Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΕΛΛΑΔΑ 2017 ! ! Game Over τα ασανσέρ της ΕΛΑΣ - Πολίτες και αστυνομικοί ... "σκαλοβάτες"!!!

ΕΛΛΑΔΑ 2017 ! ! Game Over τα ασανσέρ της ΕΛΑΣ - Πολίτες και αστυνομικοί ... "σκαλοβάτες"!!!


Police-Voice blog ➤
Απ ότι φαίνεται, όχι μόνο τα ασανσέρ της ΓΑΔΑ στερούνται τη δυνατότητα της ... ταλάντωσης, αλλά και των ΜΑΤ- ΥΜΕΤ στην Καισαριανή. Τουλάχιστον, η λέσχη της ΓΑΔΑ βρίσκεται σε 
διαχειρίσιμα για καρδιακούς ανοδικά επίπεδα. Σε ΜΑΤ- ΥΜΕΤ όμως; Διαβάστε τι μας γράφει αναγνώστης. 


Αγαπητό bloko,σου στέλνω αυτή την επιστολή λαμβάνοντας αφορμή από το άρθρο σου για τα ασανσέρ της ΓΑΔΑ που δε λειτουργούν εδώ και λίγες μερες.Θελω να σου γνωστοποιήσω οτι τα τρία ασανσέρ της ΔΑΕΑ δε λειτουργούν​ εδώ και δύο μήνες.

Αυτο σημαίνει καθημερινή ταλαιπωρία για οσους συναδέλφους πηγαίνουν για υπηρεσια. Η ταλαιπωρία ομως είναι ακομα μεγαλύτερη για οσους συναδέλφους πηγαινουν καθημερινά για φαγητό στη λέσχη που βρίσκεται στον 6ο όροφο,αναμεσα στους οποίους και συνταξιούχοι μεγάλης ηλικίας,οπως το γεροντακι που είδα ν'ανεβαινει προχθες αγκομαχοντας.

Η κατάσταση ειναι τραγική και για τους υπηρετουντες στη λέσχη που τους έχω δει ν'ανεβαζουν καρπούζια στην αγκαλιά οχτώ ορόφους. Προβλημα αντιμετωπιζουν και οι ασθενεις συνάδελφοι που επισκεπτονται τον γιατρό της υπηρεσίας μας.Βοηθησε να βρεθεί λύση αγαπητό Βloko γιατί όσο καλοκαιριαζει οι συνθήκες γίνονται αφόρητες. 

Υ.Γ. Απευθυνόμενος σε συνδικαλιστες της υπηρεσίας μου ενημερώθηκα ότι το πρόβλημα εχει τεθεί επανειλημμένα στον ταξίαρχο της ΔΑΕΑ αλλά λύση δε βρίσκεται καθώς όπως τους είπε την ευθυνη για τη συντήρηση την εχει το αρχηγείο,το όποιο δεν έχει εγκρίνει σχετική δαπάνη.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου