Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Αλβανός βρίζει χυδαία τη χώρα μας και υπάλληλο ΚΕΠ που του είπε ότι κόλλησε το μηχάνημα για το κοινωνικό εισόδημα – Δείτε τι είπε...ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ! !

Αλβανός βρίζει χυδαία τη χώρα μας και υπάλληλο ΚΕΠ που του είπε ότι κόλλησε το μηχάνημα για το κοινωνικό εισόδημα – Δείτε τι είπε...ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ! !


Police-Voice blog ➤ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ..Κ@ΛΟ ...Χ@ΝΕΙΟ ΚΛΠ και οι λίγοι Έλληνες άπλα τον άκουγαν γιατί ολο το ΚΕΠ ήταν γεμάτο απο αλλοδαπούς  !
Αυτή ήταν η απάντηση του αλβανού όταν εργαζόμενη σε ΚΕΠ της Αττικής του είπε ότι δεν μπορεί να του κάνει την αίτηση για το κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης, λόγω προσωρινού προβλήματος της εφαρμογής.
Αυτός ο αλβανός όταν καταφέρει να κάνει την αίτηση για το ΚΕΑ θα του εγκριθεί γιατί έχει μηδενικό εισόδημα λόγω…. μαύρης εργασίας.
Θα παίρνει λοιπόν κάθε μήνα από τους φόρους αλληλεγγύης των ”κωλ οελλήνων”, 200 ευρώ αυτός. 100 η γυναίκα του και 50 το παιδί του.
Οτάν το διάβασα αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η περίπτωση μια γιαγιάς Ελλήνιδας πρόφατα που δούλεψε ολη της την ζωη στα χωράφια με αξιοπρέπεια εκανε παιδία εγγόνια κάτω απο δυσκόλες συνθήκες.
Μεγάλωσε την Ελλάδα η γιαγιά και με δάκρυα στα μάτια ειπε “Παιδί μου η συντάξη που παίρνω ειναι πολύ μικρή δεν μου φτάνει ουτε για φάρμακα..Ντρέπομαι που το λέω αλλα δεν έχω να ζήσω βλέπω τα εγγονάκια μου και μου ραγίζει η καρδιά που δεν εχώ να τους δώσω ενα χαρτζιλίκι”…Αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα είναι πιο τραγικά και απο την κατοχη του σαράντα..Τοτε ο Ελλήνας δεν είχε να φάει αλλα πολέμαγε με αξιοπρέπεια ηταν περήφανος…
Σήμερα τα λεφτά που περνάνε απο την χώρα τα καρπώνονται η Αλβανοί οι Πακιστανοί και οι λαθρομετανάστες μέσω της κυβερνητικής πολιτικής της Αριστεράς….Ο Έλληνας ξεφτιλίζεται απο τη ιδια του την ηγεσία και παρ ολα αυτά δεν αλλάζει τίποτα…Ποιός Ελλήνας θα πήγαινε μεσα στην Αλβανία να μιλήσει ΄ετσι.;;..Θυμάστε τον Νικο Γκούμα ;; Που τόλμησε _οχι να βρίσει τους Αλβανούς _αλλά να μιλήσει Ελληνικά μέσα στο καφενείο της Χειμάρας, και αμέσως μέτα οι Αλβανοί εθνικιστές τον πάτησαν με το αυτοκίνητο και τον σκότωσαν επειδή απαγόρευαν τα Ελληνικά στο καφενείο!…
Το έστειλε αναγνώστης και δημοσιεύτηκε.
ΕΡΩΤΗΜΑ αυτό το επίδομα δεν είναι Μονό για τους Έλληνες ?? γιατί το παίρνουν οι μετανάστες ??
Πηγή ➤http://scoops.gr

7 σχόλια:

  1. Μήν ρωτάμε τέτοια αστεία ερωτήματα όταν επιτρέπουμε νά είμαστε τόσο δουλοπρεπείς στούς ξένους καί χωρίς καμμιά αξιοπρέπεια από τόν φόβο μήν μάς πούν ρετσιστές. Εδώ τά έχουμε μπερδέψει τά πράγματα. Άλλο υπερασπίζομαι τήν αξιοπρέπεια τής χώρας μου καί δέν ανέχομαι νά τήν προσβάλλουν καί άλλο ο ρατσισμός. Σίγουρα μόνον εδώ γίνονται αυτά γιατί ξέρουν ότι περνάνε καί δέν έχουν νά φοβηθούν τίποτα. Άν θέλουν άς τολμήσουν νά φερθούν έτσι σέ άλλη χώρα. Δέν εκτιμάνε ούτε καί τά προνόμια πού τούς έχουμε δώσει καί πού δέν θά τά βρίσκανε πουθενά. Αλλά άν τούς δώσεις θάρρος αυτά γίνονται. Πάντως μέ τίς προηγούμενες κυβερνήσεις αυτά δέν υπήρχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήτες υπάρχουν παντού και είμαι υπέρ των καλών ανθρώπων παντού και ναι οι Αλβανοί στην πλειοψηφία τους είναι καθάρματα και ανεβάζουν και σημαίες ντζιχαντιστών στα χωριά τους αλλά και εμείς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας στα γήπεδα και για τα κόμματα και τις θρησκείες προσβάλλοντας ο ένας την μητέρα του άλλου και προωθώντας τον μηδενισμό όπως εξαθλίωση γυναικών και ναρκωτικά κ.ο.κ και σε τελική ανάλυση τους ηγέτες μας και την ασυδοσία Α.Ε.Π χρόνων κυβερνήσεων και θεαθήναι εμείς τους υποστηρίζουμε και τους ανεβάζουμε στις κυβερνήσεις.. Τι έχει αλλάξει ύστερα απο όσα είδαν τα μάτια μας και ένα ποσοστό στις δημοσκοπήσεις βγάζει μπροστά την Ν.Δ με 35% και με πρόγραμμα να ρίξουν λίγο τους φόρους στις επιχειρήσεις και λίγο τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α μεσοσταθμικα σε 2 χρόνια και επενδυτές παράλληλα και εκείνοι απο έξω και στα υπόλοιπα λένε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί είναι ψηφισμενα προγράμματα που έχουν βγάλει οι θεσμοί και μόνο με αυτά βθα έρθει η ανάπτυξη. Ενα ποσοστό 20% παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν υπόλοιποι όπως ρατσιστές φασίστες νταήδες χρυσαυγίτες με 8% και ΠΑΣΟΚ με αλλο όνομα και Κ.Κ.Ε που έσφαζαν γυναικών τα στήθη στον εμφύλιο για να μην ταιζουν τα παιδιά τους και έκοβαν τα γεννητικά όργανα αντρών με αντίθετες ιδεολογίες για όσους ξέρουν ιστορία ενώ παράλληλα και αυτοί σε θέλουν να δουλεύεις τους όσους χρειάζονται με δελτίο λέγοντας σου και πόσο ψωμί δικαιούσαι να φας και απο πίσω μέχρι και Σωρρα την μετεμψύχωση του Θεού Άρη και δωδεκάθεα.. Μήπως βλέπετε πουθενά στην έννοια της Δημοκρατίας ισότητα σε μισθούς και υγεία και παιδεία και εργασία και αξιοκρατία με ένα σωρό ανεύθυνους και διεφθαρμένους που έχουν πιάσει πόστα παντού και ανίδεους μέχρι και στα Υπουργεία? Μόνο στο νησί που βρίσκομαι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει 5 αντιδημάρχους με τους μισθούς που ορίζουν οι νόμοι ισότητας τους οπως Αντιδήμαρχο καθαριότητας,Αντιδήμαρχο πολιτιστικών κ.ο.κ.. Ο νοών νοείτω... Περέϊρα Αλ. Κωνσταντίνος, Σύρος, Κυκλάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αριστοτελης Γκουμας λεγονταν ο χειμαριωτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΕΧΩΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΕΙΑ ΑΣΘΕΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΙΣΤΗΚΩΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΣΗ ΑΛΒΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορουν οι υπαλληλοι να κινηθουν νομικα. το ξερουμε ολοι αυτό. σκεφτείτε ότι όμως σε κάθε διαγωνισμο , σε κάθε επιδομα και γενικα όταν δικαιούνται κατι οι ανθρωποι ανεξαρτητου εθνικότητας παντα κολλαει το συστημα. ποσο υπομονοι πρεπει να εχουν ολοι ; όταν υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που το δικαιούνται και όταν οι υπαλληλοι δουλευουν με το ρολοι στο χερι; αναρωτιέμαι ποτε θα αλλαξει ολο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομιζω οτι οι υπαλληλοι δουλευουν με το ρολοι στο χερι , δεν ειναι εκει το θεμα. Το θεμα ειναι οτι παντου υπαρχουν και σωστοι υπαλληλοι ή ανθρωποι και στραβοι, ή παραξενοι ανθρωποι.Πηγαν ποτε Ελληνες στο Πακισταν και σαν μεταναστες οχι λαθρο πηραν τετοια επιδοματα?? Στην Αλβανια υπαρχουν και ζουνε τοσοι Ελληνες πηρε καποιος επιδομα ανεργιας??. Δεν φταινε οι ανθρωποι αυτοι , με τις Κυβερνησεις της Ελλαδας να τα βαλετε αλλα οταν ερχονται εκλογες εκει κρυφα και μουλουχτα τους ψηφιζεται. Δεν σας αρεσει αυτο που κανει η Κυβερνηση αυτη .....ριξτε την τι την κρατατε??? στο χερι μας ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εδω και 2 χρονια συνεργαζομαι στο χωραφι μου με ελληνες και ειναι αψογοι.αλβανομουχαλεμπιδες...τελος.ειναι ορκισμενοι εχθροι εντος των πυλων.ξυπνατε οπως ξυπνησα κι εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή