Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟΠΤΗΣ μάρτυρας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Με προσπέρασε με 260(!) μπορεί και 300 χλμ/ώρα! Όταν έφτασα στο σημείο…» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟΠΤΗΣ μάρτυρας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «Με προσπέρασε με 260(!) μπορεί και 300 χλμ/ώρα! Όταν έφτασα στο σημείο…» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ


Police-Voice blog ➤
«Ταξίδευα, ήμουν περίπου ένα χιλιόμετρο πριν, με είχε προσπεράσει η Πόρσε με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Εγώ πήγαινα γύρω στα 140 χιλιόμετρα και το μόνο που αντιλήφθηκα ήταν αυτή τη βοή του κινητήρα και το τίναγμα που κάνει όταν περνάει ένα αυτοκίνητο από δίπλα σου με πολύ μεγάλη ταχύτητα», λέει χαρακτηριστικά…
Ο Γιώργος Θεοχαρόπουλος σύμφωνα με την εκτίμηση που έκανε με βάση τα χιλιόμετρα που ταξίδευε, υπολογίζει πως η Πόρσε είχε πιάσει σίγουρα τα 200 χιλιόμετρα.
katagrafi_22
«Πρέπει να πήγαινε με 240-250-260 μπορεί και 300 χιλιόμετρα. Ήταν υπερβολική η ταχύτητα. Ήταν πάρα πολλά τα χιλιόμετρα που πήγαινε».
 Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως η Πόρσε κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας έκανε προσπεράσεις από δεξιά, ο αυτόπτης μάρτυρας ξεκαθαρίζει πως «Εμένα με προσπέρασε από αριστερά. Από ό,τι έβλεπα από αριστερά ήταν η πορεία του. Δεν μπήκε στο λίγο που το έβλεπα στα δεξιά».
Ο ίδιος ήταν από τους πρώτους που αντίκρισαν το σκηνικό χάους που επικράτησε μετά την σφοδρή σύγκρουση, με τα αυτοκίνητα να έχουν γίνει άμορφες μάζες και την πύρινη λαίλαπα να καίει ό,τι έχει απομείνει, στο τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσα τους και ένα παιδί μόλις τριών ετών.
Ο Γιώργος Θεοχαρόπουλος μιλώντας σε ενημερωτικό πόρταλ, περιγράφει τις εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα και αποκαλύπτει πως ποτέ του δεν έχει αντικρίσει κάτι παρόμοιο:
«Όταν πλησίασα από μακριά είδα τους καπνούς στο πάρκινγκ. Έκοψα ταχύτητα, αυτό που αντίκρισα δεν το έχω ξαναδεί. Ένα κομμένο αυτοκίνητο, μόνο την μούρη από το αυτό το civic. Το μόνο που φαινόταν από το δρόμο ήταν το μισό αυτοκίνητο. Και πριν ακριβώς από το πάρκινγκ υπήρχαν αντικείμενα, κομμένα λάστιχα, πλαστικό από προφυλακτήρα ή από ποδιά αυτοκινήτου».
porsche athinon lamias
Ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως όταν τον προσπέρασε η Πόρσε δεν αντιλήφθηκε να είχε κάποιο πρόβλημα το αυτοκίνητο, ούτε με τα λάστιχα, ούτε με τον κινητήρα.
Το μόνο που επισημαίνει και είναι βέβαιος είναι πως η Πόρσε πριν καρφωθεί πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο και σκορπίσει τον θάνατο, όσο κινούνταν στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Οι εικόνες σοκάρουν. Ο οδηγός δευτερόλεπτα πριν την είσοδο του πάρκινγκ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εισέρχεται στο πάρκινγκ και καρφώνεται με δύναμη και σαν βολίδα στο σταθμευμένο Honda της οικογένειας.
λαμια7-700x430
Ο άτυχος οικογενειάρχης που πήγαινε ταξίδι με τη γυναίκα και το παιδί του σταμάτησε μόλις ένα λεπτό πριν την τραγωδία, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Ύπατου Θήβας, για να πάει στην τουαλέτα.
λαμια2-700x446
Βγήκε νόμιμα στην άκρη του δρόμου, στο ειδικό προσωρινό πάρκινγκ και πήγε στην τουαλέτα. Ξαφνικά και περίπου στις 4 το απόγευμα, ο νεαρός γιος του γνωστού επιχειρηματία εισήλθε εκτός ελέγχου στην προσωρινή λωρίδα στάθμευσης στο πάρκινγκ και καρφώθηκε με όλη του την φόρα πάνω στο αυτοκίνητο του άτυχου πατέρα.
Από την σφοδρότατη σύγκρουση αμέσως ξέσπασε φωτιά και στα δύο αυτοκίνητα. Ακούγοντας την έκρηξη ο 41χρονος, δύστυχος πατέρας, πετάχτηκε από την τουαλέτα, όπως έχει καταγράψει και το βίντεο ντοκουμέντο και είδε το φρικτό θέαμα να καίγονται αβοήθητοι η 33χρονη σύζυγός του και το μόλις 2,5 ετών αγοράκι τους και να μην μπορεί να κάνει κάτι για να τους βοηθήσει και να τους σώσει…
Οι διαμελισμένες και απανθρακωμένες σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών ενώ την έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.
λαμια5-700x441   

νεοτερα 2/3/2017

ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ 


Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ που ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ το ΒΙΝΤΕΟ με την PORSCHE τι έκανε για να τη ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ως ΩΦΕΙΛΕ;;;


Εαν είχαν περιπολικό καύσιμα αστυνομικούς ίσως και το σύστημα συνομιλίας και οθόνες θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πάρα πολλά ! τώρα όμως δεν μπορούσαν να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !

Μονό καταγράφει του συμβάντος

Ανύποτος θρήνος για τον Υπάτιο-Μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε την Αποστολία και τον 3χρονο γιο του

Ανύποτος θρήνος για τον Υπάτιο-Μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε την Αποστολία και τον 3χρονο γιο του

Είναι από αυτά τα τραγικά και συνάμα συγκλονιστικά παιχνίδια που παίζει η ζωή και η μοίρα κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Και η μοίρα για την Αποστολία και τον γιο της Παύλο είχε γραφτεί με κοινό παρανομαστή τον θάνατο.
Ο σύζυγός της, Υπάτιος, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο θάνατος ήρθε με τη μορφή ενός σπορ γρήγορου αυτοκινήτου, από αυτά που και εκείνος θαυμάζει και θα ήθελε να έχει.
Άλλωστε η λατρεία του για αυτού του είδους τα αυτοκίνητα φαίνεται και από τη σελίδα του στο Facebook όπου έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες τέτοιων οχημάτων.
Δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν πρόκειται ποτέ να μάθει τον μικρό του γιο να οδηγεί και πως δεν πρόκειται ποτέ να κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του την αγαπημένη του σύζυγο.
Γιατί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, όπως λένε συγγενείς και φίλοι, που επέστρεφαν από την Πτολεμαΐδα στην Αθήνα.
Η φυσική ανάγκη του Υπάτιου τον ανάγκασε να σταματήσει σε πάρκινγκ. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε γρήγορα στις τουαλέτες, ενώ η Αποστολία με τον μικρό Παύλο έμειναν στο αυτοκίνητο.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως όλα άλλαξαν στη ζωή του Υπάτιου, αφού έτσι ξαφνικά μια Πόρσε που στο τιμόνι της καθόταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο πληρώνοντας στο θάνατο φόρο τεσσάρων ψυχών.
Η Αποστολία στα 33 της χρόνια ήταν μια ευτυχισμένη μητέρα, που μεγάλωνε τον γιο της.
Γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο.
Αυτές τις ημέρες είχε κανονίσει να επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα για να δει συγγενείς και φίλους και να χαρούν τις Αποκριές ενώ λόγω δουλειάς του συζύγου της, που εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ, επέστρεφαν στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.
Η είδηση του τραγικού θανάτου έπεσε σαν βόμβα στους συγγενείς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο Υπάτιος ενημέρωσε τους δικούς του για το τραγικό συμβάν, με όση δύναμη βρήκε εκείνη τη στιγμή, αφού βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.
Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.


Πηγή ➤http://www.makeleio.gr

1 σχόλιο:

  1. Αμα προσεξεις καλα η Porsche μπενει πλαγιος στο παρκινκγ με τα λαστιχα να καπνιζουν !!ισως απο την μεγαλη ταχυτητα εσκασε καποια στιγμη ενα απο τα λαστιχα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή