλληνες κάτοικοι είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, για να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους:
lathro_xios__article
«Πάνε μέρες τώρα που οι αναφορές της Αστυνομίας στο νησί μας ολοένα και πληθαίνουν και μάλιστα σε βαθμό που πλέον προβληματίζουν ακόμα και τον πιο ανυποψίαστο πολίτη. Οι μικροκλοπές έγιναν διαρρήξεις και αισίως οι διαρρήξεις έγιναν ληστείες, από αυτές που παλιότερα καταγράφαμε εμείς οι δημοσιογράφοι μία ή και καμία φορά τον χρόνο.
xios_lathro_epeis
Το να ανοίγει κάποιος το σπίτι του και να έρχεται αντιμέτωπος με διαρρήκτες που προτάσσουν μαχαίρι και γρονθοκοπούν, αποτελεί ένα σοκ όχι μόνο για το ίδιο το θύμα αλλά κυρίως για την τοπική μας κοινωνία που μέχρι σήμερα δεν είχε συνηθίσει ή καλύτερα δεν είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τέτοιου είδους περιστατικά.
Δεν πήγε πολύ ώρα από τη στιγμή που η είδηση αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και τα πρώτα “post” στο Facebook πήραν και έδωσαν. Να συστήσουμε πολιτοφυλακή ο ένας, να βγάλουμε τις καραμπίνες ο άλλος, να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας ο παραδίπλα…».
Δεν πάνε καμιά βολτίτσα από Χίο μεριά, εκείνες οι υπουργάρες που τις πρώτες μέρες της λεγόμενης «προσφυγικής» κρίσης, δήλωναν αυτάρεσκα πως διαψεύστηκαν οι «ακροδεξιές Κασσάνδρες», γιατί δεν έχει κλαπεί ούτε μια κότα (Καμμένος, Τόσκας και ΣΙΑ); Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!
Ας δούμε και ποιοι είναι αυτοί που αυξάνουν την εγκληματικότητα, σ’ ένα νησί που μέχρι πρότινος ήξερε τις ληστείες μόνο από τον… κινηματογράφο και το αστυνομικό δελτίο άλλων περιοχών της χώρας…
Εξιχνιάστηκε, λοιπόν, η ληστεία που διαπράχθηκε εις βάρος ενός 49χρονου στη Χίο. Δράστες ήταν ένας 23χρονος Αλγερινός, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 40χρονος ομοεθνής του, ως συνεργός του.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δύο δράστες μπήκαν στο σπίτι 49χρονου, παραβιάζοντας την είσοδό της και αφαίρεσαν χρυσά κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ. Ακολούθως, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τότε ο ένας του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με τα χέρια, ενώ ο δεύτερος του επιτέθηκε με μαχαίρι, χωρίς όμως να καταφέρει να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή…
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
Μήπως μπορούν να μας πουν οι «αρχές», από τις μέχρι τώρα εξιχνιασθείσες περιπτώσεις κλοπών και ληστειών στην Χίο, πόσοι εκ των δραστών είναι Έλληνες και πόσοι «προσφυγάκια»;
ethnikismos.net
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου