Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! φωτο

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!


Police-Voice blog ➤
Κάποτε απειλούσαν τους δημοσίους υπαλλήλους με μετάθεση στο Ακριτικό Σουφλί.

 Σήμερα, λοιπόν, (24-02-2017), οι υπηρετούντες στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου και του υπαγόμενου σ' αυτό Αστυνομικού Σταθμού Δερείου, απέδειξαν ότι το Σουφλί δεν είναι τόπος εξορίας, αλλά περιοχή όπου οι Ακρίτες κάτοικοί του ξέρουν να ζουν και να αγωνίζονται για το καλό του τόπου.

Σε ταβέρνα, λοιπόν, του χωριού της Δαδιάς, παρουσία του Αιδεσιμολογιώτατου Αρχιμανδρίτη πατρός Ιωακείμ ΒΑΛΙΔΑΚΗ, του Διευθυντή της Δ.Α. Αλεξ/πολης Ταξίαρχου κ. Παναγιώτη ΚΟΥΤΟΥΖΟΥ και του Υποδιευθυντού της Δ.Α.Αλεξ/πολης Αστυν, Υποδ/ντου κ. Παναγιώτη ΚΑΡΤΑΛΗ, το Αστυνομικό προσωπικό της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος "2017". Μετά το πέρας της τράπεζας και πριν την κοπή της βασιλόπιτας, ο Διοικητής του Α.Τ. Σουφλίου δώρισε στον Αιδεσιμολογιώτατο Αρχιμανδρίτη της Δαδιάς πατερα Ιωακείμ εικόνα με έναν Αστυνομικό να προστατεύει ένα μικρό παιδάκι και έναν Άγγελο να προστατεύει με την αγκάλη του και τους δύο, με την ευχή και προτροπή ο πατέρας Ιωακείμ να είναι ο προστάτης - Άγγελος των Αστυνομικών με τις προσευχές του.



 Επίσης, στον Αστυν. Δ/ντη και Αστυν. Υποδ/ντη της Δ.Α. Αλεξ/πολης δόθηκαν από μία εικόνα με τον "θυρεό - σήμα" του Α.Τ. Σουφλίου.

Τέλος, τιμήθηκε ο Αρχιφύλακας Ιωάννης ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ με την ανωτέρω εικόνα, για τα δεκαεπτά (17) χρόνια προσφοράς στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου και στην τοπική κοινωνία.



Ακολούθησε προσευχή - δέηση και κοπή της βασιλόπιτας με τυχερό και "πλουσιότερο" κατά πέντε (5) ΡΕΠΟ τον Αρχιφύλακα Γεώργιο ΤΣΙΑΜΙΤΑ.

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ, ο Αστυν. Δ/ντης Ταξίαρχος κ. ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ και ο Αστυν. Υποδ/ντης κ. ΚΑΡΤΑΛΗΣ ευχήθηκαν σε όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου - Α.Σ. Μικρού Δερείου, στον καθένα ξεχωριστά.



Οι Αστυνομικοί υποσχέθηκαν ότι και το 2017, παρ'όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν και θα υπάρξουν, θα είναι πάντα ΦΥΛΑΚΕΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ όλων των πολιτών.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!


Πηγή ➤ police-voice gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου