Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Κτηνωδία: Κλείδωσε την κοπέλα του έξω από το σπίτι και βίασε την 8 μηνών κόρη της. Σοκαρισμένοι οι γιατροί προσπαθούν να...

Κτηνωδία: Κλείδωσε την κοπέλα του έξω από το σπίτι και βίασε την 8 μηνών κόρη της. Σοκαρισμένοι οι γιατροί προσπαθούν να.


Police-Voice blog ➤
Αφότου κλείδωσε την κοπέλα του έξω από δωμάτιο ξενοδοχείου, ένας άντρας από το New Mexico φέρεται να βίασε άγρια την 8 μηνών κόρη της γυναίκας.

Σύμφωνα με αναφορές, ο 27χρονος Julio Iturralde βρισκόταν στο Los Lunas Inn and Suites μαζί με την κοπέλα του και την 8 μηνών κόρη της όταν συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο Iturralde φέρεται να κλείδωσε την γυναίκα έξω από το δωμάτιο ενώ βίαζε βάρβαρα την κόρη της. Η μητέρα του μωρού φέρεται ότι χτυπούσε την κλειδωμένη πόρτα ενώ το μωρό φώναζε από μέσα.

Ο Iturralde τελικά άφησε τη μητέρα να μπει στο δωμάτιο, αλλά ήταν πλέον αργά. Η μητέρα του μωρού σοκαρίστηκε από την ποσότητα αίματος που ανακάλυψε στην πάνα του μωρού. Η γυναίκα προσπάθησε να φύγει για να πάει το μωρό στον γιατρό, αλλά ο άντρας φέρεται να μην την άφησε και στην συνέχεια έκανε χρήση μεθαμφεταμίνης.

Η γυναίκα πήγε με τον φίλο της σπίτι την επόμενη μέρα και αμέσως πήγε στο νοσοκομείο ώστε να λάβει ιατρική περίθαλψη το μωρό. Οι εργαζόμενοι στο University of New Mexico Hospital επικοινώνησαν με την αστυνομία μόλις έφτασε το μωρό και τελικά ο Iturralde συνελήφθη.

«Όταν πρωτοξεκίνησα αυτή την καριέρα, έβλεπα αυτοκτονίες ή κάποιον που τον είχαν χτυπήσει. Τίποτα τέτοιο», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Valencia County, Gary Hall. «Τίποτα που να φτάνει σε τέτοιο ακραίο σημείο. Η μεθαμφεταμίνη είναι το χειρότερο ναρκωτικό που μπορώ να σκεφτώ.»

Ο Iturralde είναι πλέον στην φυλακή, κρατείται χωρίς εγγύηση και είναι αντιμέτωπος με πολλές κατηγορίες, ανάμεσα τους φυλάκιση, κακοποίηση παιδιού και εγκληματική σεξουαλική κακοποίηση παιδιού. Όσον αφορά το 8 μηνών κοριτσάκι, βρίσκεται πλέον στο νοσοκομείο όπου περιποιούνται τα τραύματα της.

Σύμφωνα με αναφορές οι χειρούργοι προσπαθούν να αναδομήσουν τα εσωτερικά της όργανα τα οποία καταστράφηκαν από τον βάρβαρο βιασμό.
Πηγή ➤http://www.opposingviews.com

8 σχόλια:

  1. Να τον βιάσουν μέσα στη φυλακή με τον ίδιο τρόπο και αρκετές φορές ώστε να εμπεδώσει τι έκανε στο μωρακι αυτό....και ακόμη και αν του το κάνουν λόγο θα είναι....τιποτα δεν φτάνει για Να το ξεπληρώσει..
    ΤΕΡΑΣ με το Μ κεφαλαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε παιδια,για να καταλαβω,ηταν στο ξενοδοχειο εξω απο την πορτα και δεν ετρεξε να ζητησει βοηθεια,χτυπουσε την πορτα και δεν ακουσε τιποτα κανεις?εγκαταλελειμμενο ηταν το ξενοδοχειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ω Παναγιά μου το άγγελούδι..Τι έκανε το κτήνος???Να πάει φυλακή και να τον βιάσουν όλοι οι κρατούμενοι να καταλάβει τι έκανε σ αύτο το άθωο άμοιρο άγγελούδι...Και ένας άλλος τρόπος να άφήνουν τούς γονείς να τούς γδέρνουν ζωντανούς και μετά να τούς κόβουν το μόριοτους...Τούς είναι άχρηστο.Είμαι σκληρή όταν είδικά ακούω βιασμούς παιδιών...μωρών και γερόντων .Ημαρτονννννννν πού ζούμε τελικά???σε ποιόν αίωνα???????Γιατι τόση βαρβαρότητα ..Γράφω και τα ματια μου γεμισαν δάκρυα....Πόσο πολύ λυπάμαι...που ζώ σε τέτοιες εποχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αλλος τροπος που προτεινεις ειναι ακραίος ακομα και για τους Los Zetas.Αν η απαντηση στη βαρβαρότητα ειναι περισσοτερη βαρβαρότητα τοτε χαθήκαμε όλοι μας.Θελω να πιστεύω οτι τα λες απο αγανάκτηση και θυμο...μεταφορικά

      Διαγραφή
  4. Πανίδης Θεόφιλος Φλώρινα Ποινή θανάτου ( εκτελεστέα ) !!! Σκοτώστε το κτήνος!!! Αν ζήσει, θα το ξανακάνει πάλι αύριο! Ειδεχθή εγκλήματα πρέπει να τιμωρούνται με απόλυτη αυστηρότητα! Με το να εκτελεστεί αυτό το κτήνος, δεν έχει να χάσει τίποτα η κοινωνία! Κτήνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι παίρνουν ναρκωτικά είναι επικίνδυνη για την κοινωνία πρέπει να τούς κλείσουν όλους φυλακή και αντί για να ναρκωτικά να τούς δίνουν ένα φτυάρι και ένα κασμά να περνάνε τής ώρες τους εκεί να δω την μαγκιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα φωναζα βοηθεια θα καλουσα αστυνομια και θα του τα εκοβα του καργιολη απο την ριζα αη σιχτιρι ανωμαλαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή