Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ! ! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ λαμογιο ΒΡΟΜΙΑΡΗΣ! !ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! ! ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ !ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ! ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! !

ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ! ! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ λαμογιο ΒΡΟΜΙΑΡΗΣ! !ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! !  ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ !ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ! ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! !


Police-Voice blog ➤
 Στρατηγέ μου σήμερα ολοι οι Έλληνες σου ζητούν συγνώμη για αυτά που έκαναν αυτοί που μας κυβερνούν ...Για μας είσαι ο δικός μας στρατηγός ο γιος του πάπα το Ελληνόπουλο των Ελλήνων ο αδέκαστος ο προστάτης των παιδιών μας ! Ο διώκτης των ανωμάλων τον παιδεραστών και πολλά άλλα ...δεν ήσουνα ο ψευτοκουλτουριαρης αριστερός της ουτσας ! δεν ήσουνα μικρός σαν αυτούς τους ανύπαρκτους μικρούς τιποτένιους της αριστεράς και τους ανελ ! ήσουνα και είσαι πραγματικός ΕΛΛΗΝΑΣ...Εμείς ξέρουμε οτι σήμερα αυτοί οι μικροί δεν σε έδιωξαν ,πως θα μπορούσαν οι τίποτα να σε διώξουν...χα χα βρομιάρικες ο στρατηγός ει ναι ΕΔΩ στις καρδιές των ΕΛΛΗΝΩΝ ! εσείς που είστε ??Ίσως πιο κάτω και απο τα παπούτσια τους ! και όπως είπε και ο ΜΙΚΗΣ θα συναντηθούμε στα Γουναραδικα της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! !

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΡΑΔΑΙΟΣ Αναστασιου ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. Ιδιοι είναι οι προδότες! Από την Αρχαιοελληνική εποχή μέχρι σήμερα! Ο άξιος ο άμεμπτος ο ικανός είναι εμπόδιο για τα δολερά σχέδια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή