Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΩΝΥΜΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ μας από το LIDL! Προστατέψτε την οικογένεια σας! Πάγωσαν οι καταναλωτές όταν… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΕΠΩΝΥΜΗ  ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ μας από το LIDL!


Police-Voice blog ➤
Μας βγήκαν τα μάτια με αυτά που 
διαβάσαμε σε 2 μεγάλες και έγκριτες ενημερωτικές σελίδες thrakinea.gr – radioevros.gr
Σε επώνυμη καταγγελία προχώρησε ο Χρήστος Λελιάτσος από την Ορεστιάδα, καθώς όπως υποστηρίζει το Σάββατο αγόρασε συσκευασία κιμά από σούπερ μάρκετ, στον οποία υπήρχαν αλλοιώσεις. Όπως αναφέρει ο κ. Λελιάτσος, μόλις άνοιξε τη συσκευασία και κατάλαβε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που περίμενε απευθύνθηκε στο κατάστημα, όπου του πρότειναν να τον αντικαταστήσουν, με τον ίδιο να αρνείται.
κιμάς-lild
Από τη Δευτέρα το πρωί απευθύνθηκε στην αστυνομία, στη διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής Ορεστιάδας, ενώ έφτασε μέχρι και τον εισαγγελέα για να καταγγείλει το γεγονός.
Το thraki Νεα, επικοινώνησε με τη Lidl Ελλάς, με την εταιρία να υποστηρίζει ότι:
«Όσον άφορα στο θέμα καταγγελίας πελάτη για αλλοιωμένο προϊόν της εταιρείας μας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο πελάτης απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες και είναι οι πλέον αρμόδιες για τη διερεύνηση του συμβάντος.
l1
l2
l3
l4
Σύμφωνα με έναν πρώτο επιτόπιο προκαταρκτικό έλεγχο, ο οποίος διενεργήθηκε στο σημείο πώλησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες δεν αναδείχθηκε κάποιο εύρημα.
Η lidl hellas έχοντας δεσμευθεί απέναντι στους πελάτες της δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων της λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών.»
ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE GR ..ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ?? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΙΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ?? ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ...ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ...ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ??
Πηγή ➤makeleio.gr

11 σχόλια:

  1. Μαλλον ο παππους αλλου το παει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα πηρε αερα η συσκευασια γι΄αυτο μαυρισε ο κιμας!!Υπαρχουν ομως καποια ατομα σαν αυτον, που ζουνε για να κανουν φασαριες μεσα στα s/m βγαζοντας χολή & κακια απεναντι στους υπαλληλους γιατι εκει μονο μπορουν να δειξουν οτι υπαρχουν κι αυτοι οι κομπλεξαρες!!!Και γιατι γυρισε πισω αφου δεν ηθελε ουτε αλλαγη του προϊοντος ουτε επιστροφη χρηματων??Απλα για να κανει φασαρια, γι΄αυτο πηγε και σε αστυνομια, εισαγγελεα, κτηνιατρο, αν και αυτος ο τελευταιος του χρειαζεται!!!Καθημερινα βλεπεις τετοιους καθυστερημενους μεσα στα s/m να παραπονιουνται!!!(ο αλλος:γιατι τα μανταρινια κλημεντινες εχουν κουκουτσια)???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι σωστός ο τρόπος που αντιμετωπίζετε ένα καταναλωτή! Αν παρακολουθειτε έχουν αποσυρθεί και πολλά άλλα προϊόντα του συγκεκριμένου s/m ως ακατάλληλα !!

      Διαγραφή
  3. Μολις ειδε 30% δωρο, 4 συσκευασιες πηρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στον παππου το λεει η καρδουλα του, εχει συνειδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποτελέσματα του παγώνω ξεπαγώνω και ο κυμάς ξεκινά να μαυρίζει από κάτω λόγω των υγρών και των ημερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί θα πρέπει να είναι πάντα το πιο κακό σουπερμαρκετ; οι συσκευασιες είναι διάφανες και τα περισσότερα προϊόντα ελληνικά! Βρέθηκαν και σε επώνυμα ελληνικά αλλαντικά αλιώσεις αλλά δεν σχολίασε κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 500 γραμμάρια κυμάς χοιρινός με 9,56 ευρώ?????? Ελληνάρα καλά να πάθεις....!!!!!!! Ταίστε κι άλλο την Γερμανία με σκουπίδια του Lidl...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. hπροσφορες ειναι γιατι κοντεύουν να χαλάσουνε τα προοιόντα ,και ολα τα κερδη πανε κατευθείαν γερμάνια δεν μένει τίποτα στην Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN O ΠΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΗ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή