Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

«ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ»... ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΛΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ...!

«ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ»... ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΛΕΥΣΤΗ


Police-Voice blog ➤
Σοβαρά προσωπικά, οικογενειακά και οικονομικά αδιέξοδα, οδήγησαν έναν πατέρα ανήλικου γιου και οικογενειάρχη, να βάλει τέλος στην ζωή του και μάλιστα με έναν ιδιαίτερα επώδυνο τρόπο. Κρεμάστηκε από δέντρο σε αλσύλλιο του Μοσχάτου, αφήνοντας στις ρίζες του ένα σημείωμα, απευθυνόμενος στην σύζυγο του και το γιο του.

Ο 39χρονος οικογενειάρχης, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προσωπικά προβλήματα που είχαν να κάνουν με θέματα υγείας, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε και προβλήματα στα ενδότερα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Τα συνδυασμένα γεγονότα τον είχαν καταβάλει και στην κυριολεξία είχαν καταρρακώσει την ψυχολογική του υγεία.

Η μεγάλη απόφαση

Έφυγε από το σπίτι του χωρίς να πει το παραμικρό στην σύζυγο του, αλλά και στο ανήλικο αγοράκι του. Ο 39χρονος είχε ήδη επισκεφθεί τις προηγούμενες ημέρες κατάστημα της περιοχής και είχε προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά για την δημιουργία του βρόγχου, που θα έκοβε το νήμα της ζωής του χθες το απόγευμα, σε απόμερο σημείο αλσυλλίου, στην περιοχή του Μοσχάτου στην συμβολή των οδών Ελευθερίας και Πίνδου.

Ο 39χρονος αυτόχειρας περιπλανώμενος για μερικά λεπτά της ώρας στο αλσύλλιο, επέλεξε τελικά το σημείο, αλλά και το δέντρο, στο οποίο θα περνούσε τον αυτοσχέδιο βρόγχο, που είχε ήδη δημιουργήσει.

Η τραγική κατάληξη και το σημείωμα

Το -αιωρούμενο από το βρόγχο- πτώμα είδε ένας περαστικός από το σημείο σήμερα το μεσημέρι στις 12:15, όταν είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του. Σοκαρισμένος από το θέαμα ειδοποίησε την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά είχαν φθάσει στο σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά για τον 39χρονο οικογενειάρχη.

Οι αστυνομικοί, στο σημείωμα που βρήκαν στην βάση του δέντρου, διαπίστωσαν και την ταυτότητα του αυτόχειρα και επιπλέον από την ταυτότητα που είχε στις τσέπες του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η σύζυγος του, η οποία υπέστη σοκ στο άκουσμα της είδησης και δεν ήταν πια σε θέση να υποστεί την μαρτυρική στιγμή της αναγνώρισής του πτώματος του άνδρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις αναφορές σε προσωπικά και οικογενειακά του ζητήματα, ο αυτόχειρας καταλήγει στο σημείωμα του, ζητώντας ένα μεγάλο συγγνώμη από το παιδί του, γράφοντας πως δεν ειχε άλλο δρόμο επιλογής.
Πηγή ➤

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ !!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ !!!!! Ο ΒΡΟΓΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτίλας και άνανδρος... Ζητάει συγγνώμη από το παιδί του??? Αντί να το παλέψει πάει και αυτοκτονεί??? Μάθαμε τώρα, ψυχολογικά ράκη... Το μπαλάκι τώρα στην άμοιρη γυναίκα του για να μεγαλώσει το παιδάκι τους ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή