Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – Ιδιοκτήτρια καφέ δίνει σε έναν άστεγο εργασία, μόλις ήρθε η ώρα να τον πληρώσει έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – Ιδιοκτήτρια καφέ δίνει σε έναν άστεγο εργασία, μόλις ήρθε η ώρα να τον πληρώσει έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε!


Police-Voice blog ➤
Τον Μάρτιο του 2016 ένας άστεγος άντρας περιπλανιόταν στο καφέ Abi στη Μινεάπολη της Μινεσότα. Κοίταξε κατ’ ευθείαν την ιδιοκτήτρια, την Cesia Abigail και της ζήτησε χρήματα.
“Γιατί δεν έχετε δουλειά;” απάντησε η Cesia. “Ξέρεις, τίποτα δεν είναι δεδομένο για μένα.”
Ο άστεγος άντρας, ο Marcus, εξήγησε στην Cesia δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από μια δουλειά, αλλά οι κακουχίες που είχε περάσει στέκονταν εμπόδιο στους υποψήφιους εργοδότες του, με αποτέλεσμα να μην τον προσλαμβάνουν.
Για να επιβιώσει, ο Marcus αναγκάστηκε να ζητιανέψει.
Αλλά αντί να διώξει τον Marcus, η Cesia αποφάσισε να κάνει κάτι τόσο απίστευτο που έκανε την ιστορία της να γίνει viral…
idioktitria-kafe-dini-se-enan-astego-ergasia-molis-irthe-i-ora-na-ton-plirosi-ekane-kati-pou-kanis-den-perimene-1
Η Cesia Abigail είναι η εικοσάχρονη ιδιοκτήτρια του Abi’s Cafe στη Μινεάπολη της Μινεσότα.
idioktitria-kafe-dini-se-enan-astego-ergasia-molis-irthe-i-ora-na-ton-plirosi-ekane-kati-pou-kanis-den-perimene-2
Η Cesia κράτησε με πολλούς κόπους και θυσίες το μαγαζί της.
Τον Μάρτιο του 2016 ένας άστεγος άνδρας με το όνομα Marcus μπήκε μέσα στο Cafe Abi και ζήτησε χρήματα από την Cesia. Ένιωσε κάτι μέσα της γι’ αυτόν τον άστεγο άνθρωπο.
Η Cesia δεν μπορούσε να προσφέρει στον Marcus χρήματα. Οι υποχρεώσεις της ήταν τεράστιες. Αλλά χρειαζόταν ένα χέρι βοηθείας.
idioktitria-kafe-dini-se-enan-astego-ergasia-molis-irthe-i-ora-na-ton-plirosi-ekane-kati-pou-kanis-den-perimene-3
“Ήταν μια δύσκολη ημέρα εκείνη η μέρα,” έγραψε στο Facebook η Cesia . “Έτσι, τον ρώτησα, “Θέλεις να δουλέψεις; Έχω μια δουλειά για σένα!”
“Τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα και το χαμόγελό του μου έφτιαξε τη μέρα!!!! Είπε, ‘Θα έκανα τα πάντα για λίγο φαγητό.’”
Έτσι, τις 2 τελευταίες εβδομάδες, εκείνος είναι στην ώρα του για τη δίωρη βάρδιά του… Τη βοηθάει να βγάλει τα σκουπίδια, στο το πλύσιμο των πιάτων, κ.λπ.
“Μόλις τον πληρώσω, μάντεψε τι κάνει! Αγοράζει φαγητό από το εστιατόριο μου (πάντα πληρώνει), επειδή τον κάνει να νιώθει καλά!”
idioktitria-kafe-dini-se-enan-astego-ergasia-molis-irthe-i-ora-na-ton-plirosi-ekane-kati-pou-kanis-den-perimene-4
Με μια πρωτόγνωρη αίσθηση αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, ο Marcus ήταν πια άλλος άνθρωπος. Μια μέρα, η Cesia τον είδε να συσκευάζει ακόμα και το δικό του σάντουιτς και να το δίνει σε μια άστεγη γυναίκα.
“Κάντε κάτι όμορφο για κάποιον σήμερα και μην τον κρίνετε μόνο και μόνο επειδή είναι άστεγος και ζητάει χρήματα, χωρίς να γνωρίζετε την κατάστασή του… μερικοί αξίζουν μια άλλη αντιμετώπιση,” γράφει η Cesia στο Facebook.
“Ο Θεός μου έδωσε αυτή την τύχη, οπότε γιατί να μην μπορώ κι εγώ με τη σειρά μου να δώσω λίγη χαρά στους άλλους;”

tonwtiko.com
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου