Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ! ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ! Δείτε πως κατάντησαν τα γερμανικά σχολεία με τα προσφυγόπουλα! (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛ. ΥΠΟΤ)

 ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ! Δείτε πως κατάντησαν τα γερμανικά σχολεία με τα προσφυγόπουλα! (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛ. ΥΠΟΤ


Police-Voice blog ➤ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !


Πηγή ➤

4 σχόλια:

  1. Ξυπνήστε, πολύ γρήγορα θα τα δούμε και στην Ελλάδα αυτά τα φαινόμενα εάν δεν αντιδρασουμε. Μην ακούτε την προπαγάνδα των καναλιών και των δημοσιογράφων περί στήριξης των λαθρομεταναστων, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι μουσουλμανοι. Ξέρετε ότι υπάρχουν σημεία στο κοράνι που αναφέρουν για απόκεφαλισμό των απίστων. Εμάς τους Χριστιανούς μας θεωρούν απίστους, διότι δεν ιστεύουμε στον Θεό τους, τον Αλλάχ. Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί πόσοι από αυτούς δεν είναι φανατισμένοι; Ποιος μπορεί να μας εγγυήθεί ότι σε περίπτωση που μας επιτεθουν τα 《αδέλφια》τους οι μουσουλμανοι Τούρκοι δεν θα λειτουργήσουν ως 《δούρειος ίππος》; Προσοχή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην στεφανιδου και στην τσαπανιδου να στιλεται αυτω το βυντεο

      Διαγραφή
  2. Καρφάκι δεν μου καίγεται για τους Γερμανούς. Ήθελαν φτηνά εργατικά χέρια για να δουλεύουν τα κωλοεργοστάσια τους. Ας απολαύσουν τώρα τις επιλογές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολλά βλήματα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Όταν ξυπνήσουν θα είναι πολύ αργά.Εδώ αντί να φορολογούμαστε κανονικα και νόμιμα , μάς ληστεύουν και θα κατάσχουν και τα ακίνητα να τα δώσουν σε αυτούς. Άραγε οι πολιτικοί μας είναι Έλληνες η μετανάστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή