Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΤΙ «ΒΛΕΠΕΙ» Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ??



Police-Voice blog ➤

Άγνωστοι πέταξαν μασούρια δυναμίτιδας στην είσοδο του σπιτιού του συνιδιοκτήτη του διάσημου κλαμπ της Μυκόνου Κωνσταντή Κουσαθανά

Έκρηξη στην κατοικία του επιχειρηματία Κωνσταντή Κουσαθανά, ενός εκ των τριών συνιδιοκτητών του διάσημου κλαμπ της Μυκόνου Nammos 
Ισχυρές δυνάμεις στο σημείο πραγματοποιούν έρευνες αυτή την ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπόρταζ μέχρι αυτή την ώρα, άγνωστοι πέταξαν μασούρια δυναμίτιδας στην είσοδο του σπιτιού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών πρόκειται για μήνυμα θανάτου στον γνωστό επιχειρηματία.
Έκρηξη στην κατοικία γνωστού επιχειρηματία σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ, στην περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης. Άγνωστοι πέταξαν μασούρια δυναμίτιδας στην είσοδο της κατοικίας, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες έφτασαν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία και πέταξαν μασούρια δυναμίτιδας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ισχυρή έκρηξη στην μάντρα της μονοκατοικίας και στην πόρτα εισόδου.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφορία για κάποιον τραυματισμό. Ο επιχειρηματίας είναι συνιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης στη Μύκονο, γεγονός που προκαλεί υποψίες ότι πρόκειται για υπόθεση που αφορά τη μαφία της νύχτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεν βρισκόταν στο σπίτι του την ώρα της επίθεσης
Την περιοχή απέκλεισαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ερευνούν το περιστατικό, όπως λένε οι πληροφορίες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου