Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν αρκετοί καταζητούμενοι σε τρείς νομούς



Police-Voice blog ➤
Απάτες με… ευρωπαϊκή διάσταση φέρεται να είχε διαπράξει ένας 56χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί, αλλά εξέτισε μόνο ένα μέρος της ποινής του. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας είχε εκδώσει διάταξη με την οποία υποχρεωνόταν να εκτίσει και το υπόλοιπο της καταδίκης.
Βάσει της διάταξης που εκκρεμούσε, ο καταζητούμενος εντοπίστηκε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και μετήχθη στη Λάρισα, όπου ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε τον επανεγκλεισμό του στη φυλακή. Ο 53χρονος είχε καταδικαστεί για άμεση συνέργεια σε απάτη κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πρωτοδικών Καρδίτσας εκκρεμούσε σε βάρος μιας 37χρονης Ελληνίδας, η οποία κατηγορείται για ληστεία. Η φερόμενη ως δράστιδα εντοπίστηκε στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και κρατείται ώσπου να απολογηθεί για το αδίκημα που της αποδίδεται.
Στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 20χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου