Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΚ@Λ@ ! ! ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ



Police-Voice blog ➤
Επειδή πολύς ντόρος γίνεται από τον φιλοξενούμενο Αλβανικό λαό, έχω κάποια ερωτήματα:

1. Εφόσον δεν αισθάνεσθε Έλληνες όσοι έχετε γεννηθεί στην Ελλάδα, ποιός ο λόγος να υιοθετείτε την Ελληνική υπηκοότητα;

2. Δεν ξέρετε ότι εφόσον πολιτογραφείστε ως Έλληνες, 
έχετε και τις υποχρεώσεις των Ελληνοπαίδων,
όπως το να υπηρετείτε με σεβασμό στον Ελληνικό Στρατό;

3. Εφόσον δεν θέλετε να υπηρετείτε στον Ελληνικό Στρατό,
[που είναι καθόλα σεβαστό,να αισθάνεσθε υπερήφανοι Αλβανοί],
γιατί δεν γυρίζετε να υπηρετήσετε την χώρα σας;
Την μαμά Αλβανία;

4. Εφόσον είμαστε τόσο κακός λαός οι Έλληνες
και η Ελλάδα δεν σας αρέσει,
γιατί δεν επιστρέφετε στα πάτρια εδάφη σας;
Η Αλβανία σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την Αλβανία του '80, όταν ήρθατε πεινασμένοι και ρακένδυτοι εκλιπαρώντας για δουλειά.
Η Αλβανία σήμερα, είναι μια Ευρωπαϊκή χώρα, φτιαγμένη εξολοκλήρου με τα χρήματα των Ελλήνων που έστελναν οι συμπατριώτες σας στην Αλβανία.
Είναι μια ωραιότατη χώρα για να επιστρέψετε. Σας την φτιάξαμε.

Άλλωστε, δεν σας καλέσαμε στην Ελλάδα. Μόνοι σας ήρθατε. Είστε φιλοξενούμενοι.
Σας δεχθήκαμε, σας δώσαμε εργασία,
(ναι, κάποιοι σας εκμεταλλεύτηκαν, όπως εκμεταλλεύονται και τους Έλληνες),
σας μορφώσαμε, σας δώσαμε προνόμια που ούτε οι Έλληνες δεν έχουν, σας Ελληνοποιήσαμε ως Βορειοηπειρώτες,
ενώ ερχόσαστε με ψεύτικα χαρτιά από τα βάθη της Αλβανίας.

Και το ευχαριστώ σας είναι ότι δεν ξέρετε αυτή την λέξη.

Η διαφορά μας φίλε λαέ της Αλβανίας είναι ότι είστε αχάριστοι.
Οι Έλληνες είναι φιλόξενοι.
Δεν είναι ρατσιστές, αντίθετα με ότι διαδίδετε γιατί σας βολεύει.
Αλλά οι Έλληνες δεν ανέχονται την αχαριστία και την ασέβεια.
Εφόσον δεν μπορείτε ή δεν διαθέτετε την παιδεία να δείξετε τον δέοντα σεβασμό, πρέπει να είστε διατεθημένοι να δείτε και το άλλο πρόσωπο των Ελλήνων.

Δεν ξέρω εάν οι απόψεις μου δυσαρεστούν κάποιους.
Και ειλικρινά, δεν έχω μάθει να εκφράζω την γνώμη μου με γνώμονα να είμαι αρεστή. Ο σκοπός της ελευθερίας του λόγου δεν έχει να κάνει με το ποιοι ευχαριστούνται ή δυσαρεστούνται.
Η σελίδα αυτή έχει αυτή την καινοτομία. Όλοι μπορούν να εκφράζουν την γνώμη τους χωρίς λογοκρισία.
-Συμπεριλαμβανομένου και εμού-

Με πολύ σεβασμό προς τους αναγνώστες του κειμένου.
-ΜΚ

Πηγή ➤

132 σχόλια:

  1. Παιδια καλημερα εχω δυο αποριες, ελληνικη ιθαγενεια τους δινουν η υπηκοοτητα? και γιατι στην ταυτοτητα μας σε εμας τους Ελληνες γραφει υπηκοοτητα και οχι ιθαγενεια? Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιθαγενεια ελληνικη τους δινουν οχι υπηκοοτητα...η υπηκοοτητα τους παραμενει αλβανικη!!

      Διαγραφή
    2. Επειδή είμαι δικηγόρος, στο νόμο η έννοια "υπηκοότητα" και η έννοια "ιθαγένεια" είναι απολύτως ταυτόσημες. Δηλαδή σημαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Οπότε τους δίνουν την ιθαγένεια ή αλλιώς υπηκοότητα. Τώρα, πόσο "ιθαγενείς" είναι όλοι αυτοί... ο Θεός και η ψυχή των αριστερών ΚΑΙ δεξιών πολιτικών, που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους. Προσωπικά γνωρίζω αλβανόπαιδα γεννημένο στην Ελλάδα, που κατέθεσε αίτηση για απόκτηση ιθαγένειας ως απόφοιτος ελληνικού σχολείου και λίγες μέρες μετά τον είδα με μπλούζα - κατακόκκινη αλβανική σημαία...

      Διαγραφή
    3. ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ...ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    4. Γιατί δεν μπορείς να αγαπήσεις 2 πατρίδες δεν μπορείς να αγαπήσεις την υοθετημενη μάνα σου κ την μάνα που σε γέννησε????

      Διαγραφή
    5. γεια σασ δεν εχω γεννηθεί στην ΕΛΛΑΔΑ κ ομως την ποναω.... θα ηθελα να πω οτι με πατερα ποντιο δεν καταφερα να παρω ταυτοτητα εδω κ 17 χρονια... λατερευω κ την ελλαδα κ την αρμενια που γεννηθκα κ μεγαλωσα.... ομως πχ οταν ειναι καπου αυτεσ οι δυο χωρες κ διαγωνίζονται για καποιο σκοπο παντα υποστηρίζω την ελλαδα.... οι αλβανοι ποτε δεν θα το κανουν αυτο...οι περισσοτεροι δεν εχουν κοινά με τους ελληνεσ κ την ελλαδα δεν υπαρχει λογος γιαυτους να πονανε γιαυτη την χωρα κ ας εχουν πονεσει οι πλατες αυτης της χωρας για τους αλλοδαπους που εχει τοσα χρονια.... απλα παρτε παράδηγμα εναν ελληνα στην γερμανια ειναι ελληνας οσα χρονια κ να ζησει εκει δε θα γινει γερμανος με την διαφορα οτι ο ελληνας σέβεται.....

      Διαγραφή
    6. Συγγνώμη λιγο ρε παιδια γιατι θα ξεχάσω και αυτα που ξερω με αυτα που λετε.Επειδή ειμαι απο Αλβανία και πηρα την Ελληνική ιθαγένεια και εγω προσωπικά αγαπω και τις δυο χώρες το ίδιο.. Δεχτήκαμε πολυ ρατσισμό και μας μιλούσατε πολύ άσχημα λες και είμαστε ζωα.Συγγνώμη αλλα είμαστε και εμείς άνθρωποι.Οι Ελληνες που ειναι στο εξωτερικό και εχουν παρει ιθαγένεια απο τις χωρες που βρίσκονται θα ξεχάσουν την Ελλάδα??Ετσι οπως τοποθετήστε τοτε και αυτοι οι Έλληνες που αγαπάνε την Ελλάδα ας γυρίσουν πισω.Η αποψη μου ειναι να κοιτάτε τους ανθρώπους οχι απο που ειναι.Σας ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
    7. Aderfe mou exeis apolyto dikio.....den eimai alvanos,eimai PONTIOS ELLINAS...alla tha meinw sto oti den yparxoun kakoi laoi,mono kakoi anthrwpoi..anthrwpos genithikes ki etsi na parameineis...

      Διαγραφή
    8. Αλβανός είμαι κ εγώ , με 26 χρόνια στην Ελλάδα !! Κάτι παιδάκια που με αποκαλούν Αλβανό που είναι μικροτερα μου και ζω περισσότερα χρόνια στην Ελλάδα με αποκαλούν "Αλβανό ´ ( με αυτό το τρόπο που ξέρετε εννοώ ) !Οταν κάποιος Έλληνας ζει το εξωτερικό , όταν είχε Πάρει η Ελλάδα το ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο το 2004 και έβγαιναν στους δρόμους με τις ελληνικές σημαίες σε άλλες χώρες γιατί δεν ανέβασε κανείς σε καμία χώρα αυτά που λέτε !!!! Γιατί;;; εδώ είναι η παιδιά αγαπητέ φίλε !!! Εδώ έχετε παρατήσει την παιδιά και μπαίνετε και ανεβάζετε να αυτός ο ( Αλβανός ) να εκείνος !!!! Εγώ σαν Έλληνας πολίτης και επιχειρηματίας σου λέω ότι πληρώνω τους φόρους μου στην Ελλάδα και έχω τα λεφτά μου στην Ελλάδα και δεν μου τα χάρισε κανείς αυτά τα λεφτά !!! Γ αυτό θα σας παρακαλέσω να μην τα ισοπεδώνεται ολά !! Ευχαριστώ !

      Διαγραφή
    9. Αν γίνειπόλεμος θα σκοτώσεις Αλβανό ή Έλληνα ?τον αδερφό σου ή κάποιον απλά τον νιώθεις αδερφό σου και όχι γιατί το θέλεις απλά έτσι θα γίνει. Μην μιλάς για ρατσισμό παντού υπάρχει όχι μόνο για εσάς. Είμαι Ελληνίδα και δέχομαι ρατσισμό άρα κομμένη μύτη η μαλάκια. Οι ίδιοι Αλβανοί λένε ότι δεν έχουν μπεσα άρα όταν κάποιοι σκέφτονται έτσι δεν σουφταίει ο Έλληνας ούτε κάποιος άλλος. Οι ίδιοι ντρέπεστε για αυτό που είστε

      Διαγραφή
    10. ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Ο.Κ

      Διαγραφή
    11. Προς ολους αυυτους π λετε οτι δεχθηκατε ρατσιμσο στην ελλαδα.Να μην ερχοσασταν και ας μην χαρακτηριζουμε το 5 τις εκατο του ελληνικου πλυθησμου κακοι ελληνες γιατι για το αλλο 95 δεν εχει να πει κανεις τιποτα.Η ελλαδα και στον πολεμο σεβαστηκε την αλβανια ενω θα μπορουσε να την καταστρεψει και οχι μονο αυτο αλλα την βοηθησαμε να αναπτυχθει και το 5 της εκατο της αλβανιας ειναι ελληνικο (αγιοι σαραντα,κακαβια,αργυροκαστρο)κ.α.Η ελλαδα ηταν πολυ καλοι απεναντι σε ολους τους λαους και αυτο μας εφαγε τωρα η υπερβολικη φιλοξενια αυτη φταει που ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν εχει δουλεια και εσεις εχετε και απο πανω μας λετε οτι ειμαστε κακοι.Θα επρεπε να επεξεργαστειτε το ολικο μερος της ελλαδας και οχι ενα μερος της για να εκφρασετε την αποψη σας για τον ΕΛΛΗΝΑ που τους αγαπαει ολους και το μονο που πηρε ηταν τα @@@@@.

      Διαγραφή
    12. Ελληνας γενιεσαι δεν γινεσαι ποτε,ενας αλβανος γιατι παρεξηγιεται οταν τον λες αλβανο θα μου πει καποιος;εμενα αν με φωναζε ενας ελληνα θα ηταν τιμη μου.εχω μια αδελφη κουκλιτσα αληθινη τη λενε β.ηπειρο την αγαπω πολυ.για οσους ειχαμε υην τιμη να υπηρετησουμε στις ειδικες δυναμεις.

      Διαγραφή
    13. Οι παλιες ταυτοτητες εγραφαν υπηκοοτητα και ιθαγενεια και ηταν το ορθο ενος ορθου κοσμου ! Καποιος πχ μπορει να εχει Ελληνικη υπηκοοτητα αλλα να ειναι αλλης ιθαγενειας και να την απεκτησε νομιμα στην Ελλαδα ! Αλλα πως θα κανουμε σαλατα το εθνος ? Για να μην μακρηγορώ το τραγικο ειναι οτι οποιο παιδι παει σχολειο απο την πρωτη δημοτικου αυτοματα μπορει να παρει Ελληνικη ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ πλεον ! Αποτελεσμα σε μερικα ,για αυτο κόπτονται καποιοι για τα " προσφηγοπουλα "? Λεω εγω τωρα ? Και ποιος ο λογος να γινει τετοιος νομος τον Ιουλιο παρακαλω ?

      Διαγραφή
    14. Τα πάντα είναι θέμα σεβασμού και παιδιάς!!!! Είμαι από την Αλβανία ζω 23 χρόνια στην Ελλάδα Σέβομαι την Ελλάδα γιατί μού έδωσε παιδιά ελευθερία εκπαίδευση εργασία και πολλά άλλα... Εάν ειμουν άντρας και δεν θα έδειχναν ασεβια πρως τον Ελληνικό Στρατό!!! Απαγορεύεται!!

      Διαγραφή
    15. Όλοι εμείς που έχουμε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να τα καταφέρουμε όπως μπορούμε και να ζούμε στη χώρα που μας γέννησε, ανάμεσα σε ομόγλωσσους και χωρίς καμία υποχρέωση να προσαρμοστούμε σε μια άλλη κουλτούρα με αλλά ήθη και έθιμα δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε ποτέ στη θέση των ανθρώπων που ξεριζώθηκαν απο τη χώρα τους.
      Ρωτάτε γιατί ήρθαν εδώ και δεν έκατσαν στη χώρα τους;
      Απο αναγκη προφανώς. Για να επιβιώσουν, για να κρατήσουν μια ελπίδα για καλύτερη ζωή.
      Ότι θα κάνατε κι εσείς ίσως, όπως έχουν κάνει πολλοί συμπολίτες μας και έφυγαν στο εξωτερικό για τους ίδιους λογους.
      Προφανώς και υπάρχουν και άνθρωποι "κακοι", δηλαδή άτομα που μεγάλωσαν με ανήθικες αξίες απο τους γονεις τους, άτομα χωρις παιδεία και χωρίς εκπαίδευση που όταν στριμωχτηκαν ψυχολογικά σε ενα καινούργιο περιβάλλον, δεν προσαρμόστηκαν και κράτησαν το μοναδικό γνώρισμα που μπορούσαν να αποδώσουν στον εαυτό τους, δηλαδή της εθνικής τους ταυτότητας.
      Πολλοί Έλληνες κάνουν το ίδιο, ειτε εντός ειτε εκτός χώρας.
      Αν θέλεις σεβασμό, δείχνεις σεβασμό, με την επιλογή λέξεων που κάνεις και με τις πράξεις σου.
      Και ο/η αρθρογράφος καθως και κάποιοι απο τα σχόλια δεν δείχνετε κάτι τέτοιο. Ο τρόπος που εκφραζεστε είναι ταπεινωτικός προς άλλους συνανθρώπους σας ενω αδυνατείτε να αναγνωρίσετε τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Προφανώς και υπάρχει ρατσισμός. Οχι μονο προς τους Αλβανούς και οχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτοί που λέτε οτι το 5%των ελλήνων ειναι ρατσιστές, και βάζετε το χέρι σας στη φωτιά για τη συμπεριφορά των Ελλήνων του εξωτερικού, λες και έχετε διενεργήσει προσωπικά στατιστικές έρευνες που το αποδεικνύουν, λες και έχετε κολλήσει το πρόσωπο σας στα παράθυρα των εν λογω Ελλήνων του εξωτερικού και ξέρετε για τη συμπεριφορά τους, που είστε υπερήφανοι για κάτι που απο κατά τύχη σας δωθηκε, δηλαδη την ιθαγένεια σας, είστε οι πρώτοι που θα εκφραστούν με εμπάθεια και ρατσισμό στους συνανθρώπους σας. Η ευαισθησία που δείχνετε, αν τη δείχνετε είναι για το φαίνεσθαι και για να κρατήσετε τους κοινωνικούς τύπους και δεν πηγάζει ούτε απο την παιδεία, ούτε απο την εκπαίδευση που λάβατε.
      Και αν το περιβάλλον που σας μεγαλωσε σας έμαθε να μισείτε, υπάρχει πάντα καιρός να σταματήσετε να επαναλαμβάνετε τον κοντοφθαλμο αυτό κύκλο.
      Δεν παραβλέπω πως κάποιοι έχετε ζημιωθει με κάποιο τρόπο απο καποιον αλλοδαπό η κάποιο έλληνα, γι αυτό και απομονωνουμε τον εαυτο μας απο τέτοιες ομάδες ή μοναδες, γι αυτό υπάρχει η αστυνομία και το δικαστήριο.
      Ας κρατάμε ομως μέσα μας το γεγονός πως όλοι ανεξαιρέτως είμαστε άνθρωποι και κατοικουμε τον ίδιο πλανήτη.

      Διαγραφή
    16. Μερικά πράγματα για κάποιες απορίες που διατυπωνονται.Η Ιθαγένεια και η υπηκοότητα είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Άν εμείς τα μπερδεύουμε δεν σημαίνει ότι είναι έτσι τα πράγματα.Διαβάζω το κείμενο που υπογράφει κάποιος <> και δηλώνει δικηγόρος . Αυτά που λέει για Ιθαγένεια και Υπηκοότητα, μάλλον δεν ξέρει τί του γίνεται.Η Ιθαγένεια είναι η Εθνική Καταγωγή κάποιου πολίτη και η Υπηκοότητα είναι η νόμιμη σχέση του πολίτη με το κράτος στο οποίο ζεί.Ένας Έλληνας μετανάστης στην Γερμανία μπορεί να πάρει την Γερμανική υπηκοότητα και να έχει την Ελληνική ιθαγένεια. Μπορεί να ζητήσει την Γερμανική ιθαγένεια η οποία έχει άλλη διαδικασία και για να την πάρει πρέπει να έχει και Γερμανική συνείδηση και να απαρνηθεί την Ελληνική.Δηλαδή ένα κριτήριο για να πάρει κάποιος την ιθαγένεια ενός ξένου κράτους , είναι άν γίνει πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών με πιό μέρος θα είναι. Υπηκοότητα μπορεί να έχει και διπλή και Ελληνική και του Κράτους που ζεί και εργάζεται. Ιθαγένεια , μόνο μία.Δεν μπορεί να έχει εθνική καταγωγή από δύο χώρες, δεν γίνεται.Στα δελτία ταυτότητας του Ελληνικού Κράτους, μετά την αλλαγή που έγινε επί κυβερνήσεως Σημίτη, το καλοκαίρι του 2000, τότε που απαγορεύτηκε να αναγράφεται, το επάγγελα, η διεύθυνση κατοικίας και το θρήσκευμα επειδή θεωρούνται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα - αν είναι δυνατό να θεωρούνται τουλάχιστον το επάγγελμα και η διεύθυνση κατοικίας απόρρητα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα- τα δελτία ταυτότητας που τύπωσε το Ελληνικό Κράτος έχει εντυπωμένη την ένδειξη Ιθαγένεια.Έτσι έχουμε το παράδοξο ένας αλλοδαπός που παίρνει την Ελληνική υπηκοότητα όσο μένει και δραστηριοποιείται στη χώρα μας -όπως πολλοί ποδοσφαιριστές π.χ.- εμείς τους δίνουμε και την ιθαγένεια χωρίς να τους ρωτήσουμε αν την θέλουν. Δυστυχώς αυτή η χαζομάρα δεν διορθώθηκε κατά την γνώμη μου επειδή οι πιό πολλοί νόμοι συντάσσονται και ψηφίζονται με πολύ μεγάλη ευκολία και επιπολαιότητα.

      Διαγραφή
    17. Νομίζω ότι δεν ξερετε τι λέτε για μετανάστες εφόσον δεν το έχετε ζήσει μερικη. Αλβανός είμαι και εγώ ζωο στην Ελλάδα όλοι μου τι ζωή. Είμαι παντρεμένος με. Ελληνίδα και έχω μια κορούλα και τώρα ζωο στην. Σουηδία όταν ήρθα δουλευα σε. Ελληνα πέντε μήνες και με αφίσα απλήρωτο τα καταφερα Μάνος μου τωρα έχω εταιρεία. Και όσο αφορά την ελληνική ιθαγένεια εγώ την θέλω με όλοι την καρδιά. Οπότε εδώ έχω γνωρίσει πολουσ ελληνεσ και καλούς και κακούς εδώ ο Σουηδοσ δεν μας ξεχωρίζει είμαστε όλοι το ίδιο αυτή είναι η διαφορά μεταξύ μας

      Διαγραφή
  2. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω εχω απλα εχω μερικες αποριες

    1) Αφου λοιπον ειστε τοσο υπερηφανοι για την καταγωγη σας γιατι δεν πατε στις πατριδες σας να ησυχασουμε ?

    2) Γιατι ερχεστε εδω και θελετε ελληνικη υπηκοοτητα ?

    3) Γιατι απο τη μια απολαμβανετε τα προνονιμα που σας δινει το ελληνικο κρατος απο τη μια.. και απο την αλλη το βριζετε ?

    Η προταση μου λοιπον ειναι να σηκωθειτε να φυγετε αν δεν σας αρεσει γιατι σε εμεις δεν σας θελουμε εδω ετσι και αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΩΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο σακί ξξερετε... Εγω γεννήθηκα στην Αλβανία είμαι αρραβωνιασμενη με έλληνα και την Έλλάδα την λατρευω... Ζω εδώ απο 6 μηνών και οι γονεις μου ειναι βορειοηπειρώτες ομογενείς.. Ζουν στην Έλλάδα 30 χρονια και νόμιμα σαν Έλληνες.. Μετα απο 19 χρονια πήρα ελληνική υπηκοότητά και είμαι 20 χρονών.. Και εσείς που λέτε οτι δεν μας θέλετε σκεφτητε οτι ουτε εσάς σας θέλουν οι γερμανοί οι γάλλοι και πολλοί άλλοι.... Και δεν καταλαβαίνω γιατί είστε με το μίσος για τους υπολοίπους λαούς (όχι όλοι φυσικά. Υπαρχουν και καλοί και ζεστοι άνθρωποι) όλοι απο το ιδιο υλικό είμαστε φτιαγμένη τι σημασία έχει αν εισαι αλβανός , ελληνας, ρωσσος ή η θρησκεία ή το χρωμα? Όλοι είμαστε φτιαγμένοι απο τα χέρια του ιδιου θεού και ας τον αποκαλεί ο καθενας διαφορετικά.... Άλλα αρκετοί πανω σε αυτον τον πλανήτη έχουν στενά μμυαλα... Το παιδι μου και το παιδι και αλλων αλβανών οι αρμένων που ο ένας γονιός θα είναι αλβανός και ο άλλος ελληνας, αυτό το παιδι που να παει για πείτε μου? Στην Έλλάδα ή στην Αλβανία?

      Διαγραφή
    3. Αυτά που γράφεις τα διάβασες οι γονείς σου είναι Βορειοηπειρώτες δηλαδή Ελληνες άρα και εσύ Ελληνίδα κατάλαβα καλά η όχι?και κάτι άλλο όσο για τους Ελληνες όπου πήγαν πήγαν νόμιμα ...όσοι είναι νόμιμα μένουν όσοι μπήκαν παράνομα φεύγουν αυτό είναι κράτος ...και το να θέλεις να μην είσαι μειονότητα σε λίγα χρόνια στην πατρίδα σου δεν είναι ρατσισμός είναι εξευτελισμός για το έθνος και για τους προγόνους μας...

      Διαγραφή
  4. Με όλα αυτά σύμφωνο ...Αλλά συγγνώμη κ όλας αλλά υπάρχουν κ Ελληνες ρατσιστές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα να δεις επειδή το κάνει ένας αλβανός δεν σημαίνει οτι το κάνουν όλοι.. Μόλις δείτε ξένο να τον πείτε κλέφτη αιντε

      Διαγραφή
  5. Μόνο μπράβο μπορώ νά πώ γιά τό άτομο που έγραψε αυτό τό κείμενο.Αυτη είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό!
    Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!! Η διαφορά μεταξύ των 2 όρων.. Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστω για της απαντησεις αλλα το ερωτημα μου παραμενη, γιατι η ταυτοτητα μου γραφει Ελληνικη υπηκοοτητα και οχι Ελληνικη ιθαγενεια? που ειναι και το σωστο αφου ειμαι Ελλην εξ αιματος

      Διαγραφή
    2. ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

      Διαγραφή
  7. Bravo chilia bravo. Evgeniko alla tsekourato pou elege mia psichi..... amfivallo omos an lamvanoun to minima !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου οι γονεις σου ηρθαν εδω παρανομα κ εργαστηκαν κ "μαυρα"δηλαδη ο,τι χρηματα εβγαζαν δε τα δηλωναν πουθενα ,ουτε πληρωναν φορο ουτε υποχρεωσεις ειχαν κ οτι εβγαζαν,τα εστελναν Αλβανια κ στην Ελλαδα εκτος απ το σουπερ μαρκετ για να φανε ΔΕΝ αφηναν φραγκο πουθενα!Επισης μενανε 10 ατομα μαζι σε 45 τμ.ΟΛΑ τα χρηματα λοιπον τα Ελληνικα που ειπε καποιος μαζι κ αυτα που ηταν ο κοπος τωνδικωμ σου ,εφευγαν αυτουσια Αλβανια.Πι Ελληνες που εφυγαν μεταναστες Γερμανια,εφυγαν επισημα,με δουλεια στα χερια απο πριν φυγουν κ καλεσμενοι απ τη Γερμανια που ηθελε εργατες.Αρα τους ηθελαμ Επισης εκει πληρ ναν φορο κ ο,τι αλλο επρεπε κ δεν εκμεταλευονταν το συστημα,υγειας,παιδειας κλπ χωρις να του χουν προσφερει ενα μαρκο. Αρα παρακαλω να μη συγκρινεις 2 ανομοια πραγματα. Σημερα που οι Ελληνες εχουν προβλημα ,πληρωνουν τους παιδικους σταθμους ενω Αλβανοι οχι ,ως χαμηλου εισοδηματος πολιτες ενω στην πραγματικοτητα ,συνεχιζουν να εχουν εισοδηματα μαυρα,αδηλωτα απο δουλειες οικοδομιμες κυριως κ αλλες κ συνεχιζουν να ζουν πολυ καλα εις βαρος πια,των Ελληνων που στο παρελθον τους ευεργετησαν κ στηριξαν.



      Διαγραφή
    2. Οι ελληνες πληρωνουν φορους, αχαχαχα,,ολα μαυρσ τα περνετε ρε,, μαυρα,,, και μισα μισα δηλωμενα,καταβαθος ξερετε τι ενοω...για

      Διαγραφή
    3. Οι Ελληνες στην πλειοψηφια τους και ειδικα της μεσαιας και χαμηλης ταξης πληρωνουν φορους..οι πλουσιοι κυριως δεν τους πληρωνουν και οι πολιτικοι..μη γενικευεις μονο κ μονο για να πεις τη μπουρδα σου. Κι αν δε σ'αρεσει το τι κανουν οι Ελληνες στην χωρα τους μπορεις παντα να σηκωθεις και να φυγεις..δεν σε καλεσε κανεις. Αντε γιατι πολυ αερα πηρατε..μιλατε κι εσεις τωρα..

      Διαγραφή
  8. Αρχικά δεν θέλουμε την υπηκοότητα γτ αισθανόμαστε Έλληνες αλλά για να έχουμε ίδια δικαιώματα με εσάς.. και στην συνέχεια δν την φτιαξατε εσείς την Αλβανία αλλά ο ιδρώτας των γονιών μας κ ο αγώνας τους ...καθως ήρθαμε εδω για μια καλύτερη ζωη όπως αντίστοιχα πήγατε εσείς στην Γερμανία κλπ αλλά δν είναι σωστό να θεωρείται ένας ολόκληρος λαος αχάριστος για την πράξη αυτή μόνο 7 ατόμων...αλλα έτσι είστε εσείς επηρεασμένοι από τα ΜΜΕ γίνεστε ρατσιστές κ τους βάζετε όλους σε ένα τσουβάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλήνας γεννιεσαι δεν γίνεσαι.....

      Διαγραφή
    2. Μα...ολοι σε ενα τσουβαλι ειστε οντως!δεν υπαρχει λογικη στην σκεψη σας ουτε σεβασμος σαν "Έλληνας" πολιτης π θελετε να γινεται εδω!ειστε μια "κλίκα" π παρεξηγηστε ακομα κ αν σας αποκαλουμε "Αλβανούς"..κ δεν ειναι 7 ειστε άπειροι εδω κ χρονια!κ οι γονεις σας για να τα εχετε αυτα π εχετε τα εχουν κανει με κοπο αλλα χωρίς σεβασμο!κ οι ρατσιστες δεν είναι απο μονοι τς χωρις λογο,καποιος κατι τς προκάλεσε κ εχουν αυτη την αποψη γ την χωρα σας κ για την "ανθρωπιά"π δεν εχετε..γτ οποιον κ να ρωτησετε ολο κ κατι θα εχει να σας πει για την νοοτροπία σας σαν χωρα!Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    3. Μάλλον έχετε μπερδέψει κάποια πράγματα..οινελληνες που έφυγαν μετανάστες σε άλλες χώρες δεν συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο..και το λέω γιατί έχω συγγενής και στη Γερμανία αλλά και στην Αυστραλία..το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς έχουν μεγαλουργήσει..και Ναι δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι αλλά τα τελευταία χρόνια αυτό το τσουβάλι γεμίζει όλο και περισσότερο με αυτή την πάστα ανθρώπων..σίγουρα δε θα έπρεπε τη διάσταση που πήρε αν δεν ήταν φαντάροι αλλά πείτε μου κι εσείς Όταν βλέπετε αντίστοιχα γεγονότα πια είναι η αντίδραση σας? Γιατί δεν είδα κανέναν σας να βγαίνει και να σχολιάζει υπέρ της Ελλάδας όταν καίνε τη σημαία μας οι πατριώτες σας..για αυτό Αφήστε κατά μέρος την καραμέλα με τον ιδρώτα των γονιών μας και τα συναφή..γιατί πολλοί έχουμε καεί από σας και ακόμα κάνουμε υπομονή..

      Διαγραφή
    4. Ακυρο αλλα, εσυ οπως πολλοι αλλοι, μπερδευεις τν ρατσισμο μ τν εθνικισμο.Παρ'ολα αυτα τ αρθο δν δεν ειχε εθνικιστικο χαρακτηρα

      Διαγραφή
    5. Ακυρο αλλα, εσυ οπως πολλοι αλλοι, μπερδευεις τν ρατσισμο μ τν εθνικισμο.Παρ'ολα αυτα τ αρθο δν δεν ειχε εθνικιστικο χαρακτηρα

      Διαγραφή
    6. Δεν είναι οι πράξεις μόνο των 7 αλλά οι πράξεις πολλών.... Λοιπόν καθώς εσύ κατακρίνεις για ρατσισμό εμάς δεν είδα στην απάντηση σου να ομογενοποιηθεί σε με την άποψη της κοπέλας αλλά σε αντίθεση να υπερασπιζεις το ιδρώτα των γονιών σου οι οποίοι πήραν τω ιδρώτα των δικών μας γονιών όσο για ρατσισμό θα σου πω το εξής άλλο πατριώτης... Άλλο εθνικιστής όπως εσυ και άλλο ρατσιστής ... Δεν έβαλε κανένας όλους σε ένα τσουβαλι απευθύνεται σε αυτούς που το κάνουν αυτό....Και τέλος εμείς όπου πήγαμε σεβαστηκαμε πρώτα τον λαό που μας φιλοξένησε του προσφέραμε καινοτομίες και ασπαστηκαμε τα ήθη και τα έθιμα ... Καλύτερο θα ήταν πριν απαντήσει να διαβάσεις πολλές φορές αυτά που έγραψα γτ έχουν βαθύτερη έννοια.

      Διαγραφή
    7. Πηγαμε στη γερμανια αλλα σεβαστικαμε τη χωρα που μας ταισε 1 κοματι ψωμι η αλβανι δε σεβονται το χερι που τους ταισε ψωμι τοσα χρονια φυσικα και υπαρχουν και εξερεσης αλλα σαν τη μυγα μες το γαλα το 1988 ειμουν φανταρος στη κονιτσα ιωαννινων και θυμαμε που τους πιαναν τους λαθρομεταναστες τοτε και τους γυρνουσαμε πισω αμα βλεπατε σε τι κατασταση ηταν και θυμαμε επισης μεχρι και στρατιοτικη αυτομολουσαν ειχαμε πιαση αρκετους και να που μετα απο 28 χρονια ερχεστε να μας ευχαριστισεται με της χειρονομιες σας αυτες....................συγνωμη για την ορθογραφια μου δεν ειμαι καλος στην ορθογραφια και το λεω επωνιμα οχι πισω απο ενα ψευδονιμο

      Διαγραφή
    8. Δεν είναι οι Αλβανοί και ούτε οι Έλληνες αλλά "Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ"! Δεν θα κουβαλάω κανενός το σταυρό! Ναι, την αγαπάω και ειμαι περήφανοη πατρίδα μου την Αλβανία και φυσικά σέβομαι και εκτιμώ και την Ελλάδα! Απλός αυτό το άρθρο γράφτηκε για να γραφτεί απλά... ίσος για λίγη δημοσιότητα ξέροντας ότι ψοφάνε να θάβουν τους Αλβανούς!

      Διαγραφή
    9. Ετσι ακριβως κ. Στεργιε. Εσεις τους πιανατε στα συνορα, που καποιος τοτε τα ειχε ανοιξει.. και στα σπιτια μας μπαινανε πηδωντας τις μαντρες, οπως βρηκαμε δυο εμεις τοτε, αλβανους μεσα στην αυλη μας στο κεντρο της Αθηνας...και η ιστορια συνεχιζεται, μες τους σημερινους αφγανους,μπαγκλαντεσιανους, ο οποιος μπηκε στο σπιτι μου παραβιαζοντας την πορτα με κατσαβιδι, τον οποιο και ειδα... ευτυχως δεν προλαβε να μπει μεσα,

      Διαγραφή
    10. Τον Σεπτέμβριο του 2016 στις ελληνικές φυλακές παρέμεναν 9.467 κρατούμενοι, με ελαφρώς περισσότερους τους αλλοδαπούς. Για την ακρίβεια, 4.246 Ελληνες και 5.221 αλλοδαποί, με τους περίπου 400 από τους τελευταίους να βαρύνονται για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

      Διαγραφή
    11. Βλέπω ότι έχετε θεοποιήσει κυριολεκτικα την Γερμανία Και καταδικαζετε την Αλβανία, συγκεκριμενα Όχι την Αλβανία αλλα τους Αλβανούς. Καλώς ή κακώς ζούμε σε μια χώρα η οποια έχει τεράστια αξία τόσο πολιτισμικά όσο και εμπορικά και έτσι έχουν γίνει άπειρες απόπειρες διεκδίκησης της από πολλές χώρες, μια από τις οποίες σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό ήταν η Γερμανία η οποία μόνο ελεημοσύνη δεν μας εδειξε. Ο ρατσισμός σας στρέφεται σε ανθρώπους που ήρθαν για ένα καλύτερο μέλλον εδώ και πάνω στην απελπισία, την φτώχεια και την πείνα στράφηκαν σε παράνομες πράξεις .Δεν λέω ότι είμαι σύμφωνη με την προκλητική συμπεριφορά με το κάψιμο της σημαίας, το σημα της μεγαλης Αλβανίας κτλ αλλα ας μην καταδικάζουμε έναν ολόκληρο λαο που πλέον έχει αφομοιωθεί σχεδόν πλήρως από την χώρα μας για μεμονωμένες περιπτώσεις. Ξεχάσατε ξαφνικά όλα τα προβλήματα με τα οποία πνίγεται η χώρα αυτή την στιγμή και στρεφεστε στις πραξεις μιας ντουζίνας 20αρηδων. Δεν βλεπετε οτι εκμεταλλευόμενοι τον εθνικισμό σας πανε για ακόμη μια φορά να σας αποπροσανατολίσουν από τα σημερινά προβλήματα. Δεν είναι θέμα της χώρας η τιμωρία τους αλλά του στρατού .

      Διαγραφή
    12. Δε ξερω ποσο χρονων εισαι κοπελα μου αλλα οταν ανοιξαν τα συνορα οι Αλβανοι ηταν σα τις φιγουρες που βλεπουμε στο Αουσβιτς. Πεινασμρνοι,ρακενδυτοι,ξυρισμενα κεφαλια. Ουτε ενας Ελληνας δεν εμεινε ασυγκινητος. Ολοι μας τους στηριξαμε. Τους ταισαμε(τρωγαν σα σπουργιτια λογω κλειστου στομαχιου απ την πεινα)τους ντυσαμε απ τα ρουχα μας,τους κοιμησαμε στα σπιτια μας στην κυριολεξια ,τους βρηκαμε δουλειες οπου μπορουσαμε(μιλαω απο προσωπικης αποψης) κ δυστυχως καποιοι απ αυτους,καταχραζομενοι της φιλοξενιας...σκοτωσαν ευκολα..κ εκλεψαν...κυριως στην υπαιθρο..σε αγροτοσπιτα που τους ανοιξαν τις πορτες.Σε λιγα χρονια...οταν χορτασε το στομαχι....ξυπνησε ο εγωισμος...η αισθηση της φιλοπατριας ...κ της ανωτεροτητσς της φυλης κ ξεπερασαν το αισθημα της ευγνωμοσυνης για το χερι που τους τσισε κ τους σκεπασε στα δυσκολα.Ξεχαστηκαν οι ψηρες κ η πεινα...κ τωρα ζητας δουλεια στους φουρνους σλυσιδες...που χουν φτιαξει ..κ η απαντηση ειναι:αν δεν εισαι Αλβανιδα...ΔΕ σε προσλαμβανουμε..ΜΕΣΑ στην ιδια την Ελλαδα...Καταλαβες κοριτσι μου?

      Διαγραφή
  9. Για στο στοματάκι σού κοπέλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ego pistevo oti oli soi menune edho Kai dheka xponia nomima stin elladha. Dixioynte tin eleniki ithagjenia . Efkaristo!!!!

      Διαγραφή
  10. το γεγονος οτι μεγαλοποιησατε ενα τετοιο θεμα σας φαινεται λογικο; φυσικα και ηταν λαθος η κινηση των συγκρεκριμενων 7 ατομων λογω του οτι υπηρετουν στον ελληνικο στρατο και δεν δειχνουν σε καμια περιπτωση με αυτη τους την πραξη ουτε υπερηφανοι ουτε τιποτα, αλλα το να ακουγονται λογια οπως '' μπορει να συνδεονται με εθνικιστικες ομαδες και οργανωσεις την Αλβανιας'' και δεν ξερω και εγω τι αλλες ειδησεις-τερατα δεν νομιζετε οτι ειναι λιγο υπερβολικο; Επιπλεον, μην βαζετε ολους τους ανθρωπους στο ιδιο τσουβαλι. Ποιος σας ειπε οτι καθε Αλβανος που εχει ερθει στην Ελλαδα θελει να φυγει, θεωρει την Ελλαδα και του Ελληνες αφιλοξενους και δεν ξερω και εγω τι αλλο; Και οσο για την Αλβανια του τωρα σε σχεση με αυτην του '80 ναι, φυσικα και δεν ειναι η ιδια, αλλα ποιος σας ειπε οτι ειναι Ευρωπαικη και χωρα στην οποια μπορεις να ζησεις; Ας μην αναφερθω στο γεγονος οτι η Αλβανια δεν εχει φτιαχνει με τα χρηματα των Ελληνων, αφου πρακτικα τα χρηματα που υπαρχουν σε μια χωρα δεν κυκλοφορουν μονο μεσα σε αυτην,τοσες συναλλαγες με το εξωτερικο γινονται καθημερινα, αλλα με χρηματα που καποιοι δουλεψαν για να βγαλουν, οπως κανουν ολοι οι ανθρωποι που μενουν σε αλλες χωρες απο αυτες στις οποιες εχουν γεννηθει, και τα στελνουν πισω στις οικογενειες τους ωστε να ζησουν με λιγη παραπανω αξιοπρεπεια! Στην Αλβανια, ο ημερησιος μισθος ειναι λιγο λιγοτερος απο την τιμη του κιλου του τυριου, οποτε πριν μιλησετε για την επιστροφη σε μια χωρα που παρολο που την εχουμε μεσα μας και την αγαπαμε σαν πατριδα μας, δεν μπορουμε ουτε για διακοπες να παμε! Και τελος, ειναι το λιγοτερο γελοιο να αναφερεις οτι οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες, βαζοντας τους προφανως ολους στο ιδιο καλουπι, την στιγμη που υπαρχει ολοκληρο κομμα στην Βουλη που ονομαζεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που ειναι το πλεον ρατσιστικο και εθνικιστικο κομμα στην χωρα, που ακομα και εσυ ο ιδιος που εγραψες αυτο το αρθρο εκφερεις την αποψη σου τελειως ρατσιστικα και στενομυαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο κοπελα μου...

      Διαγραφή
    2. Κα angela in ΅:Η χρυσή Αύγη εκπροσωπεί μια μερίδα κόσμου .
      Οι Ελληνες δεν είναι και ούτε να γίνουν ποτέ κατά την πλειοψηφία τους ρατσιστές . Δεν πήγαν σε καμιά χώρα να ζήσουν και συνχρονος να καίνε το εθνικό σύμβολο της χώρας που τους φιλοξενεί .Όσο για τα χρήματα που έφεραν οι Ελληνες στην Ελλάδα ήταν όλα φορολογημένα από το κράτος που ζούσαν νόμιμα και εργάζονταν αν σας λέει κάτι αυτό .Η αναφορά στο να φύγετε από την χώρα μας ήταν στο αν ΔΕΝ σας αίρεση η Ελλάδα που όλη κατηγορηθείτε άλλα είστε ακόμα εδώ .

      Διαγραφή
  11. Μπράβο κοπέλα μου είσαι αξία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάθε χρόνο που φτιάχνουμε τα χαρτιά μας πληρώνουμε λεφτά δεν μας τα δίνει κάνεις τσάμπα δεν μας φιλόξενη κάνεις πληρώνουμε και συνεισφέρουμε σε ολα ... πληρωπληρωνουμε πληρώνουμε εφορία νοίκια δεη νερό όλα... Και ότι βγάζουμε το έχουμε δουλέψει και το στέλνουμε όπου θέλει ο κάθενας ... Και τα χαρτιά τα θέλουν οι πιο πολύ να φύγουν εκτως για μια καλύτερη ζωή η για έχουμε εδώ περισσότερες ευκαιρίες... το θεμα αυτό που έγινε έπρεπε να μείνει εκεί μα μην Ανοιχτεί να τιμωρηθούν για αυτο και να μην πάρει και τους υπόλοιπους η απλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχάσατε να παίρνετε ότι παίρνεται και όλα τα επιδόματα !

      Διαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Λοιπον επειδη ολα αυτα εγω τα ακουω βερεσε κ εγω που ειμαι ελληνιδα πληρωνω αυτα που πρεπει να πληρωσω δε μας χαροιζεται τιποτα κ που εχουμε την ελληνικη υπηκοοτητα..να μαζεψετε το στομα σας εσεις οι αλβανοι γιατι την εχετε δει πολυ ψηλα τον αμανε και ΚΥΡΙΩΣ ας μαζεψουν οι νταβατζηδες αλβανοι τις κυριες τους απο τα κοκκινα φωτακια γιατι εχουν ξεσκιστει στο ταληρο κ τα παιρνουν κ φτιαχνουν περιουσιες στην αλβανια κ τους φορους τους πληρωνουμε εμεις οι ελληναρες κ οχι τιποτα αλλο εχουν κ παραπονο απο πανω..

      Διαγραφή
    2. Είναι πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάζω κάτι τέτοιο. Όμως πραγματικά εκπλησσομαι να διαβάζω ότι σχολιάζουν υποτίθεται σοβαρή άνθρωποι τέτοια θέματα.
      Ξεχνάνε ένα πράγμα!
      Είμαστε άνθρωποι!
      Όλοι!
      Κοιτάξτε δίπλα σας πόσο πόνο υπάρχει!
      Ποιος σας την προκάλεσε?
      Κάποιοι ανώριμοι νέοι που έκαναν τη σημαία με τα χέρια τους???
      Είναι πρώτη φορά που βλέπετε ανώριμους ανθρώπους???
      Ποιος σας είπε ότι η ανωριμότητα,η κακιά,ο ρατσισμός,η εγκληματικότητα....εχουν έθνος????
      Είναι γελοίο να βλέπεις τόση αδικία από παντού,τόση εκμετάλλευση...και να ασχολείσαι με ότι πιο ανόητο!
      Λέτε να λυθούν τα προβλήματα σας αν έφευγαν όλοι οι Αλβανοί από την Ελλάδα?
      Βλέπετε αυτός ο πλανήτης είναι μεγάλος κ για ανθρώπους που έχουν μάθει να πολεμούν για να επιβιώσουν θα υπάρχει πάντα τρόπος επιβιώσεις .
      Δεν το επέλεξαν!
      Κατά τύχη βρέθηκαν να ψάξουν "σπίτι" μακριά από την πατρίδα τους.
      Ακόμα κ εδώ στο Μιλανο που ζω,παρόλο που η οικονομία τους είναι σε υψηλά επίπεδα,δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει παιδί στο εξωτερικό.
      Γιατί άραγε?
      Κ γιατί όχι?
      Που είναι το κακο?
      Όπου κ αν πας να ζεις,δεν αλλάζεις . Αν έχεις καλό χαρακτήρα θα σε αγαπάνε όλοι, άσχετα από πού είσαι...
      Αντιθέτως τους ανθρώπους με κακό χαρακτήρα τους θέλουμε όλοι μακριά,ακόμα κ αν ειναι οικογένεια μας.
      Δεν μιλάω από προσωπική εμπειρία,ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα κ έζησα στην Κρήτη 16 χρόνια,όμως με αυτά που διαβάζω ....δεν καταλαβαίνω.
      Κ εμάς που ψάχνουμε "σπίτι" στο πλανήτη, κ εσάς,κ όλους ...μας φταίνε αυτοί που κυβερνάνε τις χώρες μας....κ η παιδεία.
      Γιατί αν υπήρχε σωστή παιδεία θα υπήρχαν κ σωστοί κυβερνήτες!

      Διαγραφή
  14. Δεν δόθηκαν Ελληνικά λεφτά για να φτιαχτεί η Αλβανία αλλά αποκτήθηκαν με κόπο και δουλειά!Δεν χαρίστηκαν απλά ήταν η ανταμοιβή προς την εργασία κ Αυτό λέγεται συνεργασία με όφελος από δύο πλευρές.ρατσισμος υπάρχει παντού είτε είσαι Έλληνας ειτε Αλβανός είτε αμερικανός είτε γερμανός γτ απλά είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπινου είδους από την αρχαιότητα ως σήμερα! Καλό θα ήταν να αλλάξει το ανθρώπινο επίπεδο και να γίνουνε "ΑΝΘΡΩΠΟΙ"που να σεβόμαστε πρώτα την χώρα μας τις χώρες των άλλων.επιλογη πάντα υπάρχει..οτι δε σ'αρέσει δεν το διεκδικείς κ αν το κάνεις τότε υπάρχουν επιπτώσεις από νόμους κ αρχές αλλά από ανθρώπους πρέπει πάντα να υπάρχει σοφία κ αντικειμενικότητα στην κριτική γτ δεν διαφέρουμε κ πολύ μεταξύ μας δεν διαφέρουμε από την μαζα δεν κάνουμε την αλλαγή δεν έχουμε γνώμη άλλη από των προγόνων μας είμαστε ίδιοι οπισθοδρομικόι κ για μια αντίληψη καταδικάζουμε όλους τους ανθρώπους αντί απλά τους υπαίτιους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ φυσικα δοθηκαν λεφτα για να φτιαχτει η Αλβανια...Σας βαλαμε στα σπιτια μας κ σας δωσαμε δουλεια κ ψωμι για να φατε..Κ γω ζω στο εξωτερικό αλλα σεβομαι τους Γερμανους γιατι εδω δουλευω κ ζω..Αν κανω την παραμικρη παρανομία θα ειναι εις βαρος μου κ ποσο μαλλον τετοιες βλακειες που κανουν οι Αλβανοι στην Ελλαδα...Οσον αφορα τη μόρφωση σας επρεπε να περασουν 30 χρονια για να γίνετε "ανθρωποι" εσεις...ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ..ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. Εσένα ανώνυμε ποσά μπράβο να σου πω . Νομίζω οτι ηταν η πιο σωστή κ ανθρώπινη τοποθέτηση στις βλακίες που ο κάθε άσχετος που θεωρεί οτι ειναι πολιτισμένος κ ανώτερος απο άλλους εχει πει εδω μέσα ! Εύγε

      Διαγραφή
    3. Δόθηκαν χρήματα. Θυμάμαι συγκεκριμένα τα 80 εκετομμύρια Ευρώ για να φτιαχτεί το Στάδιο των Τιράνων. Ίσως και κάποια δάνεια ακόμα.
      Το θέμε είναι ότι δεν έχετε σεβαστεί την Χώρα. Δεν θα σταθώ σε πλειοψηφίες ή μειοψηφίες παρά στο γεγονός ότι με τις "πεταλούδες" και τα "τσάμικα" είστε μιά πηγή μόλυνσης της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.
      Ένα μπορώ να σας συμβουλεύσω, αν μου επιτρέπετε, και είναι να καθήσετε καλά και φρόνημα γιατί αν αγριέψει η Σερβία με το Κόσσοβο το οποίο ξέρετε πολύ καλά ότι δεν σας ανήκει και η Βουλγαρία με τους Μαϊμουδόνες, η μόνη ασφαλής χώρα θα είναι η Ελλάδα. Μαζευτείτε, σοβαρευτήτε και μην προκαλείτε.

      Διαγραφή
  15. Αδικία!!! Επρεπε να πληρώνει το ελληνικό κράτος το ενοίκιο σας και την ΔΕΗ σας!!! Για να σας περισσεύουν περισσότερα χρήματα να στέλνετε εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πως και συνδέθηκε ο στρατός με την ιθαγένεια δε μπορώ να το καταλάβω...Τι δουλειά έχουν αλλογενείς στο Ελληνικό στράτευμα; Δηλ.εχοτμε εν δυνάμει και εν ενεργεία πληροφοριοδωτες! Και ανά πάσα στιγμή έτοιμους εχθρούς έκ των έσω!! Απίστευτο!!Με τα λεφτά του ελληνικού κράτους εκπαίδευση των αυριανων μακελαριδων ίσως...Τ τι να πει κανείς, συγχαρητήρια👎😥…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδια συγνωμη για το off topic....επιτρεπετε καποιος αλλοδαπος που ζει στην Ελλαδα να αναρτήση την σημαια της χωρας του στο σπιτη του π.χ ο αλβανος να σηκωσει αλβανικη σημαια στο σπιτη που μενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους Ελληνες παντως δεν επιτρεπεται παρα μονον σε εθνικες επετειους νομιζω.

      Διαγραφή
    2. Βάλε δεν υπάρχει νόμος να το απαγορεύει και μετά...

      Διαγραφή
    3. Βάλε δεν υπάρχει νόμος να το απαγορεύει και μετά...

      Διαγραφή
    4. Βάλε δεν υπάρχει νόμος
      να το απαγορεύει και μετά..

      Διαγραφή
    5. Συμφωνα με το Ελληνικο Συνταγμα η Ελληνικη σημαια αναρταται ολο το χρονο μονο σε δημοσιες-κρατικες υπηρεσιες και σωματα ασφαλειας, ενω στα σπιτια επιτρεπεται μονο στις εθνικες επετείους..28/10 και 25/3.

      Διαγραφή
    6. Μιλας σοβαρα τωρα...οταν εσεις στην Αλβανια έχετε την σημαια στα μπαλκονια σας σας λέει κανείς τίποτα? ή όταν γιορτάζεται τις εθνικές επετείους γιατι δηλαδη οι αλβανοι να μην σηκώνουν την σημαία τους και να μην γιορτάζουν την εθνική τούς επέτειο??μ

      Διαγραφή
  18. Έχω να πω οτι δεν υπάρχει ουσία οτι και να λέμε,έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί οι 7 κεφτέδες και οσοι όμοιοι τους προσβάλλουν το εθνόσημα και να μην τους βάζουμε στο ίδιο καζάνι όλους Μιχάλης Μηλιώτης πρώην ΕΠ.ΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε παραδέχομαι αδερφέ αυτή είναι λογική γιατί και μας βοήθησαν και εμείς άλλοι φερθικαν σωστά άλλοι όχι ένας είναι ο Θεός και από αυτόν θα βρούνε το αντίστοιχο

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πρωην πεζοναυτης.

      Διαγραφή
    3. Eimai ellinida pote den hmoyna ratsitria oute tha ginw sumfwnw meta perimenw upoikotitas k ithagenias einai diaforetika pragmatA pws ginetai na grafi sth tautorhta maxmout mazmouyzai k ithagenia ellhniki mh trelathoume.den kathgorw etsi einai emena h giagia m htan prosfugas k oi goneis m doulepsane sklira k akoma gia na ta kataferoun thimamai edine ta rouxa mas stous allous k twra exoun spiti a kalitera apo ta dika m as k ena soro sthn ellada den plirwnoun mono mazeuoun k auto doyleuoun k ta stelnoun eleos

      Διαγραφή
  19. Δουλέψετε αλλά που, στην Ελλάδα αν δε σας δεχόμαστε εμείς θα είχατε πεθάνει τις πείνας και το λιγτερο είναι Ευχαριστώ και όχι και μαγκιά ευγνωμοσύνη για τη ελλάδα που σας έσωσε τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά ρ μεγάλε θα πεθαιναμε της πείνας εσύ προσωπικά τη καλό έχεις κάνει και μιλάς έτσι; θα έπρεπε να ντρέπεσαι μόνο που το λες αυτό το πράγμα

      Διαγραφή
  20. Ελληνας δεν γινεσαι γεννιεσαι οπως και αλβανος επισης....λυπαμαι πολυ γιατι η κορουλα μου ειναι ελληνιδια και εγω νιωθω μετα απο 28 χρονια πατριδια μου την ελλαδα (οπου γης και πατρις) η αγαπη μου για την ελλαδα ειναι πραγματικη εδω μεγαλωσα εδω ερωτευτηκα εδω εγινα μανα εδω ζω εδω αναπνεω μιλαω την γλωσσα ενα με τους ελληνες γραφω επισης το ιδιο ξερω την τεραστια ιστορια της την ΑΓΑΠΩ! Οσο για τα παιδακια αυτα το ιδιο προδοτες θα ητανε και στην Αλβανια.Ειχα χρονια να ντραπω τοσο πολυ, αλλα δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι που γεννιθηκαν στην Αλβανια, την ευθυνη για τις πραξεις μερικων αμυαλον.Δεν ξερω τι επαθα αλλα κανω καταθεση ψυχης ως ανωνυμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό, οποιοσδήποτε ντρέπεται βλέποντας μια τόσο τραγική και γελοία εικόνα. Προφανώς πρέπει να τιμωρηθούν, και να απελαθούν απο φαντάροι. Απλά εξαρτάται το ποιος είναι για το αν ισχύει το όπου γης και πατρίς. Εσείς μεγαλώσατε την κόρη σας έτσι ώστε να είναι ενσωματωμένη στην Ελλάδα, να ζει ως Ελληνίδα και να είναι όπως πρέπει. Έχει τύχει να γνωρίσω παιδιά από την Αλβανία τα οποία να μην είναι όπως θα έπρεπε, αγόρια ή κορίτσια, και να κάνουν πολύ άσχημο μπαμ από θέμα μόρφωσης και από θέμα τρόπου σκέψης και η διαφορά να είναι εμφανής. Αλλά αυτό δεν το λέω ρατσιστικά, απλά εξαρτάται από το σπίτι του καθενός και την ανατροφή του. Εσείς από τι φαίνεται είστε πολύ όμορφο παράδειγμα, και πολύ σωστή στην σκέψη σας. Μπράβο :)

      Διαγραφή
    2. Μη στενοχωριεσαι..και τα Ελληνικα βοδια και τα Αλβανικα βοδια τα ιδια ειναι, και υπαρχουν σε ολες τις χωρες..οι Ελληνες ειμαστε θερμοαιμοι και την αχαριστια δεν την συχγωρουμε..γι'αυτο και ακουγονται τοσα πολλα αυτες τις μερες..βγαινει κι εκεινος ο πρεζεμπορας ο Ράμα και δυναμιτιζει το κλιμα καθε φορα με τις βλακειες που λεει..λιγο και το μεταναστευτικο και το Τουρκικο και το οικονομικο..κι αναβουν τα αιματα. Ολοι λιγο πολυ εχουμε και φιλους και συγγενεις Αλβανους..και σε λιγες μερες ολα θα εχουν ξεχαστει και δεν θα υπαρχει πλεον θεμα συζητησης και αντιπαλοτητας. Το κακο με εμας τους Ελληνες ειναι πως οσο ευκολα μας αναβουν τα αιματα..τοσο ευκολα ξεχναμε κιολας..δες τους πολιτικους που ψηφιζουμε τοσα χρονια και θα το καταλαβεις.

      Διαγραφή
    3. Μπραβο αδερφε τα ειπες ακριβως οπως ειναι τα πραγματα....
      οσο για τους πονηρους αλβανους ενα θα πο......κοντος ψαλμος αλιλουια.....

      Διαγραφή
  21. εν μέρη θα συμφωνήσω με την κοπέλα αλλά όχι ότι μας φτιάξατε και την χώρα.. δούλεψα για να φτιάξω ένα σπίτι όπως πολύ άλλη ενώ εσείς δεν κάνατε τπτ και για όλες τις δουλειές φωναζατε αλβανους άλλη φερθικαν σωστα και άλλη όχι κακούς ανθρώπους έχει παντού αυτή η 7 που έκαναν αυτό το πράγμα είναι ξεφτίλες ντρέπεται η χώρα τους και προσωπικά αν τους δω μπροστά μου θα τους φτυσω γτ υπάρχουν παιδιά που έχουν την ελληνική ιθαγενεια και τους πήρε όλους η μπάλα γνώμη μου να αφήσουμε όλοι αυτά εδώ τα ξεφτιλικια και να ασχοληθούμε με κάτι το σοβαρό και όχι να βρίζουμε χώρες ανθρώπους να βριζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό που κάνανε οι Αλβανοί ΛΑΘΟΣ! Υπηρετούν την Ελλάδα, το επέλεξαν, που σημαίνει οτι βάζουν τα συμφεροντα της Ελλάδας πάνω από των άλλων χωρών(και της Αλβανίας). Αλλά και αυτά τα κείμενα του τύπου "σας ταίσαμε, σας ποτίσαμε, σας φτιάξαμε την χώρα σας και γενικά καλά που ήμασταν εμείς γιατι θα ψοφουσατε της πείνας" τα σιχαίνομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1. Υιοθετώντας την Ελληνική υπηκοότητα δεν σημάνει ότι μπορείς να ξεχάσεις και να σβήσει ένα κομμάτι του εαυτού σου. Αγαπάς και σέβεσαι εξίσου και τις δύο χώρες.
    2. Ξέρουν ότι έχουν υποχρεώσεις και γι'αυτό εξάλλου πήγαν στον στρατό, αλλιώς θα προσπαθούσαν να πάρουν την απαλλαγή όπως έκαναν πολλοί Έλληνες.
    3. Επειδή κάναν μια βλακεία και έβγαλαν μια φωτογραφία με το σύμβολο του δικεφάλου αετού (ανώριμο, αλλά η ηλικία τους το δικαιολογεί εν μέρη) δεν σημαίνει ότι δεν ήθελαν να υπηρετήσουν. Αντίθετα αν ήταν εθνικιστές όπως ισχυρίζεστε δεν θα μπορούσαν κάθε πρωί να βλέπουν να σηκώνεται η Ελληνική σημαία και να τραγουδούν τον Ελληνικό ύμνο. Βασικά δεν θα είχαν καν ελληνική υπηκοότητα αν ήταν εθνικιστές.
    4. Είστε ρατσιστές αλλά ευτυχώς δεν είστε η πλειοψηφία, δεν επιστρέφουμε γιατί αγαπάμε την Ελλάδα και έχουμε φτιάξει τισ ζωές μας εδώ. Δεν ήρθαμε ρακένδυτοι, βέβαια αν για σένα κάποιος είναι ρακενδυτος επειδή δεν φοράει επώνυμα ρούχα, συγγνώμη έχεις δίκιο. Μάλλον δεν έχεις πάει στην Αλβανία ή έχεις λανθασμένη εικόνα για την σημερινή της κατάσταση, πρέπει να ενημερωθείς καλύτερα. Δεν μας κάνατε χάρη δίνοντας μας δουλειά, είχατε ανάγκη από εργατικά χέρια. Το πως διαχειρίστηκαν αυτά τα λεφτά οι Αλβανοί ήταν δικό τους θέμα, τα λεφτά τα έβγαλαν με τον ιδρώτα τους, οπότε την Αλβανία την έχτισαν οι Αλβανοί κάνοντας πολλές θυσίες και όχι οι Έλληνες, γιατί έτσι είναι σαν να μας λέτε ότι τα λεφτά των Αμερικανών και των Γερμανών έφτιαξαν την Ελλάδα και όχι οι Έλληνες που ξενιτεύτηκαν σε αυτές τις χώρες. Σκέψου το λίγο. Δεν ξέρω καμία χώρα να προσκαλεί μετανάστες, νομίζω ούτε τους Έλληνες κάλεσαν στην Γερμανία, την Αυστραλία και την Αμερική. Την φιλοξενία που λες εμείς την λέμε άδεια παραμονής και κάθε λίγα χρόνια την ανανεώνουμε δίνοντας πολλά λεφτά στα ταμεία του κράτους και πληρώνουμε τους ίδιους φόρους. Μορφωθήκαμε, δεν μας μορφώσατε, βλέπουμε πόσο θέλετε να μορφωθούν και τα παιδιά των Σύριωνή ή τους τσιγγάνους πομάκους στην Θράκη. Μπορείς να μας πεις μερικά από τα προνόμια που έχουμε και δεν τα έχουν οι Έλληνες;
    Το ευχαριστώ το λέμε στους Έλληνες που το αξίζουν και όχι σε άτομα σαν εσένα Μαρίνα Καρα.
    Ελπίζω να κάλυψα τις απορίες σου. Αυτά από μια Αλβανίδα μεγαλωμένη και σπουδαγμένη στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή σε βρίσκω αλλά σε πολλά σημεία αλλά έχεις κάνει και κάποια λαθάκια. Ναι έχετε εργαστεί εδώ και καλά κάνατε κιόλας, άλλωστε γι'αυτο μεταναστεύσατε..όμως είσαι ενήμερη ότι η Ελλάδα έχει υποχρεωθεί από την Ευρωπαική Ένωση να πληρώνει κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στην Αλβανία που ανέρχεται σε εκατομμύρια, ως ''ενίσχυση΄΄ της χώρας στα πλαίσια της βοήθειας για ανερχόμενες Ευρωπαικές χώρες?

      Θα είσαι φαντάζομαι και ενήμερη για την προπαγάνδα που γίνεται στη χώρα σου περί ''Μεγάλης Αλβανίας'', για την οποία γίνεται προπαγάνδα ακόμα και στα σχολεία της Αλβανίας στην οποία διαδίδονται ψέμματα εναντίον της Ελλάδας και στην οποία η χώρα σου με το έτσι θέλω ΄΄υιοθετεί'' στοιχεία της Ελληνικής ιστορίας αρχαίας ΚΑΙ σύγχρονης (βλ. ήρωες Ελληνικής Επανάστασης που προέρχονταν από την Β. Ήπειρο η οποία πολύ αργότερα δόθηκε από ξένους στην σημερινή Αλβανία), και διαδίδουν σε αμόρφωτα φανατισμένα νεαρά παιδιά της Αλβανίας ότι ένα σωρό κομμάτια Ελληνικής ιστορίας την οποία γνωρίζει κάθε ξένος επιστήμονας, ιστορικός και μορφωμένος άνθρωπος..ανήκουν όπως λένε στην Αλβανία..θα γνωρίζεις φαντάζομαι για την Ανθελληνική αυτή προπαγάνδα. Θα γνωρίζεις επίσης ότι άτομα υπεύθυνα γι'αυτήν την προπαγάνδα έχουν εισχωρήσει στην Ελλάδα και έχουν εντάξει στην ομαδούλα τους κι ένα σωρό μόνιμους Αλβανούς κατοίκους της Ελλάδας κι ότι έχουν ακόμα και βλέψεις να προσπαθήσουν να..απαιτήσουν περιοχές της Ελλάδας στις οποίες κατοικούν πολλοί Αλβανοί.

      Όσο γι'αυτο που λες ότι αν ήταν Εθνικιστές δεν θα πήγαιναν στρατό..βασικά άνετα θα πήγαιναν..εάν ήταν απεσταλμένοι Αλβανικής Εθνικιστικής ομάδας και η ομάδα τους τους έλεγε ότι για να μαθαίνουν πολλές πληροφορίες για την Ελλάδα θα πρεπε να πάνε και στον στρατό ως κατάσκοποι, άνετα θα πήγαιναν και μια χαρά γαργάρα θα καναν και την Ελληνική σημαία και όλα.

      Και εννοείται ότι θέλουν δε θέλουν την Ελληνική σημαία θα τη βλέπουν..στην Ελλάδα βρίσκονται...ποια σημαία θα βλεπαν, την Πορτογαλική? Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα επιλογής για το αν τους αρέσει που βλέπουν τη σημαία ή οχι.

      Επίσης να ξεκαθαρίσουμε σ'αυτό το σημείο, μια και ανέφερες Έλληνες του εξωτερικού, ότι οι Έλληνες ΌΠΟΥ και να πάνε δείχνουν σεβασμό στην χώρα που τους φιλοξενεί και τους κατοίκους, σε αντίθεση με τους Αλβανούς που από τα πρώτα χρόνια που ήρθατε και κατοικήσατε εδώ είχαν εμφανιστεί πολλά κρούσματα και εγκληματικότητας από τη μεριά σας και έντονης θρασύτατης συμπεριφοράς απέναντι στους κατοίκους εδώ.

      Είμαστε ρατσιστες? Αλήθεια? Γιατί άραγε? Μήπως γιατί χώρες όπως η δική σου, τα Σκόπια και η Τουρκία, εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, κάνουν προπαγάνδα εναντίον μας με όλα αυτά που σου ανέφερα στην αρχή κι άλλα πολλά? Μήπως μας έχετε δώσει ΕΣΕΙΣ αφορμές να είμαστε καχύποπτοι? Μήπως γιατί πολλοί που ζουν εδώ (σαν εκείνον τον ποδοσφαιριστή), εργάζονται και τρέφονται εδώ έχουν και το θράσσος να στρέφονται εναντίον μας? Πως ας πούμε δεν είμαστε ρατσιστές εναντίον των Σέρβων που ζουν εδώ? Αν ήμασταν γενικά ρατσιστές όπως λες θα ήμασταν ρατσιστές απέναντι σε ΌΛΟΥΣ τους ξένους που ζουν εδώ. Δεν είμαστε ρατσιστές όσο κι αν σας αρέσει να πιπιλάτε τη λεξούλα για να μας δείχνετε εμάς ως ''κακούς''. Είμαστε αρνητικοί μόνο απέναντι σ'αυτούς που μας δίνουν λόγο και αφορμή. Κι από τη στιγμή που η χώρα σου έχει ανοίξει σχεδόν κανονικό διπλωματικό πόλεμο με μας και διεκδικεί πράγματα που ανήκαν και ανήκουν σε μας, εννοείται ότι και καχύποπτοι θα είμαστε και έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε πρόκληση.

      Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, δεν μιλάω ποτέ για ΌΛΟΥΣ τους Αλβανούς εδώ αλλά για τις ομάδες των ανθρώπων που κάνουν αυτά που ανέφερα. Απο κει και πέρα στο υπόλοιπο σχόλιο σου είσαι πάρα πολύ σωστή.

      Διαγραφή
  24. Εγώ δεν έχω θέμα με καμία εθνικότητα εφόσον δεν μας απειλούν. Δυστυχώς η Αλβανία όπως και η Τουρκία αποτελούν μεγάλη απειλή για εμάς, κυρίως λόγω του μίσους που έχουν για μας. Φυσικά δεν είναι όλοι έτσι, ξέρω πολλούς από την Αλβανία που είναι συμπαθέστατοι άνθρωποι, αναφέρομαι κυρίως γι'αυτούς που απ' τη μία έρχονται εδώ να ζήσουν και να εργαστούν κι απ΄την άλλη πάνε να μας κλέψουν την ιστορία, διαδίδοντας ανόητα ψέμματα για τη χώρα τους και αντιγράφοντας, ήρωες, γεγονότα και πράγματα που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. Όπως και οι Σκοπιανοί που με τη Βουλγαρική ταυτότητα τους θέλουν να το παίξουν και Μακεδόνες. Η ουσία είναι μία όμως, όποιος δε συμπαθεί τους Έλληνες και την Ελλάδα να πάει πίσω στη χώρα του/της..όποιος ζει και τρέφεται από αυτή τη γη και τους κατοίκους της καλά θα κάνει να μάθει να τη σέβεται κιόλας, αλλιώς τα κουβαδάκια τους και σ'άλλη παραλία. Όχι να τρέφονται εδώ και να έχουν και θράσσος απέναντι μας κιόλας..και η φιλοξενία και η ανοχή και η υπομονή έχουν όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. για το 1 ... για τον ιδιο ακριβως λογο που ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μας κανουν το ιδιο σε αλλες χωρες οπως ποιοσδηποτε αλλος κανει το ιδιο δεν τον νοιαζει να αγαπησει την χωρα τα προνομια της θελει αποκτοντας την ελληνικη υπηκοοτητα πληρωνεις και φορους ξερεις ...
    για το 2 εαν δεν ασχολησε αμμεσα με τον στρατο δεν μαθαινεις τπτ αλλο περα του να σφουγγαριζεις κανεις δεν εχει ορεξη να παει στον στρατο γτ πιστευει πως δεν υπηρετεις ετσι μια χωρα και εχει και δικιο...
    για το 3 διαβασε το 2 + οτι πολλοι το εχουνε κανει και αυτο πριν ερθουνε εδω
    για το 4 Αρχικα η Αλβανια σε ορισμενα μερη οπως στα βουνα δεν μπορεις να προχωρησεις απο τα αιματα στους δρομους πριν πειτε κατι ρωτηστε να ξερετε (γυρισε η συνναδελφος μου απο χωριο της ΑΛβανιας που ειχε να παει απο τοτε που γεννηθηκε και ομολογω δυσκολα μιλησε για αυτο και οταν μιλησε ..το εκανε βουρκωμενη ) και ΚΥΡΙΩΣ δεν την ΦΤΙΑΞΑΜΕ την ΕΦΤΙΑΞΑΝ με κοπο και εργασια ....οπως ακριβως καναμε και εμεις εδω Εκτος εαν οντως ισχιει αυτο που λες και η ελλαδα οτι διαθετει το οφειλει στα λεφτα των Ευρωπαιων (μην απαξιωνεις τους κοπους των αλλων γιανα μην κανουνε το ιδιο απλα τους δινεις το δικαιωμα) και ΤΕΛΟΣ
    Η σωστη συμπεριφορα και η φιλοξενια αλλα και γενικοτερα η παιδια ειναι θεμα ανθρωπου η την εχεις και την μεταδιδεις η οχι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΩΡΑΣ
    ΕΧΟΥΜΕ μια πατριδα Ηρωων ...δεν ειμαστε σαν και αυτους ομως ΜΗΝ
    επαναπαυεστε και μην αποριπτετε το γεγονος πως υπαρχουνε αξιολογοι ανθρωποι και εκτος ελλαδος
    Σε καμια περιπτωση δεν δινω αλλοθι σε αυτους που εκαναν οτι εκαναν, λαθος τους, πρεπει να υπαρξει πινη! Εαν νομιζεις πως προσβαλλανε την χωρα σου επειδη ειναι ανεγκεφαλοι και δεν το εκαναν 10-20 ατομα αλλα ενας ολοκληρος λαος τοτε πρεπει να δεις Ελληνες να καινε και αυτοι με την σειρα τους σημαιες αλλων χωρων και πες μου μετα εαν θα εκανες το ιδιο οπως εκαναν το ιδιο οι Συμπατριωτες σου (το παραδειγμμα ειναι τραβιγμενο αλλα δινει την ακριβη εικονα που θελω να περασω )
    Με συνχωρειτε για την ορθογραφια μου ... Πασχω απο βαρια μορφη δισλεξιας και μου ειναι γενικοτερα δυσκολο το να εκφραστω στον γραπτο μου λογο οπως θελω και γραμματικα γινεται και καταβαλω μεγαλη προσπαθεια ... Υγεια σε ολους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμένα με εδιωξαν από την δουλειά μου γυναίκες από την Αλβανία. Ήρθαν στην χώρα μας για να μας διωξουν. Όχι,όχι είναι καλοί άνθρωποι, γι αυτό προσπαθούσαν να με διωξουν επειδή εγώ ήμουν Ελληνίδα.
    Η γιαγιά μου νοικιάζε το σπίτι της σε Αλβανους και είχαν ένα χρόνο να την πληρώσουν και φοβόταν να τους πιέσει για λεφτά για να μην την σκοτώσουν και αφού δεν της πληρωναν το ενοίκιο, της εκλεβαν και το τσίπουρο που είχε στην αποθήκη.
    Να φέρω και άλλα παραδείγματα,η μαμά μου στην παλιά δουλειά της ήξερε κάποιους Αλβανους που έπαιρναν σύνταξη από την Ελλάδα έφευγαν για Αλβανία και όταν έπρεπε να πληρωθούν,ερχόταν στην Ελλάδα για να πάρουν την σύνταξη και έφευγαν.
    Είχα φίλη από την Αλβανία,προσπάθησα να γίνω φίλη της, παντρεύτηκε Ελληνικό,αλλά για τι άλλο για την καλοπέραση, τέλος πάντων τους καλεσα γι αυτό και δεν ήρθαν και αυτό επειδή εκείνη ήθελε να κάνει αντιποινα στον άντρα της,ενώ είχα μαγειρεύει,της είπα ότι δεν το περίμενα από εκείνη αυτό και ήρθε σπίτι μου νευριασμενη να τα σπάσει όλα και μου φερθηκε με τον χειρότερο τρόπο,ευτυχώς που δεν με εδειρε,τον μπελά μου θα έβρισκα πάλι.
    Να πω κ αλλα,μάλλον όχι,γιατί θα βρεθώ στο στόχαστρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητοί αλβανοί,
    Η ενέργεια αυτών των παιδιών ήτανε άμυαλη. Δεν πιστεύω πως είχανε συναίσθηση το τι κάνανε εκείνη την στιγμή. Όπως και εμείς σαν Έλληνες όταν πήγαμε στο εξωτερικό είχαμε και εμείς μιά έπαρση για την καταγωγή μας και την Ελλάδα μας, έτσι και αυτά τα παιδιά είχανε μια έπαρση υπερηφάνειας για την πρώτη τους πατρίδα που είναι η Αλβανία. Δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω ουτσεκάδες γιατί δεν πιστεύω ότι είναι. Όμως αυτές οι ενέργειες είναι το πρώτο σκαλοπάτι για τον φανατισμό και έχει μεγάλη σημασία ότι έγινε μέσα στον στρατό. Ο στρατιωτικός νόμος είναι ίδιος για όλους και ας αφήσουμε τον στρατό να λύση το πρόβλημα.
    Σχετικά τωρα με την προλαλίσαντα θέλω να θέσω μερικές ερωτήσεις και διαπιστώσεις.
    Οι Αλβανοί σαν έθνος κατέφυγαν στην Ελλάδα πιστεύωντας ότι εδώ θα βρούν την γή της εππαγελίας. Πολλοί φέρθηκαν σαν οικογενειάρχες και σωστοί πολίτες αλλά είχαμε και μια μεγάλη μερίδα Αλβανών που ήτανε και είναι κοινοί εγκληματίες. Θα μου πείς δεν υπάρχουν Έλληνες εγκληματίες...ναι υπάρχουνε όμως αυτούς τους ξέραμε ποιοί ήτανε είχανε όνομα και επίθετο και διεύθυνση. Οι δικοί σας ήτανε αγνώστων στοιχείων και το άγνωστο πάντα φοβίζει.... Σχετικά με την εργασία που την βγάζεται με τον ιδρώτα σας...κανείς δεν είπε το αντίθετο όμως εγώ μόνο ξέρω αρκετούς Αλβανούς που δεν πληρώνουνε φόρους και δηλώνονται αγρότες χωρίς να είναι και ταυτόχρονα αφού παίρνουν αρκετά χρήματα απο την ΄παράνομη εργασία τους παίρνουν και το κοινωνικό επίδομα και το στερούν απο έναν άλλο συνάνθρωπο μας. Και οσο εσείς στέλνατε τα χρήματα αφορολόγητα στην χώρα σας για να χτίσεται το σπιτάκι σας με τον ιδρώτα σας, αφαιρούσατε απο το Ελληνικό κράτος τη ρευστότητα γιατί απλά έφευγε σε άλλες χώρες.Καλά κάνατε εμένα δεν με πείραξε που στέλνατε τα χρήματα όμως με πείραζε που όλα αυτά τα λεφτά φεύγανε αφορολόγητα και αφαιρούσανε απο την Ελλάδα τα χρήματα που είχε ανάγκη για το ασφαλιστικο για την παιδεία για την υγεία.
    Μην κρύβεστε πίσω απο το δάκτυλο σας οι περισσότεροι έχεται τον εθνικισμό μέσα σας εξάλου είναι φυσικό το ίδιο κάνουμε και εμείς αν ζούμε σε άλλη χώρα.
    Τώρα κάτι για τον ρατσισμό...το έχεται κάνει πιπίλα στο στόμα σας, τι θα πεί ρατσισμός, το να νοιάζομαι για το μέλλον τις χώρας μου είναι ρατσιστικό. Το να κατηγορείς τον άλλον για ρατσιστή γίνεσαι και εσύ ρατσιστής γιατί υπάρχουνε αντικρουώμενα και ιδία συμφέροντα.
    Και εσείς που πληρώνεται φόρους και ζείτε κανονικά σε αυτήν την χώρα τι αντιδράτε, εσείς πρέπει να γίνεται ασπίδα και να συμμορφώσεται τους ομοεθνείς σας για να φέρονται σωστά σε μια χώρα που σας φιλοξενεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.... Αλλά εξαιτίας αυτών των Αλβανών που κάνανε αυτό, προσβάλλοντας τον στρατό,το εθνόσημο, την στολή,την σημαία μας,έχουν πορωσει πιο πολύ τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και να ξέρετε ότι δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια πλέον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακομα και τις σπουδες σου στην Ελλαδα τις εκανες!!!Που αλλου θα μπορουσες?Μας βριζεις ρατσιστες και δικαιολογεις τα κωλοπαιδια με τον αετο σαν ανωριμους!! Οχι δεν ηρθατε ρακενδυτοι αλλά ξεβρακωτοι που γυαλιζε το ματι σας!!! Αν ημασταν ρατσιστες θα ειχαμε προβλημα και με τους εγχρωμους και με αλλους ανθρωπους απο διαφορες χωρες.Δεν ειναι τυχαιο που βλεπουμε καποιον απο τα 100 μετρα και λεμε αυτος ειναι αλβανος!!! Ολοι ιδια φατσα εχουν!! Ο νους τους μονο τα λεφτα!!! να βγαζουν λεφτα,λεφτα!! Λιγες φορες εχετε απασχολησει τις αρχες ολα αυτα τα χρονια που σας τρωμε στη μαπα? Αντε μπραβο που θα μας την πεις κι ολας για τους Συριους,τους Τσιγγανους και τους Πομακους!!! Παρτους σπιτι σου λοιπον και μορφωσε τους εσυ και καλυτερα παρε τους στην αλβανια μιας και εισαι τοσο φιλευσπλαχνη!!! Δεν εχουμε την αναγκη σου να πεις ευχαριστω στη Μαρινα Καρα. Τις το λεμε ολοι εμεις για τη θεση που υποστηριξε!! Κι αν εισαι μεγαλωμενη και σπουδαγμενη στην Ελλαδα χεστηκαμε!!!Ελληνιδα δεν θα γινεις ποτε ουτε στο μικρο δαχτυλακι!!!Θελετε και τη μεγαλη αλβανια τρομαρα σας!!! ααααα να χαθειτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δηλαδή αλήθεια ; εσυ η αρθρογράφος πρεπει να εχεις πολυ μυαλό για να τ γράφεις αυτά έτσι ; η πολυ ελευθερία τελικά κάνει πολυ κακό γιατί ο καθένας ξέρει να γράφει τ μακρύ του και τ κοντό του ! Απαράδεκτα λοιπόν αυτά τ παιδιά , κι όλα τα υπόλοιπα αλβανακια η ελληνακια θα μπορούσαν να το κάνουν . Με τ βλακεία στον εγκέφαλο μερικών ατόμων φτάνουμε στο σημείο να εχει γνώμη και να βάζει ανθρώπους σε διαμάχη η κάθε μια αρθρογράφος η δημοσιογράφος, ο θεός να τους κάνει. Τιμωρία κ φυσικά απέλαση στα συγκεκριμένα άτομα ακομα και για παραδειγματισμό των υπόλοιπων επρεπε να γίνει . Να καταλάβουμε τουλάχιστον οτι υπάρχουν νόμοι και σε αυτή τ χώρα που τηρούνται . Απο Κει και πέρα ο πλέον πολιτισμένος και δημοκρατικός λαός των Ελλήνων , θα επρεπε να μην φτάνει στο σημείο του ξεκατινιάσματος και ρατσιστικής συμπεριφοράς γιατί ως γνωστόν δεν κερδίζει κανεις τίποτα με αυτο . Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να περάσουμε τον πολιτισμό και σε αυτούς τους ανθρώπους , να τους κανουμε να σέβονται. Οπως πολλοί άλλοι το έχουν καταφέρει ήδη . Δεν ειναι υποχρεωμένος κανένας Αλβανός να ακούει τις κλασικές ηλιθιότητες , κάθε φορά που κάποιος θα κάνει κατι άσχημο. Γιατί κανεις μας δεν ειναι τέλειος . Υπάρχουν και οι μορφωμένοι αλλα και οι Ούννοι !! Σε κάθε χώρα του πλανήτη υφίσταται αυτο το φαινόμενο . Οσο για τ ιθαγένεια κάθε πολιτισμένη χώρα δίνει στους ξένους νόμιμους πολίτες της μετα το πέρασμα κάποιων χρόνων και εφόσον ειναι σωστοί στις υποχρεώσεις τους . Οσο για τ χτίσιμο της Αλβανίας απο την Ελλάδα παλι καλά που οι άνθρωποι τα καταφέρανε . Έτσι ειναι η οικονομία και η παγκοσμιοποίηση και η ευρωπαϊκή ένωση που θέλαμε αυτά τ αποτέλεσματα εχει . Αλλιώς ας είχαμε ολοι κλειστά σύνορα κ ο καθένας ας όργωνε τ γη του να φάει οτι εχει . Πουθενά πρόσφυγες κ πουθενά μετανάστες . Ο τραμπ μήπως ειναι πολυ μπροστά τελικά ; προλαβαίνετε να βγάλετε μια χρυσή αυγή στις εκλογές τις επόμενες η εναν Σώρρα ! και στην τελική η αιώνια απορία μ , απο που κ ως που η Αλβανία εχει τέτοιο σήμα ; μήπως απο τότε που κάποιοι εξυπνάκηδες απο το Κόσοβο θέλησαν να βάλουν μπρος για τ μεγάλη Αλβανία κ ο κάθε βλάκας πλέον υιοθετεί τ συγκεκριμένο σήμα ; ποτε στην Αλβανία δεν υπήρχε μέχρι και τώρα . Απλά για γέλιο ειναι η υπόθεση πλέον . Κάθεστε και τσακώνεστε και ξεκατινιάζεστε αντί να σκεφτείτε ολοι πως να γίνουμε καλύτεροι για μας κ τα παιδιά μας . Ολοι κάτοικοι φιλοξενούμενοι του ίδιου πλανήτη είμαστε . Και απλά πρεπει να σεβόμαστε τα πάντα τριγύρω μας και ποςο μάλλον το μέρος που ζούμε . Και ναι είμαι κ εγω Αλβανίδα κ ντρέπομαι ώρες ώρες γιαυτο αλλα και σκομα περισσότερο ντρέπομαι που είμαι στην πιο δημοκρατική και πολιτισμένη χώρα του κόσμου και ακούω τέτοιες απόψεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μονο εδω ελλαδα δεν πανε τους αλβανους σε αλλες χωρες ειναι απαρατηρητοι γτ αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε άλλες χώρες απαραίτητοι είναι όλοι όσοι έχουν φθηνά εργατικά χέρια..δεν έχει να κάνει με Εθνικότητα..από που κι ως που είστε απαραίτητοι? Και μιας και λες ότι μόνο εδώ δεν σας πάμε..μην παίρνεις όρκο..ξέρω Γερμανούς που μου έχουν πει τις ομάδες μεταναστών εκεί που μένει με τα μεγαλύτερα ποσοστά εγκληματικότητας..μη λες πολλά και μη ρίχνεις λάσπη έτσι. Και στην Ελλάδα θα ήταν τεράστιο ψέμμα να πείτε ότι οι Έλληνες στη πλειοψηφία τους δεν σας έχουν φερθεί καλά..αν ήμασταν πραγματικοί ρατσιστές νομίζεις θα μπορούσατε τόσα χρόνια να βρίσκετε εύκολα δουλειές? Ένας ρατσιστής δεν θα εμπιστευτεί ξένο άνθρωπο ούτε καν για το χτίσιμο ενός τοίχου..πόσο μάλλον και για άλλες δουλειές. Η χώρα σου και η κυβέρνηση της έχουν ανοίξει διπλωματικό πόλεμο εναντίον μας, κλέβουν στοιχεία της δικής ΜΑΣ ιστορίας, κάνουν προπαγάνδα και στέλνουν ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα για να φανατίσουν Αλβανούς κατοίκους της Ελλάδας να μπουν στις ομάδες τους..καταλαβαίνεις τώρα γιατί είμαστε καχύποπτοι? Είναι δυνατόν να γίνονται αυτά και μετά να σας εκπλήσσει που τσαντιζόμαστε όταν ο κάθε Αλβανός στον στρατό ΜΑΣ, κάνει το σήμα της Αλβανίας με τον δικέφαλο αετό, το οποίο σήμα να σημειωθεί, ότι το έχετε πάρει από τον δικέφαλο αετό της Βυζαντινής αυτοκρατορίας/Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας..ακόμα και στη σημαία της, η Αλβανία έχει οικειοποιηθεί με το έτσι θέλω ένα σύμβολο που πρώτα και κυρίως ανήκει σε μας..τι να λέμε τώρα. Και είναι γνωστό ότι αυτό που έγινε με αυτά τα παιδιά δεν γίνεται 1η φορά..έχει ξαναγίνει πολλές φορές κι από άλλους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος έχεις μεγάλο λάθος καμία χώρα δεν θέλη Αλβανούς ,σε όπια χώρα και να πάτε είσαστε απατεώνες . 50 χρόνια ζω εξωτερικό και μέχρι σήμερα δεν άκουσα τίποτε κακό για τους Έλληνες . Μήν συγγρίνετε τους Έλληνες που πήγαν στα ξένα με τα δικά σας τα τομάριa . όπου να πάτε είσαστε αχάριστη ......Ναι ειμε ρασίστης διότι αγπό την πατρίδα μου και δεν θέλω τέτοιους ηλίθιους αντhροπους .μαζέψτε τα μπογαλάκια σας και στην χώρα σας .φτάνη πια

      Διαγραφή
  32. Τι είναι αυτό που μας πειράζει πραγματικά ρε παιδιά? Πραγματικά όμως... Την σημαία τους απεικόνησαν.Δεν πρόσβαλαν την δικιά μας σημαία ούτε κάτι ιερό και όσιο. Το ίδιο κανουν και οι Έλληνες του εξωτερικού για την πατρίδα μας,την προβάλουν με καθε ευκαιρία.Δεν νομίζω οτι μας προσέβαλε η κίνηση τους αυτή,γνώμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μπράβο σου για αυτό που είπες έτσι είναι βέβαια έχουν ένα δίκιο γιατί αυτό δεν γίνετε μέσα στο στρατό πήγα και εγώ φαντάρος αφού πήρα την ταυτότητα και ειμασταν όλοι ίσοι δεν είχε αυτός είναι Αλβανός η αυτός είναι Έλληνας η βούλγαρος εγώ είμαι στην Ελλάδα από το 1997 πληρώνω εδώ αγόρασα σπίτι εδώ εδώ είναι η δουλειά μου εδώ είναι η οικογένεια μου εδώ μεγάλωσα και την σέβομαι την Ελλάδα και την αγαπώ....ΒΛΑΚΕΣ ΈΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ...

      Διαγραφή
    2. Φίλε μπράβο σου για αυτό που είπες έτσι είναι βέβαια έχουν ένα δίκιο γιατί αυτό δεν γίνετε μέσα στο στρατό πήγα και εγώ φαντάρος αφού πήρα την ταυτότητα και ειμασταν όλοι ίσοι δεν είχε αυτός είναι Αλβανός η αυτός είναι Έλληνας η βούλγαρος εγώ είμαι στην Ελλάδα από το 1997 πληρώνω εδώ αγόρασα σπίτι εδώ εδώ είναι η δουλειά μου εδώ είναι η οικογένεια μου εδώ μεγάλωσα και την σέβομαι την Ελλάδα και την αγαπώ....ΒΛΑΚΕΣ ΈΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ...

      Διαγραφή
  33. Εμένα με νευριαζει ότι έχουν πάρει ελληνικά ονόματα και μεταξύ τούς ονομάζονται αλλιώς. Και αυτά γίνεται σε δημόσια υπηρεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τώρα το ότι μπλέκουμε το στρατό με άλλα δικαιώματα κανείς δεν το θεωρεί πρόβλημα? Αυτά όλα ξεκινάνε από την "υποχρέωση" να πάνε στρατό. Όσο υπάρχει ως "υποχρέωση" δημιουργούνται διάφορες παθογένειες. Όλα τα άλλα είναι κλασικά εικονογραφημένα. Όσο πάντως νιώθω ότι από "υποχρέωση", είτε νομική είτε οικονομική όπως οι Αμερικάνοι, πάνε στρατό αυτοί που με προστατεύουν νιώθω ανασφαλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ! ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ! Ο ΚΑΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ !!ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΓΚΑΓΚΑΔΕΣ ! ΖΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΕΑΝ ΕΓΕΙΝΑΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβω εσύ είσαι άνθρωπος με τον τρόπο που εκφράζεσαι. ...

      Διαγραφή
  36. Πέτρος χαραλαμποπουλος. Εφέδρος αξ/κος28 Ιανουαρίου 2017 στις 5:05 μ.μ.

    Όταν ήμουν εφέδρους αξιωματικός στον Ελληνικό στρατό κατά τη διάρκεια των 4αρων μηνών εκπαίδευσης μου κάψανε τον καλό. Έφτυσα αίμα και γω και οι συνάδελφοι μου. Δεν με νοιάζει αν είναι Αλβανός η Έλληνας. Ο στρατός δεν είναι το σπίτι σου να κάνεις ότι θέλεις. Αν αγαπάς την Αλβανία τιμή σου και καμάρι σου.....αλλα όταν είσαι στον ελληνικό στρατό και φέρεις το εθνόσημο το τιμάς....... Αν δεν είσαι ικανός να σεβαστεί το εθνόσημο τότε δεν μπορούμε να σε εμπιστευτούμε. Μην ξεχνάς. Η δύναμη του Σπαρτιάτη είναι ο πολεμιστής που έχει δίπλα του. Αν λοιπόν όταν έρθει η στιγμή να υπερασπιστείς την πατρίδα δεν σεβαστείς τα ιδανικά τοτε δεν μας κάνεις. Τον πουλί λοιπόν και πίσω από εκεί που ήρθες. Εδώ είναι στρατός και δεν μας κάνεις γιατί δεν σέβεσαι τα παντελόνια που φοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ναι οι Ελληνες πηγαν στην Γερμανια για εργασια και γω πηγα εκει σχολειο υοαρχει ομως μια διαφορα .Εμεις δεν τολμουσαμε να κανουμε αυτα που κανετε εσεις εδω στατιωτακια στους νομους τους...θυμαμαι πως δεν τολμουσαμε καν να μιλαμε Ελληνικα εκτος σπιτιού σεβομασταν οτι μας εδιναν δουλεια....Εγω ενα πραγμα ξερω οτι απο τοτε που ηρθατε στην Ελλαδα το μονο που κανετε ειναι να καταστρεφεται .Πηρατε τις δουλειες των Ελληνων στειλατε τα λεφτα στην Αλβανια ..Ανθρωποι απο το τιποτα ναι το τιποτα και τολματε τωρα και σηκωνεται κεφαλι ουυυυστ απο δω και εσεις και αυτους που μας κουβαλανε καθε μερα φτανει αρκετα...Και ναι πλεον ειναι ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ βλεπω την χωρα μου καθε μερα να βουλιαζει φτανει οτι φαγατε φαγατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μονο και μονο που βοηθησαμε την αλβανια στο να αναπτυχθει και το ευχαριστω τους ειναι να κλεβουν και να κανουν στα χωρια της βορειας ηπειρου(το λεω γιατι ειμαι απο εκει και το εζησα καθε μερα)και το ευχαριστω τους επσης να ειναι να μας χαρακτηριζουν τον ελληνικο λαο κακο θα επρεπε να ντρεπονται μονο αυτο εχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν ξερω θα γινοταν ιδιος ντορος εαν αντι για τους συγκεκριμμενους στρατιωτες βλεπαμε φωτογραφια ρωσων στρατιωτων να κανουν το σημα της ρωσιας η ελληνων στρατιωτων να χαιρετανε ναζιστικα. Προσωπικα πιστευω οτι ο μονος λογος που το συγκεκριμμενο θεμα πηρε τετοια εκταση ειναι επειδη ηταν αλβανοι. Και οι αλβανοι εδω και πολλα χρονια ειναι ο λαος στον οποιον βγαζουμε τα κομπλεξ κατωτεροτητας μας ως ελληνες. Παρ ολο που πολλοι προσπαθουν να φανουν μη ρατσιστες δεν μπορουν κατα βαθος να κρυψουν την απεχθεια τους προς τον συγκεκριμμενο λαο και ειδικα η συγγραφεας του αρθρου η οποια επαναλαμβανει οτι δεν ειναι ρατσιτρια αλλα τους βαζει ολους στο ιδιο τσουβαλι. Θεωρει οτι ο κοπος και ο ιδρωτας τους οφειλεται στους ελληνες... τους δηθεν φιλοξενους. Μαλλον δεν θα ξερει οτι οταν πρωτοηρθαν οι ανθρωποι αυτοι οι ελληναραδες τους εκμεταλευοντουσαν για ενα ξεροκομματο, χωρις ενσημα χωρις τιποτα. Δεν ξερει οτι αν καποιο παιδακι αριστευε στο δημοτικο και ηταν να γινει σημαιοφορος το βγαζανε στα καναλια και το διασυρανε. Δεν μας πειραζουν οι χρυσαυγιτες που χαιρετανε ναζιστικα στη βουλη αλλα μας περιαζουν ενα ματσο παιδακια που κανουν τον αλβανικο αετο. Και οσοι μιλανε για σεβασμο στον στρατο ας κοιταξουν τους ελληνες στρατιωτες που το μονο που τους νοιαζει ειναι πως θα βαλουν βυσμα για να καλοπερασουν, τους καραβαναδες που το μονο που τους νοιαζει ειναι να λουφαρουν και να παιρνουν τα λεφτακια τους. Αυτους που πηγαν στρατο μονο και μονο επειδη δεν μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο στη ζωη τους και το τελευταιο που τους νοιαζει ειναι ο στρατος και η πατριδα. Οσοι απο μας πηγαμε φανταροι τα εχουμε δει αυτα και ξερουμε ποιο ειναι το ποιον του στρατευματος. Κακα τα ψεμματα λιγοι πραγματικα ενδιαφερονται για το στρατο και ακομα λιγοτεροι τον σεβονται και αυτο το ξερουν ολοι.Το οτι αυτα τα παιδακια πηραν ελληνικη υπηκοοτητα δεν σημαινει οτι διαγραψανε απο μεσα τους την αλβανια και ουτε οτι δεν αγαπανε την ελλαδα. Δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως ειναι η προσβολη κατα του στρατου (αυτη ειναι η επισημη κατηγορια που τους βαραινει). Δεν ξερω αν απαγορευεται στον στρατο να κανεις χειρονομια που παραπεμπει σε αλλη χωρα αλλα ας μην ξεχναμε οτι η αλβανια ειναι πλεον στο ΝΑΤΟ που σημαινει οτι ειναι συμμαχη χωρα οποτε δεν γνωριζω το κατα ποσο στεκουν οι κατηγοριες. Ισως να φταιει και η δημοσιοποιηση του θεματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανθρωπε μου μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο. Κανεις δεν ειπε οτι οι Ελληνες ειμαστε αγγελοι, ουτε οτι δεν υπαρχει εκμεταλλευση ουτε οτι δεν υπαρχουν Ελληνες εγκληματιες. Μιλαμε για αλλοδαπους που ερχονται εδω απο ΕΠΙΛΟΓΗ τους και κανουν τετοια πραγματα.

      Μιλαμε για Αλβανους που προφανως πιστευουν στην προπαγανδα της ''Μεγαλης Αλβανιας'' και αρα ειναι επικινδυνοι για την Ελλαδα. Μιλαμε για Αλβανους που σε περιπτωση κινδυνου δεν θα υπερασπιστουν την Ελλαδα αλλα αν οι συμπατριωτες τους τους καλεσουν να μας πειραξουν θα το κανουν μετα χαρας γιατι η Αλβανια ειναι ενας λαος που δεκαετιες τωρα μας μισει.

      Κι οσο για τα κομπλεξ που λες των Ελληνων..τι κομπλεξ ακριβως βγαζουμε? Για ποια κατωτεροτητα μιλας? Για εξηγησε το λιγο αυτο γιατι πολυ γενικευμενο ειναι..Μου φαινεται λιγο ακυρο αυτο που λες..ειναι ή σαν να εχεις θεμα με τον λαο σου γενικα ή..σα να μην εισαι καν Ελληνας και να παριστανεις τον Ελληνα για να περασεις επιτηδες ενα μηνυμα εδω μεσα..οπως και να χει ομως, δεν ειναι καθολου κομπλεξ το να αγαπας τη χωρα σου και να εισαι καχυποπτος απεναντι σε οποιον εχει απειλητικες τασεις απεναντι της.

      Δεν ειναι κομπλεξ οταν θεωρουμε τετοιες κινησεις προκληση..ελεος δηλαδη. Και σε πληροφορω οτι εγω προσωπικα (δε ξερω για τους αλλους), θα το θεωρουσα εξισου απαραδεκτο αν Ρωσος πολιτης της Ελλαδας πηγαινε στο στρατο και εκανε σηματα της σημαιας της Ρωσιας ή ο,τιδηποτε αλλο παρομοιο..

      Το ΙΔΙΟ προκλητικο θα το θεωρουσα και ξερεις γιατι? Γιατι απο τη στιγμη που ζει ΕΔΩ, δουλευει ΕΔΩ και τρεφεται ΕΔΩ, δεν μπορει να πηγαινει στον στρατο της Ελλαδας (που μπορει ανα πασα στιγμη να τον καλεσει σε περιπτωση πολεμου) και να μας κανει σηματα που δηλωνουν αφοσιωση σε αλλη χωρα..αυτο ειναι σα να σου λεει φατσα καρτα οτι ξερεις κατι? Εδω ζω, εδω παω στρατο αλλα σας εχω χεσμενους κι αν ποτε η Ρωσια μου πει να σας επιτεθω θα ακουσω πρωτα απ'ολους τη Ρωσια γτ σ'αυτην ειμαι αφοσιωμενος και ΟΧΙ στην Ελλαδα.

      Το ιδιο δειχνουν και οι Αλβανικες προκλησεις. Και οσο για τον κοπο που λες, μαγκια τους που δουλεψαν και εβγαλαν λεφτα και τα πηγαν στη χωρα τους, αλλωστε γι'αυτο μεταναστευσαν. Αλλα δε πρεπει να ξεχναμε το ΠΟΥ τα εβγαλαν αυτα τα λεφτα και το γεγονος οτι η πλειοψηφια των Ελληνων ουτε τους εχει πειραξει ουτε τους στερησε τη δουλεια και το ψωμια που θα μπορουσαν ΑΝΕΤΑ να κανουν αν οπως λες ημασταν οντως ρατσιστες..εκτος αν δεν καταλαβαινεις το τι συνεπαγεται η εννοια του ρατσισμου στη πραξη..

      Οι κατηγοριες που λες για την Αλβανια στεκουν στο οτι η Αλβανικη κυβερνηση εχει ανοιξει πολεμο και προπαγανδα μαζι με τα Σκοπια εναντιον της Ελλαδας εδω και δεκαετιες..αν δεν εισαι ενημερος/η για το θεμα καλο ειναι να φροντισεις να ενημερωθεις πριν βιαστεις να αποκαλεσεις εμας ρατσιστες που θιχτηκαμε με αυτο που εγινε..και μετα θα καταλαβεις γιατι αντιδραμε ετσι.

      Διαγραφή
    2. Κατι σαν εσενα χαλανε τη παυριδα μας

      Διαγραφή
    3. Το καλυτερο σχολιο μεχρι στιγμης. Μπραβο φιλε-φιλη μου!

      Διαγραφή
    4. ''Κατι σαν εσενα χαλανε τη πατριδα μας''..σε μενα αναφερεσαι? Αν ναι, καλα θα κανεις να το εξηγησεις αυτο.

      Διαγραφή
    5. nessie dot φιλλε μαλλον εσυ εχεις μπρεδευτει και πολυ μαλιστα. Δεν ξερω απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι οι ανθρωποι αυτου πιστευουν στη συγκεκριμμενη προπαγανδα. Το σημα αυτο παραπεμπει στην σημαια της Αλβανιας. Δεν ξερω αν συνδεεται με προπαγανδες. Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καποιο τετοιο στοιχειο τουλαχιστον απο σοβαρη πηγη. Οποτε μπορει αυτα τα παιδακια να μην εχουν καμια σχεση με αυτα που λες. Φυσικα και αγαπαω την πατριδα μου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω και παραλληλα να ειμαι δικαιος.Δεν μπορεις να βαζεις ολους τους ανθρωπους στο ιδιο τσουβαλι μονο και μονο επειδη ειναι αλβανοι. Δεν μπορεις να ξερεις ποιος απο αυτους μισει και ποιος αγαπαει την Ελλαδα. Οποτε ασε τις μπουρδες για το το ποιος θα υπερασπιστει την Ελλαδα αν γινει κατι. Πολυ αμφιβαλλω αν θα την υπερασπιστουν οι ιδιοι οι Ελληνες κρινοντας ειδικα απο τις νεες γενιες που το μονο που τους νοιαζει ειναι η παρτη τους. Δεν εχω θεμα με τον λαο μου. Με τους σκατοψυχους συμπατριωτες μου εχω. Ως απογονος προσφυγων παρατηρω τις ιδιες συμπεριφορες που εκανε ο λαος μας σε οσους ηρθαν απο την μικρασιατικη καταστροφη. Βλεπω ανθρωπους να εκφραζονται με τον ιδιο τροπο με τον οποιο μου διηγουνταν ο παππους μου οταν ηρθε απο τη Σμυρνη. Βλεπω την ιδια κακια και το ιδιο μισος και ως μεταναστης πλεον και εγω θλιβομαι. Δεν ξερω αν ειχες την ατυχια να χρειαστει να μεταναστευσεις αλλα σου ευχομαι να μην την εχεις. Ειδικα αν ερθεις γερμανια θα δεις πως ειναι να σε υποτιμουν και να σε ειρωνευονται μονο και μονο επειδη εισαι ελληνας. Τα κομπλεξ που αναφερομαι πιστευω αν εχεις μια ηλικια πανω απο 25 να τα ξερεις. Δεν γινεται να μην εχεις ακουσει ποτε φρασεις οπως 'Δεν θα γινεις ελληνας ποτε αλβανε αλβανε', αλβανο πειναει κατσαριδα φαει. Δεν νομιζω να μην θυμασαι τον ντορο που γινοταν σε καθε επειτειο για μην σηκωσουν τη σημαια μικρα παιδακια που αριστευαν στο σχολειο. Αν παλι εισαι μικρος/η ρωτα η ψαξε στο ιντερνετ, θα βρεις πολλα. Δεν ξερω πως οριζεις εσυ τον ρατσισμο η αν νομιζεις οτι τους καναμε χαρη επειδη καταδεχτηκαμε να πανε στις οικοδομες να δουλευουν για ενα ξεροκομματο ενω οι εργολαβοι πλουτιζανε απο τα φθηνα εργατικα χερια ενω παραλληλα οι ελληναραδες το ελαχιστο που καταδεχοντουσαν ειναι να δουλεψουν ως δημοσιοι υπαλληλοι.

      Διαγραφή
    6. Θεωρεις απαραδεκτα τα σηματα των αλλων χωρων αλλα τα αλλα πραγματα που ειπα για το στρατο δεν τα σχολιασες καν. Αρα να υποθεσω οτι δεν θα θεωρεις απραδεκτα. Αποψη σου. Εγω παντως θεωρω απαραδεκτη την ουσιαστικη κατασταση του στρατου και οχι αυτο που φαινεται στη βιτρινα. Θεωρω απαραδεκτους τους απανταχου βυσματιες που αμα γινει τιποτα πρωτοι θα φτιαξουν βαλιτσες και θα την κανουν. Θεωρω απαραδεκτους τους στρατιωτικους που δεν ξερουν στοιχειωδη πραγματα και το μονο που τους νοιαζει ειναι τα λεφτακια τους. Προς θεου δεν ειναι ολοι ετσι αλλα δυστυχως αυτος ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση. Οποτε κοιτα λιγο και την αφοσιωση των ελληνων. Την αφοσιωση δεν την οριζει το αν εισαι ελληνας η οχι αλλιως δεν θα υπηρχαν ταγματασφαλιτες και δωσιλογοι. Ιστορικα υπηραχ Ελληνες που προδωσαν και ξενοι που πολεμησαν για την Ελλαδα.
      Οι προκλησεις της αλβανικης κυβερνησης λιγα εχουν να κανουν με τους εδω αλβανους. Οπως και οι προκλησεις των σκοπιων. Τα πολιτικα και γεωπολιτικα παιχνιδια λιγο εχουν να κανουν με τους μεταναστες. Επειδη εινα αλβανοι δεν σημαινει οτι ενστερνιζονται αυτες τις αποψεις. Μπορει ναι μπορει οχι. Εσυ κρινεις και δικαζεις ανθρωπους κρινοντας πραξεις χωρων που εξυπηρετουν ποιος ξερει τι συμφεροντα. Για να στο θεσω αλλιως, επειδη οι πολιτικοι στην ελλαδα ειναι απατεωνες δεν σημαινει οτι ειμαστε ολοι απατεωνες. Ειμαι δυο χρονια στη γερμανια και εχω φαει τοσο ρατσισμο οσο δεν φανταζεσαι, οχι μονο εχω ολλοι οι ελληνες. Ακαματηδες μας ανεβαζουν απατεωνες μας κατεβαζουν. Υπαρχει τοσο μεγαλη προκαταληψη και απεχθεια απεναντι μας που ειναι πολυ δυσκολο να πεισεις οτι δεν εισαι ετσι. Ετσι οπως προσπαθω εδω να δειξω οτι δεν ειμαστε απατεωνες ετσι προσπαθω να μιλησω και για τους αλβανους, πακιστανους, βουλγαρους οπως θες πες τους. Για τους ανθρωπους θα ελεγα εγω. Δεν μιλαω ετσι ουτε επειδη ειμαι αλβανος ουτε επειδη δεν αγαπαω τη πατριδα μου ουτε επειδη θελω να περασω μηνυματα. Μιλαω ετσι γιατι βιωνω τον ρατσισμο, βιωνω την προκαταληψη αυτη την προκαταληψη που ζησανε οι παπουδες μας αυτη που μπορει να ζησεις κι εσυ.
      το εστειλα σε 2 κομματια γιατι ηταν μεγαλο

      Διαγραφή
    7. Θα το πω για αλλη μια φορα επειδη καταλαβαινω οτι τα σχολια ειναι πολλα και μαλλον δεν εχεις διαβασει τα προηγουμενα που εχω κανει. Αναφερομαι σε ολα μου τα σχολια σε Αλβανους προκλητικους ανθελληνες, κυριως σε οσους ζουν εδω και ειναι ανθελληνες και οχι ΓΕΝΙΚΑ στους Αλβανους. Αυτο ως απαντηση σ'αυτο που ειπες οτι τους βαζω ολους σ'ενα τσουβαλι. Καμια σχεση. Ξερω πολλους Αλβανους εδω και τα παω μια χαρα μαζι τους, δεν εχω κανενα θεμα με κανεναν πολιτη της Ελλαδας ξενο ΓΕΝΙΚΑ, αλλα μονο με οσους ειναι προκλητικοι ή προσβλητικοι απεναντι στη χωρα μου, γι'αυτο αυτο που λες οτι ''δικαζω'' εναν ολοκληρο λαο ή κατι τετοιο που ειπες ξεχνα το.

      Οταν νοιαζεσαι για τη πατριδα σου και ενημερωνεσαι μαθαινεις πολλα, κι απο την ιστορια κι απο τα σημερινα γεγονοτα..οπως αυτα που ανεφερα περι προπαγανδας και διπλωματικου πολεμου Αλβανιας εναντιον της Ελλαδας.

      Τωρα αν οπως λες οι συγκεκριμενοι δεν ειναι εθνικιστες και δεν εχουν σχεση με αυτα που ανεφερα οκ, μακαρι, καλυτερα για ολους μας. Επειδη ομως κατι τετοια περιστατικα σχεδον παντα συνδεονται με εθνικιστικες ομαδες της Αλβανιας, ειναι λογικο να πηγαινει εκει ο νους μου και να ειμαι καχυποπτη.

      Και κατι ακομα. Στα σχολια εχω δει ενα σωρο γενικολογιες περι εγκληματων στην Ελλαδα απο Ελληνες, προβληματα του στρατου γενικα,κ.λπ.

      Που κολλανε ολα αυτα με την αναρτηση? Εδω δεν αναλυουμε γενικα και αοριστα για τους καλους και τους κακους ανθρωπους της Ελλαδας, εδω μιλαμε για μια προκλητικη κινηση μιας ομαδας ανθρωπων απο μια συγκεκριμενη εθνικοτητα. Καλο ειναι να μενουμε στο θεμα και να μην προσπαθουμε να βαζουμε αλλες σαλτσες μεσα και να τα ανακατευουμε ολα. Τι δουλεια εχω να κατσω να αναλυσω τα περι προβληματων στρατου γενικα? Φυσικα κι εχει ο στρατος προβληματα, υπαρχει ανθρωπος/ομαδα/σωμα αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα που δεν εχει θεματα? Και?

      Τελως παντων για να το τελειωνουμε εδω, οπως σου ειπα, αναφερομουν σε συγκεκριμενα θεματα. Δεν εχω καμια ρατσιστικη διαθεση απεναντι σε καμια ομαδα, ας μην αρπαζουμε την ασπιδα του ''ρατσισμου'' καθε φορα που καποιος εκφραζει μια καχυποπτη ή αρνητικη γνωμη. Το να λες τα πραγματα με τ' ονομα τους και να ριχνεις ευθυνες εκει που πρεπει (οχι γενικα), δεν ειναι ρατσισμος..ειναι μια σεβαστη εκφραση αποψης και στην Ελλαδα πιστευουμε παρα πολυ στην ελευθερια του λογου (γι'αυτο αλλωστε γινονται και τοσες προκλησεις απο αλλοδαπους που ζουν εδω εναντιον μας),οποτε δεν ανεχομαι κανεναν να με αποκαλει ρατσιστρια καθε φορα που υπερασπιζομαι τη χωρα μου (δε θα γινουμε και σαν τα Αμερικανακια που κανουν λογοκρισια σε οποιον τολμησει να πει κατι που δεν ειναι ακρως αριστερης ιδεολογιας).

      Δεν μου αρεσει οταν ο κοσμος χρησιμοποιει ψυχολογικα εκβιαστικους ορισμους για να το ''βουλωσει'' σ'αυτους που εκφραζουν μια γνωμη που δεν τους ειναι αρεστη. (Δεν το λεω για σενα, αλλα για τα γενικα σχολια που ειδα).

      Διαγραφή
  40. Ζω στην Γερμανια. Ειμαι Ελληνιδα! Καθε μερα βλεπω ελληνικες σημαιες και ελληνικα εστιατόρια παντου!θα πρεπε ολοι σας να ντρεπεστε που μιλατε για τους Αλβανους! Ειμαστε ολοι ανθρωποι! Και βασικα μ φενεται λογικοτατο το να εισαι περηφανος για τη χωρα σου. Ακομη και αν αυτη ειναι η χειροτερη απολες δν παυεις να εισαι περηφανος!!! Οι ελληνες ειναι οι μεγαλυτετοι ρατσιστες. ΝΤΡΟΠΗ! Οταν πηγαινεται εσεις σε ξενες χωρες για δουλεια ολοι σας καλοδεχονται. Κριμα! Καθομαι καθε μερα και λεω τα ωραιοτερα λογια για την Ελλαδα και περιμενω πως και πως ν ρθω διακοπες το καλοκαιρι.. αλλα με αυτα που βλεπω δεν μ κανα η καρδια να δω κανεναν εκει περα. Δεν ειστε ανθρωποι εσεις! Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μας κοπελα μου που μας βριζεις επειδη δε σ΄αρεσουν αυτα που λεμε..αν δε θες να ερθεις στην ιδια σου τη χωρα επειδη θιχτηκες απο την ελευθερη γνωμη των αλλων μην ερθεις, σκασιλα μας. Σε παρακαλαει κανεις να ερθεις? Μεινε στην Γερμανια. Επισης αν ειχες μπει στον κοπο να διαβασεις τα σχολια (κατι που προφανως δεν εκανες με πολλη προσοχη), θα εβλεπες οτι το θεμα δεν ειναι θεμα σημαιας γενικα..που πας και μιλας για τις Ελληνικες σημαιες που ειναι στην Γερμανια σε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ιδιοκτησιες.

      Και οι Αλβανοι εχουν Αλβανικες σημαιες σε ιδιοκτησιες τους εδω, δε τους λεει κανεις κατι, δεν ειναι ΑΥΤΟ το θεμα. Δινε προσοχη σ'αυτα που διαβαζεις και σταματα να βριζεις τους συμπατριωτες σου και να βγαζεις τα δικα σου τα κομπλεξ αβερτα. Επισης ειναι τελειως ακυρο να αποκαλεις αλλους ρατσιστες επειδη ειμαστε εναντιον των Αλβανικων προκλησεων και εντελως ανθελληνικο. Αν λοιπον εισαι οντως Ελληνιδα, θα πρεπε να ντρεπεσαι ΕΣΥ που μιλας ετσι και εισαι τοσο αδιαφορη για βασικα εθνικα θεματα της πατριδας σου κι οχι να μας κουνας εμας το δαχτυλο απο την προνομιουχα Γερμανια σου. Αντε με τον καθενα εδω μεσα..και εκει εξω..κυριως εκει εξω..

      Διαγραφή
    2. Αφού λοιπόν ζεις στην Γερμανία, έλα να ζήσεις στην Ελλάδα και όταν στην πέσουν οι Αλβανοί ή σου κλέψουν το σπίτι και άλλα διάφορα, τότε να δούμε αν θα πεις ξανά ρατσιτές τους 'Ελληνες και τότε μπορεί κι εσύ να γίνεις κανονική Ελληνίδα, γιατί έτσι από απόσταση όλοι κάνουν τους μάγκες, τους πατριώτες και τους πονόψυχους και μιλάνε εκ του ασφαλούς. Μετανάστες 'Ελληνες ανά τον κόσμο έχει πολλούς, αλλά δεν είναι τα κλεφτρόνια και τα λαμόγια που είναι οι Αλβανοί. Αϊντε τρελλέγκο!

      Διαγραφή
    3. Καμια σχεση αυτα που λες οι δικοι μου ανθρωποι μενουν στην Γερμανια και γινετε ακριβως το αντιθετο...βλεπουν Ελληνα και τον εχουν σαν σκουπιδι

      Διαγραφή
    4. Οι Γερμανοι απο τοτε που ξεκινησε η κριση και τους ταιζει το ''ενημερωτικο'' τους συστημα οτι οι Ελληνες του τρωμε τα λεφτα εχουν βγαλει αυτη τη ξινιλα αλλα εννοια σου και δεν ειναι η πλειοψηφια τους ετσι, τουλαχιστον οι πιο πολλοι δεν τρωνε κουτοχορτο.

      Διαγραφή
    5. Στο τέλος θα μας πουν και φασίστες πιοι ? Οι ίδιοι οι φασίστες!!!ξυπνηστε γυρίστε ελληνες στην Ελλάδα να ενωθουμε να τους γαμησουμε όλους να πάνε όλοι στον τόπο.τους!!! Να ξαναδούμε την Ελλάδα μας όπως παλιά!!!! Πρέπει να γίνουμε δύναμη με Ρωσία και αφήστε την Γερμανία!!! Ελλάδα Ρωσία Σερβία ορθόδοξια!!!! Ας βγούμε στους δρόμους για την Ελλάδα ας γαμησουμε τον κάθε ξεκολιαρη που θέλει να πατήσει την Ελλάδα. Και τώρα.πια ας.πάει και ο Αλβανός σπίτι του τόσα μας πήραν. Η ζωή είναι για τα.παιδιά μας τα ελληνοπουλα...

      Διαγραφή
  41. Μία περίπτωση ανάλογη, αλλά στην ακραία της μορφή. Στίβεν Λάλας, αμερικάνος πολίτης ελληνικής καταγωγής, που διενεργούσε κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας σε βάρος των ΗΠΑ. Η κοινότητα των αμερικανών πολιτών ελληνικής καταγωγής (ελληνοαμερικανική) διχάσθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το κακό δεν είναι κανένας να σέβεται και να τιμάει την πατρίδα του όποια και εάν είναι αυτή αλλά πως το κάνει.
    Κανένας δεν μπορεί να κάνει κανέναν να νιώσει Έλληνας ή να εκτιμήσει μια χώρα σαν να είναι η δική εκτός εάν το θέλει ο ίδιος/ίδια.
    Σαφώς και δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν να νιώθει όποια πατρίδα πιστεύει για δική του αλλά δεν μπορεί να δέχεται ο κάθε ένας ότι προνόμια έχει η κάθε πατρίδα, και οποία μειονεκτήματα να τα απορρίπτει.
    Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει πολύς κόσμος είναι ο φανατισμός είναι άσχημος για δυο λαούς που θέλοντας η μη συνηπαρχουν.
    Πρέπει να προσπαθήσουμε να απομονώσουμε ότι τυχόν ακραία στοιχεία υπάρχουν τα οποία προκαλούν φασαρίες οποιουδήποτε είδους και να αφομοιώσουμε τα θετικά και εργατικά τα οποία δέχτηκαν τον τρόπο ζωής την Ελλάδας

    -> Στις ΗΠΑ εάν θυμάμαι καλά δίνεις εξετάσεις στην ιστορία τους και στην γλώσσα πριν αποκτήσεις την υπηκοότητα....

    Απορία: γιατί είναι ρατσιστές οι Έλληνες που αντιδρούν στις ακραίες συμπεριφορές και που δεν τους διευκολύνουν την ζωή για να πάρουν υπηκοότητα και να φύγουν από την Ελλάδα με το νέο τους διαβατήριο. Σωστά;
    Αλήθεια οι άλλες χώρες που δεν τους δέχονται χωρίς το ελληνικό διαβατήριο τι είναι; Δημοκρατικές;
    Μήπως όλα αυτά είναι απλά για να δημιουργούνται ανούσιες εντάσεις;






    Τουλάχιστον επικρατεί λίγη ηρεμία με τις απόψεις όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχαν ξεφυγει λιγο τα σχολια σ'αυτο εχεις δικιο. Συμφωνω το θεμα δεν ειναι να βαζουμε τους ανθρωπους που ζουν εδω σ'ενα τσουβαλι λογω εθνικοτητας. Δεν ειναι ο σκοπος μας να γινουμε ρατσιστες απεναντι σε καποια ομαδα ανθρωπων.

      Ξερω πολλους Αλβανους εδω που μενω που ειναι μια χαρα ανθρωποι και ποτε δεν δημιουργουν θεμα. Ξερω και πολλους αλλους που ειναι πανπονηροι και εχουν κατα καιρους προσβαλλει διαφορα εθνικα θεματα αλλα δε τους δινουμε και πολλη σημασια.

      Οπως και να χει, κραταμε παντα επιφυλαξεις για τετοιες προκλησεις γιατι οποιος γνωριζει απο το θεμα της Αλβανικης Εθνικιστικης προπαγανδας ξερει και ποσο επικινδυνο ειναι και τι μπορει να σημαινουν καθε φορα τετοιες προκλητικες κινησεις. Αλλα εγω προσωπικα κατηγορω τους προκλητικους και ΟΧΙ γενικα τους Αλβανους.

      Κι εννοειται ουτε ειπα σε κανεναν να νιωσει Ελληνας ουτε θελω να κανω κανεναν Ελληνα με το ζορι. Εχουν καθε δικαιωμα να ειναι περηφανοι για τη χωρα τους και καλα κανουν, εγω μιλαω για σεβασμο προς την Ελλαδα στην οποια μενουν.

      Οσο για τους Ελληνες του εξωτερικου, ποτε δεν θα τους ειχα τοσο ψηλα οσο λες στο νου μου..εγω βιωσει ΑΠΕΙΡΟΥΣ Ελληνες του εξωτερικου οπως η εν λογω κυρια πιο πανω απο τη Γερμανια που μας κουναει το δαχτυλακι της χιλλιομετρα μακρυα λες κ αυτη ειναι η απογονος της Βασιλισσας κι εμεις βλαχακια, οι οποιοι επισκεπτονται την Ελλαδα 1-2 φορες το χρονο, κυριως το καλοκαιρι γιατι αναπολουν τις ηλιολουστες παραλιες, το φραπεδακι και τα σουτζουκακια της γιαγιας,(γιατι ως γνωστον οταν σκεφτομαστε πατριδα σκεφτομαστε αυτα μονο) κ με το που πατανε εδω το ποδι τους συμπεριφερονται στους ντοπιους σα να ειμαστε τιποτα αξεστοι που εχουμε και τη ''τιμη'' να τους υποδεχτουμε στα πατρια εδαφη..να μη σχολιασω τις διαδικτυακες σελιδες για την Ελλαδα στις οποιες καθε φορα που γινεται κατι ασχημο εδω, πανε τα Ελληνο-Αμερικανακια, Αυστραλακια, Γερμανακια, κ.λπ κι αρχιζουν και βριζουν τους ντοπιους και τους κριτικαρουν για καθε καρφιτσα που πεφτει κατω...απο καθε προνομιουχα γωνια του κοσμου...μας δινουν και οδηγιες κιολας.

      Οποτε εννοειται οτι ουτε θεωρω τους Ελληνες αγγελους ουτε εχω κανεναν Ελληνα του εξωτερικου σαν ηρωα στο μυαλο μου.

      Ξεκαθαρα ειναι τα πραγματα μη τα περιπλεκουμε.

      Ολοι οι ανθρωποι που ζουν στην Ελλαδα και ειναι απο αλλες χωρες εχουν οσα δικαιωματα θελουν και εχουν ΚΑΘΕ δικαιωμα να αγαπανε τις πατριδες τους, αυτονοητο αυτο, αλλα να θυμουνται να σεβονται και τη χωρα στην οποια μενουν και τους κατοικους και να μη προκαλουν. Τωρα αν τετοια πραγματα τα εχουν κανει και Ελληνες σε αλλες χωρες, ντροπη και σ'αυτους εννοειται.

      Διαγραφή
  43. Signomi pou grafw greeklish,eimai liga xronia edw kai den kserw kai poli kala Ellinika.
    Eimai Servos,nai aderfia me tous Ellines.
    Kai dextika alla akoma kai simera dexomai sinexia apiles apo tous alvanous.kanenas den kanei tipota gia auto,oute i idia astunomia(nai piga me stixia k m eipane na kanw minisi ama vrw stixia o idios!)
    Ellines den einai ratsistes ala vazoun olous ksenous sto idio tsouvali..egw den irtha stin Ellada na klepsw oute na skotosw,ara gt na eimai "ksenos" san opiosdipote alvanos? Sti xwra mou osous Ellines exoume tous leme brate pou simeni "aderfe" den t leme ksene...
    Parapono mou einai oti oloi lene omos kanenas tipota den kanei.diokste tous alvanous,valte strato apo katw k emeis apo panw k alvania 8a eksafanisti se 3 wres apo t xarti.Thelw na pw oti xrisi augi ksekinise kala alla tous stamatisane,mono tetoies organosis mporoun na swsoun tin Ellada(oxi akrivos opos X.A. epeidi eixane poli tsampoukistiko stil akoma k me ts idious ellines),apla tetoio stil i fevgis monos s i se plakonoun k fevgis.na dis..sto sxolio mou otan irthan X.A. gia 2 evdomades to sxolio itan adio.oloa alvanopeda elipan....kante kati gia auto na katharisti i Ellada! Zitw Ellas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοεις οτι σου συμπεριφερονται σαν να εισαι επικινδυνος ξενος? Συγνωμη γι'αυτο, εγω εδω που ζω οσους Σερβους ξερουμε τους εχουμε σαν φιλους γιατι εκτος του οτι εχουμε κοινη ιδεολογια ειναι και συμπαθεστατοι ανθρωποι. Λυπαμαι που το ζεις αυτο ετσι εσυ. Αλλα σαν Ελληνιδα, δε νομιζω οτι υπαρχει κανενας σοβαρος Ελληνας που να εχει προβλημα με καποιον Σερβο..εκτος αν εχει υπαρξει συμπλοκη ή ο,τιδηποτε τετοιο τελως παντων. Ουτε με τους Αλβανους ΓΕΝΙΚΑ εχουμε θεμα, με τους προκλητικους ανθελληνες Αλβανους εχουμε κι αυτο κυριως γιατι ξερουμε πολυ ποσο μεγαλο προβλημα μπορει να προκαλεσει η Αλβανια με τις πλατες της Τουρκιας κυριως..Σ'ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια :)

      Διαγραφή
  44. θα πω λοιπόν παράδειγματα περπατάω στο δρόμο και ακούω βρισιές αλβανικές και αλβανικά προς εμένα κάθε γαμημενη φορά που περνάω μπροστά από αλβανική παρέα ανδρών να πρέπει ν υποστώ την προσβολή να κάνω πως δεν ξέρω τι λένε καθώς μενω Πατησια στην περιοχή που σπρώχνουν ότι αλλοδαπό έρχεται... έκανα κ παρέα με μαύρους Αφρικανούς πουθενά η παρεξήγηση πουθενά η πρόκληση ποτέ να προσβάλουν ή να ρίξουν σεξουαλικο υπονοούμενο... ούτε τσιφσα ούτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο... στην παρέα που ήμασταν είχαμε 1 μαύρο και 3 Αλβανούς κορίτσια αγόρια χρόνια φίλοι... με την κρίση ξέρετε τι μας εμπιστεύτηκαν ; πως έχουν βίλες στην Αλβανία με τα λεφτά που κόπιασαν να μαζέψουν στην Ελλάδα... είμαι Κύπρια από κατεχόμενα κ δουλεύω 10 χρόνια ξέρετε τι έχω χτίσει ; σπίτι σκύλου... δεν με βοήθησε κανείς να νοικιάσω βλέπετε κ ενώ οι ρατσιστές Αλβανοί φίλοι μου γιατί να μην το πω; πήγαν Γαλάτσι με τα επιδόματα κ Φιλαδέλφεια όταν οι Πακιστανοί έγιναν πλειονότητα στην περιοχή εγώ δεν είχα λεφτά να το αποφύγω... κ με κυνήγησε Αλβανός να με βιασει όχι μαύρος ούτε Έλληνας... δεν είμαι ρατσίστρια αλλά ο Καναδάς ξέρετε γιατί έχει οικονομία ; γιατί δέχεται μετά δυσκολίας πρόσφυγες κ μόλις τους δεχτεί δεν τους αφήνει να εξάγουν χρήματα στη χώρα τους... τους παρέχει πολλα εφόσον είναι ενεργά μέλη κ εργατικοί όμως δεν έχει ελαστική αστυνομία που τους αφήνει σεσημασμένους... φυσικά δεν είναι όλοι κλέφτες κ φυσικά έκανα παρέα με καλούς Αλβανούς που όμως έβγαζαν χρήματα στο κράτος που τους παρείχε κ τι να τους πω κάνετε μαλακια δεν είστε δίκαιοι; άφου μπορούν... βέβαια εξυπνάκηδες που απαντάτε με θρασσος ο Αλβανός βγάζει με τον ιδρώτα του κ εγώ που σήμερα παίρνω 2 ευρώ την ώρα το κάνω από χομπι?... κ φυσικά αυτοί δικαιούνται περισσότερα στη χώρα μου παρά εγώ... κ φυσικά εκνευρίζομαι...αλλά δεν φταίνε και καλά μας κάνουν με τη σημαία και τα χεράκια πεταλούδα και που ενώ δεν υπάρχουν εγκληματίες Αλβανοί όπως λένε , κάποιοι που τα κακα μίντια λένε Αλβανούς εξακολουθούν κ βιάζουν γιαγιάδες κ δέρνουν παππούδες για τη σύνταξη... κ κλέβουν κ δολοφονούν... αλλά δεν φταίνε γιατί η ένταξη τους θα ήταν ομαλότερη εάν δεν γινόταν με στόχο να ψηφιστεί το εκάστοτε κόμμα που τους ελληνοποιήσε... γιατί δεν έχουμε νόμους κ τους βάζουμε για ένα μήνα κρατητήρια όταν συλληφθούν για εγκλήματα κ χωρίς χαρτιά κ αντί να τους βάλουμε σε ένα αεροπλάνο κ να τους κουνήσουμε το μαντήλι τους δίνουμε ένα χαρτί κ τους λέμε μέχρι τότε να φύγετε κ προχωράμε γιατί κοστίζουν στη φυλακή... γιατί εμείς λέμε ο ένας τον άλλο ρατσιστή κ τους δώσαμε μια τσίχλα να μασάνε όταν τους λέμε Αλβανούς γιατί τους λέμε Αλβανούς με την "κακή εννοια". Αλήθεια; εγώ ρατσίστρια κ σε λέω Αλβανό με τη κακή έννοια; εσυ γιατί μιλάς αλβανικά μπροστά μου με ύφος κ βρισιές που μόνο αυτές ξέρω επειδή ξερεις πως δεν καταλαβαίνω ; επέστρεψε μου φίλε Αλβανέ όσα με δάνειο έπρεπε να σου παρέχει το ελληνικό κράτος να ξεπληρώσω τα "χρέη στο Δ.Ν.Τ. "... έχω γνωρίσει Αλβανούς που φέρονταν καλά όσο τους συνέφερε κ έχω γνωρίσει κ υπέροχους ανθρώπους... όμως δεν ήταν κ τόσο περήφανοι κ το έλεγαν με σκυμενο το κεφάλι ούτε είχαν θρασσος ήταν ταπεινοί ευγενέστατοι με ήθος και δεν λέω πως πρέπει να ντρέπονται αλλά να σέβονται... και ναι φίλε επιχειρηματία Αλβανέ μην μας το τρίβεις ότι πληρώνεις φόρους εάν καταφέρνεις να ζεις από την επιχείρηση σου είναι επειδή τρως από Έλληνες... όσο για αυτούς που έχουν χεράκια πεταλούδα στο στρατό είναι αυτοί που πιστεύουν πως η Πελλοπόνησος είναι αλβανική... εάν η Αλβανία έμπαινε στην Ελλάδα σε έναν ουτοπικό κόσμο για την Αλβανία έχουμε 3 γενιές Αλβανών που θα υποστήριζαν Αλβανία... άντε ένα 5% να μην το έκανε κ οι Έλληνοποιημενοι Αλβανοί δεν καταμετρουνται ως αλλοδαποί όποτε μην σας άγχωσω αλλά είμαστε μειοψηφία... ξεκινήστε να κάνετε πεταλούδες χεράκια στο FB να σωθείτε 😜😜😜😜😜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εγω ξερω ένα ηρθανε στην ελλαδα επι εποχη χοτζα τοτε που ανοιξαμε τα σύνορα που οι ελληνες εμεις κοιμομασταν αξομα στις αυλες με ξεκλειδοτες πορτες.

    δουλεψανε, πληρωνοντουσανε, μαθανε δουλειες αγοράσανε σπιτια κανανε 4 παιδια ο καθενας φωνάζανε πηρανε αυτοκίνητα υγεια σχολεια μας κατακλεψανε σκοτώνανε παντα αλβανοι ακουγοντουσανε κατά 90% και τις πετρεσ να ρωτήσετε το ξερουνε τωρα ολες οι σπειρες που κλέβουνε αμαξια αλβανοι είναι.. στην χωρα μπήκανε από τα σύνορα μυστικα. κλεφτα και εκει.. τωρα θελετε να λεγεστε φιλοι μας να μας παρετε και τα εδαφοι εχετε μπει στην ελληνικη βουλη ιδια φαρα και χειροτερη από τους τουρκους αντι να μας σεβεστε όχι ολοι οι περισσοτεροι όμως είναι ετσι όπως τα λεω... σηκωνουνε κεφαλι στο στρατο και δεινουμε 20 μερες φυλακη ενώ επρεπε απελαση στην αλβανια για παντα.. κανετε σημα αλβανιας στους τσολιάδες στα σχολεια στο στρατο και τωρα στα μπαρ. εχετε γιναικες πια ελληνιδες και καφετεριες κανατε κεφαλι που η ελλαδιτσα εχει πιο πολλους ξενους παρα ελληνες που περνουμε πολλες φορες λιγοτερα λευτα παο εσας που δεν εχοθμε να φαμε γιατι δεινουμε σε ολους και ας μην φαμε εμεις γιατι ειμαστε καλος λαος.

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΝΧΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΣΕ ΛΑΤΖΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΚΕΙ.. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΘΤΟΣ Η ΙΤΑΛΙΑ ΠΗΓΑΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ξυπνηστε και ο καβγας γινεται για το παπλωμα. Ελληνικη ιθαγενεια σημαινει αυτοματα εκπροσωπηση και συσταση ομαδας πιεσης προωθησης δικαιωματων αλβανικων συμφεροντων στην ελληνικη Βουλη. Ο,τιδηποτε αλλο ειναι μικροτερης σημασιας. Η δημιουργια αδιεξοδου στο Κοσοβο πραγματοποιηθηκε απο την ιδια ακριβως τακτικη. Κανεις δεν πρεπει να ξεχνα οτι οι αλβανοι ειναι μουσουλμανικη ομαδα στη βαση της κι ως εκ τουτου δεν ενσωματωνεται ουτε και αφομοιωνεται ολοκληρωτικα. Αλβανοι και Τουρκοι ειναι συγκοινωνουντα δοχεια. Η βουλευτοποιηση αλβανων θα ανοιξει τις πορτες στη διεκδικηση δικαιωματων "εθνικου" χαρακτηρα που δε θα ειναι ελληνικος και ως εκ θαυματος οι πρωην αθωοι οικογενειαρχες που ολοι εξυμνειτε θα θυμηθουν και τζαμια και Χοτζες και Τσαμουριες κι ολα αυτα που συνεθεταν τη θλιβερη τους υποσταση πριν κατρακυλησουν ως εδω. Η ΑΜΕΣΗ ανακληση της χορηγηθεισας ιθαγενειας σε αλλοδαπους που μονο Ελληνες δεν αισθανονται ειναι μονοδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή