Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Δεν θα το πιστέψεις:Πόσα χρόνια επιχειρούν με τις ίδιες στολές,οι άνδρες της ΔΙΑΣ !

Δεν θα το πιστέψεις:Πόσα χρόνια επιχειρούν με τις ίδιες στολές,οι άνδρες της ΔΙΑΣ !


Police-Voice blog ➤
Κανένα ρούχο δεν αντέχει τόσα 
χρόνια ακόμα και να το διατηρήσεις αχρησιμοποίητο στην ντουλάπα…
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας με έγγραφο που απέστειλε στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ζητάει καινούργιες στολές για την ομάδα ΔΙΑΣ της Θεσσαλονίκης καθώς οι άνδρες της καλούνται να επιχειρήσουν με στολές που τους χορηγήθηκαν από το έτος..
2010!
Το έγγραφο που ακολουθεί εστάλη από την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας στον Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Αξιότιμε Αρχηγέ,

Σε τρεις μήνες από σήμερα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης θα συμπληρώσει επτά έτη ύπαρξης. Επτά συναπτά έτη επιτυχιών, ενάντια στην καταπολέμηση της καθημερινής βαριάς εγκληματικότητας, έχοντας ουκ ολίγες φορές σοβαρούς τραυματισμούς.

Όλα αυτά τα χρόνια οι συνάδελφοι οι οποίοι υπηρετούν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. δεν έχουν χορηγηθεί άλλες στολές πέραν από αυτές της αρχικής χορήγησης το 2010 κατά την ίδρυση της υπηρεσίας.
Το γεγονός αυτό μας θέτει έναν και μόνο συλλογισμό, για το ποια είναι η αντιμετώπιση της υπηρεσίας προς αυτούς τους συναδέλφους, οι οποίοι καθημερινά μάχονται ενάντια στο έγκλημα και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι οποίες δυσχεραίνουν περισσότερο το έργο τους.

Θα πρέπει άμεσα να ληφθεί μέριμνα από πλευράς του Αρχηγείου ώστε εν όψει και του χειμώνα που επίκειται να αντικατασταθούν οι στολές των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με νέες και πιο σύγχρονες, ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο καθημερινό τους έργο. Η υπηρεσία οφείλει να στηρίξει έμπρακτα τους συναδέλφους
εξοπλίζοντάς τους με τα αναγκαία υλικά για την εκπλήρωση της αποστολής τους, σε αυτούς μάλιστα τους καιρούς που δε δύνανται πια οι περισσότεροι αστυνομικοί πλέον να πληρώνουν από την τσέπη τους τον υπηρεσιακό εξοπλισμό τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις δράσεις σας επί του θέματος.
Για το Δ.Σ
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου