Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ?? ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ!!! ?? Σας περισσεύουν 2εκατ; Αυτό το κορίτσι ξεπουλάει την παρθενιά του!! ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ?? ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ?? ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ?? ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ!!! ?? Σας περισσεύουν 2εκατ; Αυτό το κορίτσι ξεπουλάει την παρθενιά του!


Police-Voice blog ➤ ΣΙΓΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ! ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ! ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ  ΚΩΔΙΚΑ ΗΘΙΚΗΣ ...ΑΣΕ ΕΣΥ ΕΣΠΑΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ....ΛΟΙΠΟΝ  ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ !
Επιτυχής φαίνεται ότι ήταν η 
αναζήτηση «αγοραστή» της παρθενιάς της για την 18χρονη Ρουμάνα Aleexandra Khefren, η οποία τιμολόγησε 1 εκατ. ευρώ την αξία της ιδιότητάς της αυτής προκειμένου, όπως δήλωσε, να αγοράσει σπίτι στους γονείς της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που διαχειρίζεται την «αγγελία» της 18χρονης βρέθηκε ένας πλούσιος επιχειρηματίας που προσφέρει όχι 1 εκατ. ευρώ, όπως ζητούσε η Khefren αλλά 2 εκατ. ευρώ.
«Η συνάντηση «πωλήτριας-αγοραστή» θα γίνει στη Γερμανία. Εκεί ο επιχειρηματίας θα διαλέξει ένα ξενοδοχείο στο οποίο θα τον επισκεφτεί η Aleexandra» ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας.
Η Aleexandra έχει δηλώσει ότι η πώληση της παρθενιάς της δεν την κάνει εκδιδόμενη προσθέτοντας ότι «είναι μια ευκαιρία και θα την πάρω».
Οι γονείς της πάντως μόνο χαρούμενοι δεν είναι για την επιλογή της με την Daily Mail να μεταδίδει ότι όταν συνάντησαν την 18χρονη προσπάθησαν ματαίως να την μεταπείσουν με τον πατέρα της, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός, να την απειλεί ότι θα την αποκληρώσει αν συνεχίσει την προσπάθειά της.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου