Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Βούλγαροι αγοράζουν μαζικά ακίνητα σε Καβάλα και Θάσο

Βούλγαροι αγοράζουν μαζικά ακίνητα σε Καβάλα και Θάσο


Police-Voice blog ➤
Από το ενδιαφέρον και των βουλγαρικών μέσων ενημέρωσης προκύπτει ότι οι αγοραστές επικεντρώνονται στα ακίνητα στην Καβάλα και την Θάσο: 
Mε τίτλο «Τρελοί οι Βούλγαροι για ελληνικά ακίνητα» δημοφιλής ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας περιγράφει την ολοένα και αυξημένη ζήτηση από Βούλγαρους για αγορά ακινήτων στην Ελλάδα. Παρότι ήδη Βούλγαροι αγοράζουν ακίνητα στην Β. Ελλάδα (κυρίως Χαλικιδική και Αν. Μακεδονία), η προχθεσινή είδηση -που δημοσιεύθηκε σε όλα σχεδόν τα βουλγαρικά ΜΜΕ- ότι 200.000 ακίνητα στην Ελλάδα βγαίνουν στο σφυρί σε πολύ χαμηλές τιμές από τους ιδιοκτήτες τους γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους έγινε δεκτή με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους Βούλγαρους πολίτες.
«Κάθε μέρα η δική μας μόνο εταιρεία δέχεται τουλάχιστον 3 ερωτήματα από Βούλγαρους που διερευνούν την δυνατότητα να αγοράσουν ακίνητα σε όλη την Ελλάδα», λέει ο Καλογιάν Γκρόζντεφ περιφερειακός διευθυντής σε εταιρεία Real Estate.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Βούλγαροι υποψήφιοι αγοραστές ενδιαφερόνται είτε για ακίνητα για να ζήσουν μόνιμα ή εποχιακά είτε για επένδυση, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για οικόπεδα και εξοχικές κατοικίες στην Καβάλα και την Θάσο παρότι δεν λείπουν αγοραστές για την υπόλοιπη Ελλάδα μηδέ της Αθηνάς εξαιρουμένης. Τέλος η πρόβλεψη των Βούλγαρων ειδικών είναι ότι η έκρηξη στην πώληση ακινήτων στην Ελλάδα θα συνεχισθεί και το 2017.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου