Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΚΑΤΕΡΙΦΘΗ(;) ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΕ ΥΨΙΣΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ. ΧΑΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΚΑΤΕΡΙΦΘΗ(;) ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΕ ΥΨΙΣΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


Police-Voice blog ➤
Ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησε χαμηλή πτήση κοντά στα Ίμια, όπως μεταδίδει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak. Και από Τούρκους, η χαμηλή πτήση έγινε και πτώση.
Το δημοσίευμα δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, όμως έρχεται στον απόηχο σειράς προκλήσεων από την τουρκική πλευρά.
Φέρεται να παρέμεινε στην περιοχή για περίπου πέντε λεπτά εκτός εαν…έπεσε.
Η εφημερίδα αναφέρει πως οι περιπολίες της Ακτοφυλακής συνεχίζονται εντατικά κοντά στα Ίμια, λόγω του ότι συμπληρώθηκαν πριν λίγες εβδομάδες 21 χρόνια από την κρίση του 1996.
ΝΕΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Την ίδια ώρα, κύκλοι του υπουργείου Αμυνας εκφράζουν επιφυλάξεις για την γνησιότητα του βίντεο που έχει δοθεί στην δημοσιότητα από τους τούρκους και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ειναι προϊόν μοντάζ!

NΩΡΙΤΕΡΑ
Πτήση Τουρκικού ελικοπτέρου πάνω από τα Ίμια και το θέμα φαίνεται πως πάει σε κλιμάκωση επεισοδίου. Άλλο ένα Τουρκικό ελικόπτερο πετά σε χαμηλό ύψος αυτή την ώρα πάνω από τον Έβρο και οι Τούρκοι χειριστές του ζητούν άσυλο στην Ελλάδα καθώς φέρεται να συμμετείχαν και αυτοί στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία όπως οι 8 που είναι ήδη εδώ. Σε υψίστη ετοιμότητα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
turkishblackhawk7089
Προηγούμενη ενημέρωση:
Oι Τούρκοι διαδίδουν πως το ελικόπτερο κατερίφθη από ελληνικά πυρά, σύμφωνα όμως με πηγές από το ΓΕΕΘΑ κάτι τέτοιο δεν ισχύει και απορρίπτουν αυτό το σενάριο. Το ελικόπτερο ανήκει στην τουρκική ακτοφυλακή και πραγματοποιούσε χαμηλές πτήσεις στην περιοχή κοντά στα Ιμια.
Πάντως μέχρι στιγμής οι ελληνικές Αρχές δεν επιβεβαιώνουν το συμβάν κοντά στα Ιμια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ το ελικόπτερο έχει πέσει σε διεθνή ύδατα και έχουν σπεύσει τουρκικά και ελληνικά μέσα διάσωσης.
Δείτε δημοσιεύματα από την Τουρκία για το θέμα
tu1tu2tu3

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου