Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

EKTAKTO Από τις 11.30 το βράδυ.Δείτε σε ποια σημεία της Αττικής &της ΑΘΗΝΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω των καιρικών φαινομένων

EKTAKTO Από τις 11.30 το βράδυ.Δείτε σε ποια σημεία της Αττικής &της ΑΘΗΝΑΣ  έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω των καιρικών φαινομένων


Police-Voice blog ➤
Από τις 11.30 το βράδυ, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Καρέα από την Ηλιούπολη, στην Κατεχάκη από την Πίνδου, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού από τη Γλύκωνος, στις οδούς Πρωτοπαπαδάκη και Βενιζέλου στο Γαλάτσι και στις οδούς Καρπενησιώτη και Μουσών, στο Ψυχικό.
Ήδη από τις εννέα το βράδυ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου, αλλά και από το 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θήβας στο ρεύμα προς τη Θήβα για τα φορτηγά. Για τα υπόλοιπα οχήματα είναι υποχρεωτική η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Υποχρεωτικές είναι οι αλυσίδες και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.
Λίγα λεπτά πριν από τις δέκα το βράδυ διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου Διονύσου, έως την περιοχή Ανατολή και στη λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς το καζίνο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου