Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! «ΓΑΖΩΣΑΝ» 61ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΝΩ ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ! ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! «ΓΑΖΩΣΑΝ» 61ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ


Police-Voice blog ➤
Δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνος από το τετραπλό φονικό με θύμα τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, το ζεύγος των αστυνομικών Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου, καθώς κι ενός εκ των δύο Αλβανών εκτελεστών, Yiani Vogli και χθες ακόμα ένας επιχειρηματίας έπεσε θύμα δολοφονικών πυρών από αυτόματο.
rodos2
Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό μετά από πληροφορία που δέχθηκε πως διαπράχθηκε φόνος στη Γεράσα.
Γκαγκστερική δολοφονία διαπράχθηκε γύρω στις 9:00 το βράδυ στο χωρίο της Επαρχίας Λεμεσού.
Νεκρός είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Αντρέας Ροδοθέου ο οποίος δέχθηκε ριπές από αυτόματο όπλο, ενώ βρισκόταν με φίλους του σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα ακόμη πρόσωπο τραυματίστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι, εισέβαλαν σε εξοχική κατοικία, που ανήκει στον κουμπάρο του γνωστού επιχειρηματία Άντρου Ροδοθέου, από τη Λευκωσία και τον γάζωσαν, με αυτόματο πυροβόλο όπλο.
ene-708
ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και ότι το θύμα είχε επισκεφθεί από το απόγευμα τη μικρή εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου, στην οποία έφτασαν δυο ακόμη πρόσωπα.
Γύρω στις 21:00 κι ενώ το θύμα βρισκόταν κοντά σε συρόμενη γυάλινη τζαμαρία, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο, μπροστά στα μάτια των τριών άλλων προσώπων.
«Υπάρχει μεγάλος αριθμός πυροβολισμών από πυροβόλο όπλο και εξετάζουμε κατά πόσο οι δράστες ήταν περισσότεροι του ενός», ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι «σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι οι πυροβολισμοί έρχονται από βορειοδυτικά, από την απέναντι όχθη του ποταμού».
Η σκηνή αποκλείστηκε και τα τρία πρόσωπα που ήταν μαζί με το θύμα οδηγήθηκαν για κατάθεση στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους. Οι εξετάσεις επί του σημείου θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας.
Ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν τον Ροδοθέου με αυτόματο όπλο. Η σκηνή του εγκλήματος παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ αναμένεται η διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής στην σορό του 61χρονου, η οποία και θα καταδείξει τον ακριβή αριθμό σφαιρών που δέχθηκε ο επιχειρηματίας.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Ο Ανδρέας Ροδοθέου, 61 χρονών, ο οποίος είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία λόγω σχέσεων του με ανθρώπους της νύκτας, δολοφονήθηκε αργά χθες το βράδυ σε εξοχική κατοικία φιλικού του προσώπου σε απόμερη περιοχή του χωριού Γεράσα, στην επαρχία Λεμεσού.
Το θύμα συνέτρωγε με άλλα τρία άτομα και σε κάποια στιγμή πήγε να πάρει το πιάτο του στην κουζίνα. Τότε δέχτηκε έξω από το σπίτι πυροβολισμούς από αυτόματο όπλο τύπου Καλάσνικοφ. Πληροφορίες θέλουν το θύμα να δέχτηκε αρχικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια ριπή ή ακόμη και διασταυρούμενα πυρά.
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στον χώρο. Η ταυτότητα των δραστών, ο αριθμός τους και ο τρόπος με τον οποίο διέφυγαν, παραμένουν άγνωστα. Στη σκηνή εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από κάλυκες και κάποια άλλα τεκμήρια τα οποία θα εξεταστούν. Οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση του εγκλήματος συνεχίζονται σήμερα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου