Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕΕΕ ! ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ! Κοτόπουλο a la Ισλάμ καταναλώνουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις !

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ! Κοτόπουλο a la Ισλάμ καταναλώνουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις


Police-Voice blog ➤
Όταν "κομπάζει" ένας από τους βασικούς προμηθευτές σε κοτόπουλα, των Ορθόδοξων Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ότι τα σφάζει με τον ειδικό, μουσουλμανικό, τελετουργικό τρόπο "χαλάλ", τότε προκύπτει πολύ σοβαρό ζήτημα, γιατί ακόμα εξ' όσων γνωρίζουμε ο Ελληνικός Στρατός πολεμάει Υπέρ Πίστεως, και Πατρίδος (υπέρ βωμών, και εστιών, κατά τους αρχαίους προγόνους μας).

Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ' αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία αυτή, πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, μία Μουσουλμανική προσευχή  και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο  λέγοντας τα λόγια "Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ". Να θυμίσουμε ότι το 

Αλλάχου Εκμπάρ είναι δημοφιλής προσφώνηση των ισλαμιστών ανταρτών στη Συρία όταν εκτελούν αμάχους, και στρατιώτες του Άσαντ.

Στην εταιρία Πίνδος λοιπόν, αποκλείεται να είναι μη Μουσουλμάνος υπάλληλος ο σφαγέας διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία HALAL και να πει την προσευχή. Πρόκειται φυσικά για θρησκευτικό ρατσισμό σε μία θέση υπαλλήλου μιας Ελληνικής Εταιρίας που οι περισσότεροι δυνητικά πελάτες της, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Και αυτό συμβαίνει σε μια χώρα όπου εμφανίζονται διάφοροι "προοδευτικοί" οι οποίοι ζητούν την αποκαθήλωση των Εικόνων από τους δημόσιους χώρους, ενώ ταυτόχρονα καταναλώνουν κρέας σφαγμένο με τελετουργικό τρόπο!

Αν μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας θα δείτε τα εξής:

Η Πίνδος εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Τα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, έχουν την πιστοποίηση ΧΑΛΛΑΛ (XALLAL), από τον Μουφτή Ξάνθης, για την τήρηση της διαδικασίας που προβλέπεται από την Μουσουλμανική Θρησκεία.

Για το θέμα διαβάζουμε στο Xanthi Press :

Το κρέας που καταναλώνουν οι μουσουλμάνοι γίνεται αντικείμενο θρησκευτικής και πολιτικής εκμετάλλευσης καθώς η γραμμή που ακολουθείται μέσα από τους θρησκευτικούς χώρους της μειονότητας υπαγορεύει την κατανάλωση κρέατος μόνο από εγκεκριμένους κρεοπώλες, οι οποίοι ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία σφαγής και «διαβάζουν» τα κρέατα κατά τη σφαγή τους! Για να αποδειχθεί αυτή η προϋπόθεση επιστρατεύεται ο Μουφτής Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου (ο νόμιμος μάλιστα και όχι ο ψευδομουφτής) ο οποίος εκδίδει βεβαιώσεις ότι συγκεκριμένοι παραγωγοί κρέατος έχουν τη σχετική πιστοποίηση που ονομάζεται Χαλάλ !

Είπατε τίποτα;


O Μουφτής βεβαιώνει ότι τα κοτόπουλα της εταιρίας Πίνδος διαθέτουν την αντίστοιχη πιστοποίηση  καθώς κατά τη διαδικασία σφαγής διαβάζεται μια συγκεκριμένη ευχή. Αντίστοιχα πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί για μειονοτικούς κρεοπώλες στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.

Τα κοτόπουλα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ καταναλώνονται από όλη την Ελλάδα, και τις Ένοπλες Δυνάμεις και μάλλον κανείς δεν ήξερε ότι έχουν σχετική πιστοποίηση, παρότι θα έπρεπε, καθότι εγείρεται σοβαρό λατρευτικό ζήτημα.

Επίσης έχει αναφερθεί, ότι στιν τιμή του κοτόπουλου που αγοράζουμε, προστίθετε ένας "κρυφός φόρος" για την πιστοποίηση Χαλάλ, όπου και τον εισπράτει από την εκάστοτε εταιρεία που έχει πιστοποίηση χαλάλ, η Μουσουλμανική κοινότητα.

Οι Έλληνες Ορθόδοξοι πολίτες το γνωρίζουν αυτό; Για αυτούς πληρώνει κανείς κανένα φόρο;



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου