Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 36ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 36ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ


Police-Voice blog ➤
Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στον βυθό του Αμβρακικού κόλπου, κοντά στην Αμφιλοχία.

Η άτυχη γυναίκα είναι η 36χρονη αισθητικός και μητέρα τεσσάρων παιδιών, Μαρία Ιατρού που είχε αρχικά δηλωθεί στις Αρχές ως αγνοούμενη από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.
Στο μεταξύ, όσον αφορά στις έρευνες για την υπόθεση, αυτές θα τις αναλάβουν, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, το τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας και το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου Κορινθίας. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εντολή, η κύρια προανάκριση θα διενεργηθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Λουτρακίου, αφού εκεί κατοικούσε η 36χρονη.
Πάντως, στο σημείο, πάνω στον δρόμο που είναι μία κλειστή και επικίνδυνη στροφή, βρέθηκε ροδιά από το αυτοκίνητό της και εικάζεται ότι έφυγε με μεγάλη ταχύτητα, καθώς πρώτα προσέκρουσε σε ένα ανάχωμα που βρίσκεται στην πλαγιά και στην συνέχεια κατέληξε στην θάλασσα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει και στο παρελθόν τροχαία ατυχήματα.
Οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην Πάτρα, προκειμένου να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου της 36χρονης, αλλά και τον ακριβή χρόνο που αυτός επήλθε.
Το ασημί VW Golf που οδηγούσε η 36χρονη ήταν βυθισμένο σε βάθος περίπου τεσσάρων μέτρων και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή, ενώ η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.
Το βράδυ της εξαφάνισής της είπε στον σύζυγό της και τα παιδιά της πως ήταν πολύ κουρασμένη και πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες να ηρεμήσει. Δεν είπε που θα πήγαινε, όμως στη συνέχεια προέκυψε πως κάλεσε έναν ξάδερφό της στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και του ζήτησε να τον φιλοξενήσει. Στις 04:17 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον ξάδερφό της. Του είπε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε.
Από εκείνη την στιγμή το κινητό της έπαψε να λειτουργεί. Από τις κάμερες των διοδίων προέκυψε, ότι στις 03:35 πέρασε από την γέφυρα στο Ρίο, άρα ό,τι συνέβη, έγινε στο χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε…
Διαβάστε επίσης:
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου