Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Σκοτώθηκαν σε φοβερό τροχαίο ιερέας και ψάλτης – Σκληρές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας στη Φθιώτιδα (ΦΩΤΟ)

Σκοτώθηκαν σε φοβερό τροχαίο ιερέας και ψάλτης – Σκληρές εικόνες στο σημείο της τραγωδίας στη Φθιώτιδα


Police-Voice blog ➤
Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δάκρυα για τον ιερέα και τον ψάλτη που επέστρεφαν από κηδεία…Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού στο ύψος των Μεταλλείων του Δομοκού. Οι άτυχοι ηλικιωμένοι άντρες μόλις είχαν τελειώσει από κηδεία στη Νέα Μάκριση και κινούνταν με το αυτοκίνητο του ιερέα προς το κατάστημα που θα έπιναν καφέ.
f2
Όταν το μπλε Nissan έφτασε στον οικισμό των Μεταλλείων τους παραμόνευε ο θάνατος. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο βγήκε στο δρόμο Λαμίας Δομοκού και παρασύρθηκε από νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς τον Δομοκό. Το Nissan μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και οι δύο άνδρες εγκλωβίστηκαν. Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα αστυνομικοί και πυροσβέστες από τον Δομοκό. Λίγο αργότερα, η 7η ΕΜΑΚ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Λαμία. Κανείς όμως δεν μπορούσε να βοηθήσει τους δύο ηλικιωμένους αφού ήταν ήδη νεκροί.
f3
«Επειδή στο ρεύμα προς Λαμία είχε μεγάλη κίνηση, προφανώς ο παππουλης, έδωσε προσοχή μόνο στη μια πλευρά και δεν είδε το φορτηγό που ερχόταν από την άλλη», είπε ένας από τους διερχόμενους οδηγούς. Ο ιερέας Σ.Κ. ήταν κάτοικος Παλαμά Δομοκού, 81ος ετών, και λειτουργούσε εκ περιτροπής στα χωριά Νέα Μάκριση και Λεύκα. Ο άτυχος ψάλτης Χ.Κ., ήταν 86 ετών, και κατοικούσε στο Δομοκό.
lamiastar.gr, lamiareport.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου