Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΑΜ: Μια συνηθισμένη μέρα στο πεδίο βολής της επίλεκτης ομάδας της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

ΕΚΑΜ: Μια συνηθισμένη μέρα στο πεδίο βολής της επίλεκτης ομάδας της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Εκρήξεις επιθέσεις παραβιάσεις οικιών, καταρρίχηση  και αναρρίχηση  σε μπαλκόνια και αυλές , αλλά και βολές Ελευθέρων Σκοπευτών ,περιλαμβάνει η καθημερινή εκπαίδευση των πάνοπλων Ανδρών των ΕΚΑΜ!
5-17Βολές με όλα των ειδών τα όπλα , πραγματικά πυρά και επίπονη άσκηση είναι η καθημερινότητα των ανδρών της ΕΚΑΜ, που αναλαμβάνουν τις πιο δύσκολες αποστολές, όπως συλλήψεις επικίνδυνων κακοποιών και την  σύλληψη των Τρομοκρατών !4-15
Το ΓΕΣ αποδέσμευσε σειρά φωτογραφιών από την συνεκπαίδευση των Εκπαιδευτών του ΚΕΑΠ δηλαδή των Καλυτέρων  Κομάντο που έχουμε κατά γενική ομολογία με τους ( ΕΚΑΜίτες της ΕΛ.ΑΣ )…1-13
Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Ελευθέρου Σκοπευτή Ειδικών Αποστολών (ΣΒΕΕΣΕΑ).Η εκπαίδευση διαρκεί 6 εβδομάδες. Στο υπόψη σχολείο διεξάγεται κυρίως πρακτική εκπαίδευση των Ελευθέρων Σκοπευτών (Ε/Σ) των Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων στην ατομική τακτική, στην τακτική ζεύγους και της Ομάδας Ε/Σ.
Αν κρίνουμε από τα τελευταία γεγονότα ,την Τρομοκρατία ,την επιχείρηση των ΕΚΑΜ  η  συνδρομή των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού σε κοινές επιχειρήσεις δεν θα είναι ταμπού !
veteranos.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου