Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η πολική αρκούδα… επιστρέφει στην Ελλάδα με χιόνια και στην Αθήνα (προγνωστικός χάρτης)

Η πολική αρκούδα… επιστρέφει στην Ελλάδα με χιόνια και στην Αθήνα (προγνωστικός χάρτης)


Police-Voice blog ➤
Επιμένουν και σήμερα τα προγνωστικά μοντέλα καιρού και φέρνουν
σοβαρότατη ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα από τις 26 Ιανουαρίου και μετά, αυτή τη φορά με πιο δυτική κατάβαση του αυλώνα, που χθες τον εμφάνιζαν να πηγαίνει… καρφί στην Τουρκία. Με τα σημερινά δεδομένα, χιονίζει και μέσα στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου.
Βέβαια, αυτή η χιονοκαιρία που ακόμα δεν έχει… βαφτιστεί από τους μετεωρολόγους, θα παιχθεί μέχρι και την Δευτέρα ως προς την τελική της μορφή, αφού ο αυλώνας μοιάζει με ένα εκκρεμές που πηγαίνει από τρέξιμο σε τρέξιμο των μοντέλων ανατολικά ή δυτικά. Και σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμα και 5 χιλιόμετρα να είναι η διαφορά, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για τις περιοχές που θα δουν φαινόμενα.
Σε πρώτη φάση, μάλλον κλειδώνει η τάση για έντονο κρύο σε ολόκληρη την Ελλάδα, το οποίο -μάλιστα- δεν αποκλείεται από τις 28 του μήνα και μετά να πάρει ακόμα πιο μεγάλη έκταση, καθώς και αυτή η ψυχρή εισβολή κουβαλά μέσα της πολικής προέλευσης ψυχρές αέριες μάζες, όμοιες με εκείνες που κατέβασε στη χώρα μας η «Αριάδνη».
Δείτε τους σημερινούς χάρτες με την κάθοδο της ψυχρής μάζας και τα φαινόμενα που αυτή θα αφήσει στη χώρα μας από τις 25 Ιανουαρίου και μέχρι τις 28 του μήνα.

Καιρός: Πρόσκαιρη η βελτίωση, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς. Ξανά χιόνια από Δευτέρα (ΒΙΝΤΕΟ)


kairos
Πρόσκαιρη θα είναι η βελτίωση που θα παρουσιάσει ο καιρός στην Ελλάδα το
Σαββατοκύριακο, καθώς από τη Δευτέρα θα επιδεινωθεί ξανά, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δελτίο καιρού ο Θοδωρής Κολυδάς.
Δείτε το βίντεο…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου