Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ ...ΟΔΗΓΟΣ να σου ΠΕΤΥΧΕΙ! Ήθελε σεξ… εν κινήσει και κόντεψε να…

ΕΛΛΑΔΑ ...ΟΔΗΓΟΣ να σου ΠΕΤΥΧΕΙ! Ήθελε σεξ… εν κινήσει και κόντεψε να…


Police-Voice blog ➤
Όλη την περιμετρική οδό αναστάτωσε ένας οδηγός και η… συνοδός του, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.
Συντάκτης της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ» ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αφού προσπέρασε τον οδηγό ο οποίος ήταν… σε κατάσταση έκστασης! Αφορμή όπως αποδείχθηκε, η επιθυμία τους για …ερωτικά παιγνίδια και όλα αυτά εν ώρα οδήγησης στο ρεύμα προς Αθήνα και σε ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου κατά το οποίο το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, έκανε διαρκώς… ζιγκ ζαγκ!
Οι οδηγοί των αυτοκινήτων που ακολουθούσαν είχαν ανησυχήσει και κάποιοι εκνευριστεί (συνεχώς κόρναραν) βλέποντας το όχημα του ζευγαριού να πηγαίνει πότε δεξιά και πότε αριστερά. Μάλιστα ορισμένοι φοβήθηκαν να προσπεράσουν, μια και αν το επιχειρούσαν ίσως να υπήρχε κίνδυνος σύγκρουσης. Έτσι οι περισσότεροι επέλεξαν να ακολουθούν από πίσω παρακολουθώντας την τρελή πορεία του ΙΧ. Αρχικά οι περισσότεροι πίστεψαν ότι ο οδηγός ίσως να είχε αποκοιμηθεί αφού έβλεπαν… μόνο ένα άτομο μέσα στο όχημα! Έτσι συνέχιζαν να κορνάρουν προσπαθώντας να ξυπνήσουν τον οδηγό! Και ξαφνικά, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι δεν ήταν μόνος του, αλλά ότι μία… κυρία καθόταν στη θέση του συνοδηγού και όλη την προηγούμενη ώρα είχε σκυμμένο το κεφάλι της πάνω του!
Προφανώς… τον ικανοποιούσε σεξουαλικά! Το ότι το ζευγάρι έκανε …ερωτικό παιγνίδι επιβεβαιώθηκε μόλις ο άνδρας άρχισε να οδηγεί ξανά κανονικά και σε ευθεία γραμμή και οι υπόλοιποι πέρασαν από δίπλα προσπερνώντας τον και κοιτάζοντας προς την πλευρά του. Κάποιοι έκαναν τον σταυρό τους, ένας… τον μούντζωσε, και ενδέχεται κάποιοι άλλοι… να του χαμογέλασαν πονηρά!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου