Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΙΣΛΑΜ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Αμβέρσα: Συνέλαβαν άνδρα επειδή «οδήγησε το αμάξι του πάνω σε πλήθος» (βιντεο)

ΙΣΛΑΜ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Αμβέρσα: Συνέλαβαν άνδρα επειδή «οδήγησε το αμάξι του πάνω σε πλήθος» (βιντεο)


Police-Voice blog ➤
Ένας άνδρας συνελήφθη σήμερα στην πόλη Αμβέρσα του Βελγίου, με την κατηγορία ότι προσπάθησε να παρασύρει ανθρώπους με το αυτοκίνητό του σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους της πόλης.
Η βελγική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας συνελήφθη μετά από κατάγγελίες ότι έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, επιχειρώντας να «πατήσει» κόσμο.
Λίγες μόνο ώρες μετά από το χθεσινό μακελειό στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου ένας «μαχητής του Ισλαμικού Κράτους» (σύμφωνα με τη σημερινή ανάληψη ευθύνης της οργάνωσης) σκότωσε τρία άτομα, το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στο Βέλγιο.
Δεν πρέπει εξάλλου να ξεχνάμε ότι η χθεσινή επίθεση συνέπεσε με την πρώτη επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που προκάλεσαν τον θάνατο 32 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 320 στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, των χειρότερων στην ιστορία της χώρας.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της βελγικής αστυνομίας, το αυτοκίνητο του άνδρα είχε γαλλικές πινακίδες και έχει επιβεβαιωθεί ότι έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. «Συνελήφθη ένας άνδρας με στολή παραλλαγής» δήλωσε ο εκπρόσωπος, χωρίς να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες για την εθνικότητα και την ηλικία του υπόπτου.
Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί μέχρι στιγμής.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου