Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Επικίνδυνος εγκληματίας πήδηξε από το περιπολικό έξω από το δικαστήριο και διέφυγε με μηχανή!

Επικίνδυνος εγκληματίας πήδηξε από το περιπολικό έξω από το δικαστήριο και διέφυγε με μηχανή


Police-Voice blog ➤
Φυγόδικος, από την Ουκρανία, ο Kuzniepsov Arthur (Garibian) ο
οποίος εκζητείται από τις ρωσικές αρχές, απέδρασε κατά τη διάρκεια προσαγωγής του στο Δικαστήριο.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ, ο εκζητούμενος προσήχθη στο Δικαστήριο με μισή ώρα καθυστέρηση.
Ο κρατούμενος μεταφερόταν προς το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας με την συνοδεία αστυνομικού βαν, ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει όταν οι αστυνομικοί του αφαίρεσαν τις χειροπέδες.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι τον ανέμενε επί τόπου άτομο πάνω σε μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγαν, κάτι που εγείρει υποψίες και για εκ των έσω πιθανή πληροφόρηση.
Δυνάμεις της Αστυνομίας και της ΜΜΑΔ επιχειρούν αυτή την ώρα για τον εντοπισμό τους ενώ έχει ζητηθεί από την Αστυνομία η φωτογραφία του υπόπτου από το Τμήμα Φυλακών.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι αμέσως μετά την απόδραση κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας για εντοπισμό του, ενημερώθηκαν άμεσα τα σημεία εισόδου και εξόδου από τη Δημοκρατία και δόθηκαν οδηγίες για άμεση διερεύνηση των συνθηκών απόδρασης.
Οδηγίες για διοικητική έρευνα έδωσε ο Ιωνάς για την απόδραση Kuzniepsov
Οδηγίες για τη διεξαγωγή διοικητικής έρευνας σε ό,τι αφορά τη διαφυγή του εκζητουμένου από τη Ρωσία εκατομμυριούχου Ουκρανού Ντιμίτρι Γκερασιμένκο και την απόδραση κατά την προσαγωγή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας του επίσης Ουκρανού εκζητούμενου από την ίδια χώρα Kuzniepsov Arthur (Garibian), έδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου.
Ο Γκερασιμένκο έφυγε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, τον περασμένο Δεκέμβριο, στο νεκρό χρόνο που μεσολάβησε μεταξύ της απόσυρσης του πρώτου εντάλματος σύλληψης και της εφαρμογής του δευτέρου και αναζητείται.
Σήμερα, απέδρασε ο Kuzniepsov μετά τη μεταγωγή του στο Δικαστήριο και πριν εισέλθει στην αίθουσα του Δικαστηρίου, όπου εξετάζεται το αίτημα έκδοσής του.
Όπως δήλωσε σήμερα στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης, τα συμβάντα προκαλούν ανησυχία. Πρόσθεσε ότι έδωσε οδηγίες για τη διεξαγωγή διοικητικής έρευνας και ότι θα αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας για περαιτέρω χειρισμούς.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου