Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΤΡΟΜΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: ΧΤΕΣ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑ 22 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 59 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΤΡΟΜΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: ΧΤΕΣ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑ 22 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 59 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)


Police-Voice blog ➤
Τρόμος, φόβος, θάνατος και βαρβαροτητα! Νέα παιδιά που πήγαν να διασκεδάσουν και ποτέ δεν θα γυρίσουν στα σπίτια και τις οικογένειες τους! Το τερας του Φρανκεσταιν, το ΙΣΙΣ, οπως και στο μυθιστόρημα της Σέλει, δολοφονεί και τρομοκρατεί πρώτα τον δημιουργο του και μετά τους ανυποψίαστους και αθώους! Ποιο θα ειναι άραγε το επόμενο χτύπημα; Ο μεσαίωνας επέστρεψε και ήρθε για να μείνει!
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μόλις χτες η Βρετανία εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία προειδοποιούσε τους Βρετανούς τουρίστες για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, χωρίς να αποκλείει και τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων(!)
Πλέον η ανικανότητα και οι διαρροές στις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας έχει χτυπήσει «κόκκινο»…
Στην ταξιδιωτική οδηγία γίνεται αναφορά στις «τακτικές» διαμαρτυρίες που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και αλλού, κατά της συμφωνία με τους πιστωτές, στον εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη στις 19 Απριλίου έξω από το υποκατάστημα της Eurobank, αλλά και στη «δραματική» αύξηση των προσφύγων και μεταναστών η οποία ωστόσο, όπως επισημαίνεται, προς το παρόν δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα σε Βρετανούς που επισκέπτονται την Ελλάδα, είτε στα νησιά είτε στα σημεία εισόδου της χώρας.
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων, που έζησαν τη φρίκη στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ-
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:ΑΚΟΜΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου